הבלוג של נדיה היבא

מנסה, טועמת, מטיילת וכותבת

עדכונים:

פוסטים: 441

עוקבים: 23

החל ממרץ 2012

סדרת מוצרי מוס כבד עוף של יחיעם כוללת מוס כבד עוף קלאסי ומוס כבד עוף בתוספת פטריות, מבוססים על ידע צרפתי ומתאים להגשה כמנה חגיגית בראש השנה וחגי תשרי

26/08/2017

חברת “מעדני יחיעם”, יצרנית הנקניקים והפסטרמות מקיבוץ יחיעם, מרחיבה את סדרת “מוס כבד עוף ומשיקה מוצר חדש מתוצרתה: כבד קצוץ.

סדרת מוצרי מוס כבד עוף של יחיעם כוללת מוס כבד עוף קלאסי ומוס כבד עוף בתוספת פטריות, מבוססים על ידע צרפתי • כבד קצוץ מכיל 38% כבד עוף, בצל מטוגן ותבלינים ומתאים להגשה כמנה חגיגית בראש השנה וחגי תשרי.

מעדן כבד קצוץ עם בצל מטוגן מעדני יחיעם.
צילום: יח”צ

המוצר החדש מבוסס על מתכון מבית “אמא” ומכיל כ- 38% כבד עוף, בצל מטוגן ותבלינים.
המוצר מוגש באריזת נוחות לשימוש ואכסון במשקל של 140 גרם ומתאים כמנה חגיגית בראש השנה וכממרח נפלא ועל צנימים בכריכים.

סדרת מוצרי מוס כבד עוף כוללת שני מוצרים בסגנון ובטעם צרפתי:

  • מוס כבד עוף קלאסי
  • מוס כבד עוף בתוספת פטריות

 

המוצרים נמכרים באריזות של 140 גרם, בקופסאות עם מכסה בעיצוב יוקרתי, לשימוש חוזר ונוח במוצר. מוצרי מוס הכבד מבוססים על ידע צרפתי ומיועדים למריחה על לחמים שונים וקרקרים, כבסיס לסנדוויץ’ ולאירוח.
המוצרים מכילים כ- 30% כבד עוף ואינם מכילים מונוסודיום גלוטומט וגלוטן.

“מעדני יחיעם” משיקה מעדן כבד קצוץ עם בצל מטוגן במתכון ביתי
צילום: נדיה היבא

לדברי תמיר דגן, מנהל השיווק של מעדני יחיעם,    קיימת דרישה הולכת וגוברת למעדני בשר אניני טעם ואיכותיים. “בהמשך להצלחת סדרת מוס כבד אשר הושקה לפני מספר חודשים וזוכה להצלחה רבה, אנו שמחים להציע מוצר חדש ונוסף בסדרה, כבד קצוץ, ולאפשר ללקוחותינו ליהנות ממוצרים שמאוד פופולאריים באירופה ועד היום לא היו בשוק הישראלי, לא באיכותם ולא בצורת אריזתם”.

לאתר הבית של מעדני יחיעם  http://yehiam.co.il/

מחיר מומלץ לצרכן: כ- 13.90 שקלים לאריזת 140 גרם.
כשר בהשגחת הרבנות הראשית.
להשיג ברשתות השיווק הגדולות ובחנויות השוק הפרטי.

ערכה וצילמה: נדיה היבא

עוד מהבלוג של נדיה היבא

תצוגה מקדימה

מתכון להכנת לחוח - קל מהיר וטעים

הפעם , לא כמנהגי, מעלה כאן מתכון שלי להכנת לחוח. המתכון קל להכנה וזכה להרבה מחמאות. במתכון סוד קטן (שכבר לא סוד!!!) להצלחה גדולה. (מקווה ש"זקנות השבט" לא יקראו את הפוסט הזה...) לפני שנים כשטיילתי בריביירה הצרפתית, נכנסו לאכול...

תצוגה מקדימה

פריטטת ירקות-ארוחה שלמה במחבת

מה אוכלים??? מהר ועכשיו כי אנחנו רעבים!!! הפריטטה היא שילוב של חביתה עשירה ומשודרגת לבין פשטידה בהכנה מהירה. את הפריטטה ניתן להכין ממגוון ירקות ועשבי תיבול – ממה שיש במקרר,...

תצוגה מקדימה

מסעדת ריבר - סניף ראשל"צ

ברשת מסעדות ריבר, טעמים וריחות מהמזרח הרחוק. פה תוכלו לטעום את כל המטבחים האסיאתיים המוכרים והלא מוכרים: התאילנדי, היפני, הויאטנמי, הסינגפורי, הקוריאני, וגם מהמטבח הסיני, על כל מחוזותיו הקולינריים. ...

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה