הבלוג של נדיה היבא

מנסה, טועמת, מטיילת וכותבת

עדכונים:

פוסטים: 525

עוקבים: 24

החל ממרץ 2012

רכז ורסק מעגבניות איטלקיות רעננות, מתוקות ואדומות , נקטפות היישר מהשדה ותוך שעות ספורות הן נארזות בכדי לשמור על האיכות והטריות של העגבנייה האיטלקית.

24/01/2018

חדש על המדף מבית מאסטר שף!!!
המותג הקולינארי מאסטר שף ממשיך להתרחב ומשיק סדרת פרמיום של רכז ורסק עגבניות איטלקיות: 100% עגבניות איטלקיות, ללא תוספת סוכר וללא חומרים משמרים.

העגבניות האיטלקיות מוכרות בטעמן ובאיכותן. הן נקטפות מהשדה בשלהי חודש אוגוסט, שיא עונת העגבניות באיטליה, כאשר העגבניות אדומות, בשרניות ועסיסיות. תוך שעות ספורות הן נארזות בכדי לשמור על האיכות והטריות של העגבנייה האיטלקית.

מאסטר שף – רסק עגבניות ישר מהשדה שבאיטליה, ללא חומרים משמרים וללא תוספת סוכר
צילום : אסף לוי

האיטלקים אשר עושים שימוש נרחב בעגבניות כחומר גלם במטבח האיטלקי, מעדיפים לקנות עגבניות ארוזות בפחית מחוץ לעונה מאשר עגבניות בשוק, מכיוון ששיטת הייצור המוקפדת של העגבניות לפי מיטב המסורת האיטלקית, שומרת על הטעם הנפלא והערכים התזונתיים של העגבניות האיטלקיות.

בשנים האחרונות לצד הטרנד הגובר של בישול מתמחה ושימוש בחומרי גלם איכותיים ומובחרים ניכרת עלייה משמעותית בצריכה בישראל בעגבניות תוצרת איטליה. גם במטבח הישראלי, עגבניות מהוות חומר גלם מרכזי במבחר רב של מנות: שקשוקה, פסטות, פיצות, לזניות, מרקים ותבשילים שונים ועוד. הצרכן הישראלי מעדיף את טעמה העשיר והאיכות הבלתי מתפשרת של העגבנייה האיטלקית.

מאסטר שף – רכז עגבניות איטלקיות, ללא חומרים משמרים וללא תוספת סוכר
צילום : אסף לוי

מחירים:
רסק עגבניות מארז שלישייה 140 גר’ ליחידה
מחיר מוערך לצרכן: 10 ₪

רכז עגבניות 400 גר’
מחיר מוערך לצרכן: 8.90 ₪

כשרות: פרווה, בד”צ אגודת ישראל
כשרות: אגודת ישראל
ניתן להשיג בחנויות המובחרות וברשתות השיווק,

אודות “מאסטר שף” – המותג הקולינארי “מאסטר שף” מציע לצרכן מגוון מוצרים איכותיים המעניקים לבשלן הביתי בטחון והצלחה במטבח. מגוון מוצרי “מאסטר שף” מעוררים השראה במטבח והופכים כל מנה לשיח סביב שולחן האוכל.

ערכה: נדיה היבא
הצילומים באישור שימוש היחצ

עוד מהבלוג של נדיה היבא

תצוגה מקדימה

מתכון להכנת לחוח - קל מהיר וטעים

הפעם , לא כמנהגי, מעלה כאן מתכון שלי להכנת לחוח. המתכון קל להכנה וזכה להרבה מחמאות. במתכון סוד קטן (שכבר לא סוד!!!) להצלחה גדולה. (מקווה ש"זקנות השבט" לא יקראו את הפוסט הזה...) לפני שנים כשטיילתי בריביירה הצרפתית, נכנסו לאכול...

תצוגה מקדימה

פריטטת ירקות-ארוחה שלמה במחבת

מה אוכלים??? מהר ועכשיו כי אנחנו רעבים!!! הפריטטה היא שילוב של חביתה עשירה ומשודרגת לבין פשטידה בהכנה מהירה. את הפריטטה ניתן להכין ממגוון ירקות ועשבי תיבול – ממה שיש במקרר,...

תצוגה מקדימה

מסעדת ריבר - סניף ראשל"צ

ברשת מסעדות ריבר, טעמים וריחות מהמזרח הרחוק. פה תוכלו לטעום את כל המטבחים האסיאתיים המוכרים והלא מוכרים: התאילנדי, היפני, הויאטנמי, הסינגפורי, הקוריאני, וגם מהמטבח הסיני, על כל מחוזותיו הקולינריים. ...

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה