הבלוג של נדיה היבא

מנסה, טועמת, מטיילת וכותבת

עדכונים:

פוסטים: 450

עוקבים: 23

החל ממרץ 2012

סלטי צבר מוסיפים טעם לחג הפסח ומשיקים שני סלטים חדשים במהדורת חג מיוחדת בסדרת סלטי השף של רפי כהן: סלט גרגירי חומוס מרוקאי וסלט גזר פיקנטי.

27/03/2017

חדש על המדף מבית צבר:
סלטי צבר מוסיפים טעם לחג הפסח ומשיקים שני סלטים חדשים במהדורת חג מיוחדת בסדרת “סלטי השף” של רפי כהן:   סלט גרגירי חומוס מרוקאי וסלט גזר פיקנטי.

השף רפי כהן הוסיף את הנגיעה האישית שלו לסלט גרגירי חומוס מרוקאי המבוסס על פלפלים קלויים ועגבניות עם עשבי תיבול וגרגרי חומוס.

סלט הגזר הפיקנטי הנו סלט חמצמץ פופולארי ואהוב במיוחד בשילוב נגיעות לימון כבוש.

17498678_1394883683896551_5484980670210004612_n

צבר – חדשים במהדורת חג מיוחדת בסדרת “סלטי השף” של רפי כהן: סלט גרגירי חומוס מרוקאי וסלט גזר פיקנטי. צילום: נדיה היבא

 

כיאה לאחד השפים היצירתיים בארץ, רפי כהן בחר בעצמו את מרכיבי הסלט, פיתח את המתכונים והיה שותף מלא לתהליך ייצורם.

לדברי השף רפי כהן:
“פסח הוא חג משפחתי המחבר יחד את המסורת היהודית עם היום-היום הישראלי. הסלטים החדשים מחברים בין המסורת לבין הטעמים הישראלים העכשוויים. סלט גרגירי החומוס בעל טעמים עשירים של עגבניות, פלפלים ועשבי תיבול יחד עם מתיקות קלה שמספקות העגבניות, בעוד שסלט הגזרמאופיין בטעמים מתקתקים, חמצמצים ופיקנטיים. הסלטים מצוינים גם בפני עצמם וגם כשילוב במתכונים להכנת תבשילים שונים”.

17424665_1394884050563181_3487604501383658433_n

צבר – חדשים במהדורת חג מיוחדת בסדרת “סלטי השף” של רפי כהן: סלט גרגירי חומוס מרוקאי וסלט גזר פיקנטי. צילום: נדיה היבא

 

רפי כהן, בעלי מסעדת “רפאל” הידועה בתל אביב, למד בילדותו את רזי הבישול בבית סבתו והפך לאחד השפים המובילים והמוערכים בישראל. כהן ידוע בחיבתו לסלטים יצירתיים, ייחודיים ולמנות שף העושות שימוש בחומרי גלם מקומיים, איכותיים ואף הוציא לפני שנים ספורות ספר מתכונים מצליח לסלטים. כהן חבר לסלטי צבר לפני 8 שנים לטובת הקמת סדרת “סלטי השף”, עבורה הוא מפתח לאורך השנים מגוון רחב של סלטים איכותיים.

סדרת סלטי השף של צבר הינה הסדרה המובילה בסלטי הפרימיום ומחזיקה בשמונה מתוך עשרת המוצרים הנמכרים ביותר בקטגוריה זו.

17522864_1394883867229866_3641114002370595730_n

צבר – חדשים במהדורת חג מיוחדת בסדרת “סלטי השף” של רפי כהן: סלט גרגירי חומוס מרוקאי וסלט גזר פיקנטי. צילום: נדיה היבא

 

מסדרת סלטי השף של צבר ורפי כהן:

  • “סלט גרגירי חומוס מרוקאי” – סלט עגבניות עם גרגרי חומוס מכיל 63% ירקות , 400 גרם, כשר לפסח-פרווה, בהשגחת הרבנות קרית גת, בד”ץ בית יוסף.
  • “סלט גזר פיקנטי” – גזר מבושל פיקנטי מכיל 80% ירקות משקל: 400 גרם, כשר לפסח-פרווה, בהשגחת הרבנות קרית גת, בד”ץ בית יוסף

 

ערכה וצילמה: נדיה היבא

עוד מהבלוג של נדיה היבא

תצוגה מקדימה

מתכון להכנת לחוח - קל מהיר וטעים

הפעם , לא כמנהגי, מעלה כאן מתכון שלי להכנת לחוח. המתכון קל להכנה וזכה להרבה מחמאות. במתכון סוד קטן (שכבר לא סוד!!!) להצלחה גדולה. (מקווה ש"זקנות השבט" לא יקראו את הפוסט הזה...) לפני שנים כשטיילתי בריביירה הצרפתית, נכנסו לאכול...

תצוגה מקדימה

פריטטת ירקות-ארוחה שלמה במחבת

מה אוכלים??? מהר ועכשיו כי אנחנו רעבים!!! הפריטטה היא שילוב של חביתה עשירה ומשודרגת לבין פשטידה בהכנה מהירה. את הפריטטה ניתן להכין ממגוון ירקות ועשבי תיבול – ממה שיש במקרר,...

תצוגה מקדימה

מסעדת ריבר - סניף ראשל"צ

ברשת מסעדות ריבר, טעמים וריחות מהמזרח הרחוק. פה תוכלו לטעום את כל המטבחים האסיאתיים המוכרים והלא מוכרים: התאילנדי, היפני, הויאטנמי, הסינגפורי, הקוריאני, וגם מהמטבח הסיני, על כל מחוזותיו הקולינריים. ...

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה