הבלוג של נדיה היבא

מנסה, טועמת, מטיילת וכותבת

עדכונים:

פוסטים: 540

החל ממרץ 2012

רשת המסעדות האסייתיות פרנגליקו כובשת את מרכז הארץ ומגיעה גם לקניון גנים שבפתח-תקווה. ברשת מקפידים כל העת על התחדשות וריענון התפריט והתאמתו לחיך הישראלית.

24/02/2018

בשורה משמחת לאוהבי הסושי ולאוכל אסיאתי!!!
לאחר 17 שנות פעילות בצפון הארץ, רשת המסעדות האסייתיות ‘פרנג’ליקו’ כובשת גם את מרכז הארץ ומגיעה גם לקניון גנים שבפתח-תקווה.

באחד מימי השבוע שעבר הוזמנתי לפתיחת הסניף החדש של רשת המסעדות פרג’ליקו. המסעדה ממקומת בקומה השנייה שבקניון גנים בפתח-תקווה. במקום  חניון תת קרקעי גדול ללא תשלום.

מסעדת פרנג’ליקו – מסעדה אסיאתית – קניון גנים בפתח-תקוה
צילום: נדיה היבא

באופן אישי אני מאוד  אוהבת אוכל  בטעמים  אסיאתיים וקומבינציות שונות של סושי. המנות שטעמתי כאן היו מושקעות, מפנקות, עם חומרי גלם טריים ואיכותיים וטעימות מאוד. אני בטוחה שכל אחד שאוהב אוכל אסיאתי יוכל למצוא כאן את המנה המועדפת עליו ולא רק סושי.   שמחתי לשמוע מהשף שניתן להכין בהזמנה מראש סושי  מיוחד לנשים בהריון וגם מנות צימחוניות.

יתרון נוסף שיש למסעדת פרנג’ליקו,  שכל יום מכינים הכל טרי טרי, אורז, ירקות, סלטים, דגים, הכל באותו היום  יתרון  חשוב ומשמעותי, במיוחד כשמדובר בדגים.

ברשת מקפידים כל העת על התחדשות וריענון התפריט והתאמתו לחיך הישראלית. לצד זאת השף מעדכן מפעם לפעם במנות ספיישל מתחלפות אשר מוגשות בכל הסניפים.

מסעדת פרנג’ליקו – מסעדה אסיאתית – מסעדה כשרה – קניון גנים בפתח-תקוה
צילום: נדיה היבא

את הרשת מנהל שגיא כהן עדות, ומוחזקת בבעלות אנשי העסקים אסף גרינברג ומושיקו טיילר, אשר בבעלותם כיום רשתות נוספות: ‘הסושיה’, ‘סושה’ ורשת הפיצריות האמריקאית ‘פאפא ג’ונס’.

את המטבחים של הרשת מוביל השף יובל חרותי תוך הקפדה על דיוק המנות היוצאות ממטבחי הרשת, עם מנות שף ייחודיות ודגש על תפריט סושי מגוון לצד תפריט אלכוהול עשיר. חומרי הגלם בהם עושה יובל שימוש בכלל הסניפים אינם מאפיינים רשתות מזון מהיר, דבר אשר מעניק למנות טריות וטעמים השמורים למסעדות שף אסייתיות איכותיות.

 

צילום: נדיה היבא

את הארוחה התחלנו עם חמוצים יפניים, קריספיים בטעמים אסיאתיים

צילום: נדיה היבא

הופתעתי לטובה מהטעם של מנות הגיוזה שטוגנה לאחר האידוי .  טעמתי גיוזה בטטה, גיוזה עוף וגיוזה אווז- כל המנות היו מצויינות.

צילום: נדיה היבא

הופתעתי לטובה מהטעם של מנות הגיוזה שטוגנה לאחר האידוי . טעמתי גיוזה בטטה, גיוזה עוף וגיוזה אווז- כל המנות היו מצויינות.

צילום: נדיה היבא

שיפודי סלמון – 2 שיפודי סלמון ברוטב טריאקי על מצע סלט סום טאם בעיטור צ’יפס בטטה - המנה הייתה מצויינת והדגים היו טריים עשויים היטב בדיוק כמו שאני אוהבת.

צילום: נדיה היבא

ואיך אפשר ארוחה אסיאתית בלי סושי – לשולחן הגיעה מנה אוד טעימה בשם: קומבינציה חם קר – 22 יחידות - מבחר רולים עם טונה אדומה, , רול צמחוני שמוגש חם,סנדוויץ קריספי שמוגש חם, 2 יחידות ניגירי לבחירה. במנה שילוב של רולים מטוגנים ורולים רגילים.

צילום: נדיה היבא

מנה נוספת מצויינת שמאוד אהבתי, טטאקי טונה, פרוסות טונה צרובה ברוטב טריאקי על מצע סלט סום טאם בעיטור בצל ירוק – אי אפשר היה להפסיק לאכול…

צילום: נדיה היבא

ירקות בטמפורה – מבחר ירקות בציפוי טמפורה פריך,מוגש עם רוטב טאם סוי, עירית וספייסי מיונז – המנה עשוייה היטב , ללא טעמי לוואי וללא עודפי שמן.

צילום: נדיה היבא

המנה המנצחת (כך קוראים למנה)  – ניתן להזמין עם עוף או טופו, מנה פיקנטית וטעימה - אטריות,פטריות,בצל לבן וירוק ברוטב קארי ירוק אינדונזי בשילוב קרם קוקוס בוטנים וצ’ילי – מנה טעימה לאוהבי טעמי הקרי.

צילום: נדיה היבא

פאד קפאו מנה מאוד ייחודית וטעימה – בקר קצוץ,בצל סגול,גזר,שום וצ’ילי ברוטב פטריות, גינג’ר למון  גראס ובזיליקום, מוגשת בתוספת אורז מאודה וביצת עין מעל – חגיגה מושלמת של טעמים וצבעים נהדרים

צילום: נדיה היבא

פאד קפאו מנה מאוד ייחודית וטעימה – בקר קצוץ,בצל סגול,גזר,שום וצ’ילי ברוטב פטריות,גינג’רלמון גראס ובזיליקום,מוגשת בתוספת אורז מאודה וביצת עין מעל – חגיגה מושלמת של צבעים וטעמים נהדרים

צילום: נדיה היבא

פאד וואן קאי נאא - אטריות אודון עם חזה אווז מעושן,בקר,עוף,גזר,בצל סגול,פטריות ובזיליקום ברוטב קפאו – מנה מצויינת למי שאוהב פיקנטי-חריף

צילום: נדיה היבא

בקר סצואן -  נתחי בקר, פלפלים בצבעים, בצל לבן ונבטים ברוטב סצ’ואן פיקנטי, מוגשת עם אורז מאודה – המנה הייתה טעימה אבל חריפה לי מדי.

צילום: נדיה היבא

סיימנו את הארוחה המצויינת של חגיגת הטעמים בקינוחי כוסות – הקינוחים פרווה

לאחר תקופה מורכבת בענף המסעדנות וניתוח מעמיק של השוק החליטו בהנהלת הרשת על התרחבות ופתיחת סניפים חדשים בפריסה ארצית באזור מרכז תל אביב, רמת אביב ופתח תקווה.

רשת המסעדות האסייתיות ‘פרנג’ליקו’ הינה רשת שף וסושי בר בפריסה ארצית, המשלבת בתוכה חוויה קולינרית עם דגש על חוויית בילוי מקיפה. ‘פרנג’ליקו’ החלה את דרכה בשנת 2000 עם סניף ראשון בעיר חיפה שם פרצה לתודעת חובבי האוכל האסייתי.

הסניף בפתח-תקווה – כשר
העצמאות 65, פתח תקווה – קניון גנים
שעות הפעילות:
א’-ה’ 11:30-23:00
ו’ 11:30-14:30
שבת שעה אחרי צאת שבת עד 23:00

לאתר המסעדה http://frangelicobar.com/
לדף הפייסבוק פרנג’ליקו – הרשת Frangelico

ערכה וצילמה: נדיה היבא

עוד מהבלוג של נדיה היבא

תצוגה מקדימה

מתכון להכנת לחוח - קל מהיר וטעים

הפעם , לא כמנהגי, מעלה כאן מתכון שלי להכנת לחוח. המתכון קל להכנה וזכה להרבה מחמאות. במתכון סוד קטן (שכבר לא סוד!!!) להצלחה גדולה. (מקווה ש"זקנות השבט" לא יקראו את הפוסט הזה...) לפני שנים כשטיילתי בריביירה הצרפתית, נכנסו לאכול...

תצוגה מקדימה

פריטטת ירקות-ארוחה שלמה במחבת

מה אוכלים??? מהר ועכשיו כי אנחנו רעבים!!! הפריטטה היא שילוב של חביתה עשירה ומשודרגת לבין פשטידה בהכנה מהירה. את הפריטטה ניתן להכין ממגוון ירקות ועשבי תיבול – ממה שיש במקרר,...

תצוגה מקדימה

מסעדת ריבר - סניף ראשל"צ

ברשת מסעדות ריבר, טעמים וריחות מהמזרח הרחוק. פה תוכלו לטעום את כל המטבחים האסיאתיים המוכרים והלא מוכרים: התאילנדי, היפני, הויאטנמי, הסינגפורי, הקוריאני, וגם מהמטבח הסיני, על כל מחוזותיו הקולינריים. ...

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה