מתכון להכנת מוצרלה טרייה ופלפלים קלויים

השימוש במתכון בטבליות התיבול החדשות של דורות – עשבי תיבול לבישול איטלקי, אשר הופכות כל ארוחה לקלה במיוחד, מפנקת וטעימה בניחוח איטלקי.

חברת דורות - מוצרלה טרייה ופלפלים קלויים צילום: יח"צ

חברת "דורות", יצרנית מוצרי התיבול הקפואים, מגישה מתכון קל הכנה למוצרלה טרייה ופלפלים קלויים, שיכול לשמש כמנה ראשונה או כסלט רענן לצד ארוחה.
השימוש במתכון בטבליות התיבול החדשות של דורות – עשבי תיבול לבישול איטלקי, אשר הופכות כל ארוחה לקלה במיוחד, מפנקת וטעימה בניחוח איטלקי.

חברת דורות – מוצרלה טרייה ופלפלים קלויים
צילום: דורות

דורות – עשבי תיבול לבישול איטלקי – מחיר מומלץ לצרכן: 8 – 12 שקלים לאריזות 80 גרם
כשר בהשגחת הרבנות שדות נגב וכשרות למהדרין הרב אפרתי
צילום: ארקדי רסקין

מצרכים (ל- 4 מנות):
2 כדורי מוצרלה טרייה גדולים
3 פלפלים אדומים גדולים – חצויים ונקיים
3 טבליות עשבי תיבול לבישול איטלקי "דורות" (להוצאה קלה – להשתמש קפוא)
4 כפות שמן זית
1 כפית חומץ בלסמי מצומצם
קורט מלח ופלפל
2 כפות שקדים פרוסים קלויים (לא חובה)
דורות – פלפלים קלויים
צילום: דורות

אופן ההכנה:

  • מרפדים תבנית בנייר אפייה, מניחים את חצאי הפלפלים כשהקליפה כלפי מעלה) מזליפים מעט שמן זית מעל ומכניסים לתנור שחומם מראש לכ- 230 מעלות. אופים עד שמשחירים קלות (כרבע שעה). מעבירים את הפלפלים לקערה ואוטמים עם ניילון נצמד ומניחים בצד לכ- 15 דקות.
  • מוציאים את הפלפלים ומקלפים אותם בעדינות. חותכים לרצועות, מעבירים לקערה, מוסיפים 2 טבליות עשבי תיבול לבישול איטלקי ומעט מלח פלפל ומערבבים.
  •  בקערה נפרדת קורעים את כדורי המוצרלה ביד, מוסיפים כ- 2 כפות שמן זית, טבלית עשבי התיבול לבישול איטלקי שנותרה, מלח ופלפל ומערבבים.
  • מסדרים את רצועות הפלפל ואת קרעי המוצרלה על צלחת שטוחה, מזליפים חומץ בלסמי ומפזרים מעל את השקדים הפרוסים.

ב ת א ב ו ן!!!
ערכה: נדיה היבא
הצילומים באישור שימוש היח"צ