הבלוג של נדיה היבא

מנסה, טועמת, מטיילת וכותבת

עדכונים:

פוסטים: 466

עוקבים: 24

החל ממרץ 2012

השימוש במתכון בטבליות התיבול החדשות של דורות – עשבי תיבול לבישול איטלקי, אשר הופכות כל ארוחה לקלה במיוחד, מפנקת וטעימה בניחוח איטלקי.

14/01/2018

חברת “דורות”, יצרנית מוצרי התיבול הקפואים, מגישה מתכון קל הכנה למוצרלה טרייה ופלפלים קלויים, שיכול לשמש כמנה ראשונה או כסלט רענן לצד ארוחה.

השימוש במתכון בטבליות התיבול החדשות של דורות – עשבי תיבול לבישול איטלקי, אשר הופכות כל ארוחה לקלה במיוחד, מפנקת וטעימה בניחוח איטלקי.

חברת דורות – מוצרלה טרייה ופלפלים קלויים
צילום: דורות

דורות – עשבי תיבול לבישול איטלקי - מחיר מומלץ לצרכן: 8 – 12 שקלים לאריזות 80 גרם
כשר בהשגחת הרבנות שדות נגב וכשרות למהדרין הרב אפרתי
צילום: ארקדי רסקין

מצרכים (ל- 4 מנות):
2 כדורי מוצרלה טרייה גדולים
3 פלפלים אדומים גדולים – חצויים ונקיים
3 טבליות עשבי תיבול לבישול איטלקי “דורות” (להוצאה קלה – להשתמש קפוא)
4 כפות שמן זית
1 כפית חומץ בלסמי מצומצם
קורט מלח ופלפל
2 כפות שקדים פרוסים קלויים (לא חובה)

דורות – פלפלים קלויים
צילום: דורות

אופן ההכנה:

  • מרפדים תבנית בנייר אפייה, מניחים את חצאי הפלפלים כשהקליפה כלפי מעלה) מזליפים מעט שמן זית מעל ומכניסים לתנור שחומם מראש לכ- 230 מעלות. אופים עד שמשחירים קלות (כרבע שעה). מעבירים את הפלפלים לקערה ואוטמים עם ניילון נצמד ומניחים בצד לכ- 15 דקות.
  • מוציאים את הפלפלים ומקלפים אותם בעדינות. חותכים לרצועות, מעבירים לקערה, מוסיפים 2 טבליות עשבי תיבול לבישול איטלקי ומעט מלח פלפל ומערבבים.
  •  בקערה נפרדת קורעים את כדורי המוצרלה ביד, מוסיפים כ- 2 כפות שמן זית, טבלית עשבי התיבול לבישול איטלקי שנותרה, מלח ופלפל ומערבבים.
  • מסדרים את רצועות הפלפל ואת קרעי המוצרלה על צלחת שטוחה, מזליפים חומץ בלסמי ומפזרים מעל את השקדים הפרוסים.

ב ת א ב ו ן!!!

ערכה: נדיה היבא
הצילומים באישור שימוש היח”צ

עוד מהבלוג של נדיה היבא

תצוגה מקדימה

מתכון להכנת לחוח - קל מהיר וטעים

הפעם , לא כמנהגי, מעלה כאן מתכון שלי להכנת לחוח. המתכון קל להכנה וזכה להרבה מחמאות. במתכון סוד קטן (שכבר לא סוד!!!) להצלחה גדולה. (מקווה ש"זקנות השבט" לא יקראו את הפוסט הזה...) לפני שנים כשטיילתי בריביירה הצרפתית, נכנסו לאכול...

תצוגה מקדימה

פריטטת ירקות-ארוחה שלמה במחבת

מה אוכלים??? מהר ועכשיו כי אנחנו רעבים!!! הפריטטה היא שילוב של חביתה עשירה ומשודרגת לבין פשטידה בהכנה מהירה. את הפריטטה ניתן להכין ממגוון ירקות ועשבי תיבול – ממה שיש במקרר,...

תצוגה מקדימה

מסעדת ריבר - סניף ראשל"צ

ברשת מסעדות ריבר, טעמים וריחות מהמזרח הרחוק. פה תוכלו לטעום את כל המטבחים האסיאתיים המוכרים והלא מוכרים: התאילנדי, היפני, הויאטנמי, הסינגפורי, הקוריאני, וגם מהמטבח הסיני, על כל מחוזותיו הקולינריים. ...

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה