הבלוג של נדיה היבא

מנסה, טועמת, מטיילת וכותבת

עדכונים:

פוסטים: 540

החל ממרץ 2012

בחברת צבר הצליחו לייצר סדרת סלטים המכילים 7 אחוז שומן בלבד. וגם בשורה לטבעונים: הסלט כרוב אדום ללא מוצרים מן החי.

16/09/2017

הפעם סלטי צבר הפתיעו אותי… ובגדול!!!
הסלטים החדשים לא רק השתבחו הטעמים אלה הופחתו גם אחוזי השומן.

בחברת צבר הצליחו לייצר סדרת סלטים המכילים 7% שומן בלבד.
הסלטים הראשונים בסדרה: חומוס, כרוב אדום וחציל על האש, שהם גם הסלטים האהובים ביותר על הצרכן הישראלי. מדובר באחוז השומן הנמוך ביותר בסלטים אלה.

סלטי צבר מחדשת ומפתיעה עם סדרת סלטים המכילים 7% שומן בלבד
צילום: נדיה היבא

סלטי צבר מחדשת ומפתיעה עם סדרת סלטים המכילים 7% שומן בלבד
צילום: נדיה היבא

לדברי ציפי המר, מנכ”לית צבר:
“אין ספק שהצרכנים רוצים להמשיך וליהנות מהטעם של מוצרי החומוס והסלטים. יחד עם זאת, עולה מהם דרישה ברורה, לקבלת אפשרויות מופחתות שומן למוצרים האהובים ביותר. החלטנו לקחת על עצמנו את האתגר, והצלחנו להביא סדרה של מוצרים עם אחוזי שומן נמוכים במיוחד, מבלי לוותר על טעם מצוין.”

וגם בשורה לטבעונים:
המתכון הייחודי של צבר לסלט כרוב אדום עם 7% שומן, הוא מתכון טבעוני, ללא מוצרים מן החי. בכך הופך סלט הכרוב האדום האהוב למוצר ממנו יכולים ליהנות גם טבעונים שעד כה נמנעו מהסלט הפופולארי.

סלטי צבר מחדשת ומפתיעה עם סדרת סלטים המכילים 7% שומן בלבד
צילום: נדיה היבא

סדרת ה- 7% שומן של צבר: חומוס, כרוב אדום, חציל על האש – משקל 250 גרם.
כשרות: בד”צ העדה החרדית, מלבד כרוב אדום אשר בכשרות רבנות קריית גת.

ערכה וצילמה: נדיה היבא

עוד מהבלוג של נדיה היבא

תצוגה מקדימה

מתכון להכנת לחוח - קל מהיר וטעים

הפעם , לא כמנהגי, מעלה כאן מתכון שלי להכנת לחוח. המתכון קל להכנה וזכה להרבה מחמאות. במתכון סוד קטן (שכבר לא סוד!!!) להצלחה גדולה. (מקווה ש"זקנות השבט" לא יקראו את הפוסט הזה...) לפני שנים כשטיילתי בריביירה הצרפתית, נכנסו לאכול...

תצוגה מקדימה

פריטטת ירקות-ארוחה שלמה במחבת

מה אוכלים??? מהר ועכשיו כי אנחנו רעבים!!! הפריטטה היא שילוב של חביתה עשירה ומשודרגת לבין פשטידה בהכנה מהירה. את הפריטטה ניתן להכין ממגוון ירקות ועשבי תיבול – ממה שיש במקרר,...

תצוגה מקדימה

מסעדת ריבר - סניף ראשל"צ

ברשת מסעדות ריבר, טעמים וריחות מהמזרח הרחוק. פה תוכלו לטעום את כל המטבחים האסיאתיים המוכרים והלא מוכרים: התאילנדי, היפני, הויאטנמי, הסינגפורי, הקוריאני, וגם מהמטבח הסיני, על כל מחוזותיו הקולינריים. ...

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה