הבלוג של נדיה היבא

מנסה, טועמת, מטיילת וכותבת

עדכונים:

פוסטים: 539

החל ממרץ 2012

גלידות נסטלה פותחת את עונת הקיץ 2017 ומתמקדת בהובלת מגמת ה- Wellness עם מוצרים חדשים ומגוונים. במהלך העונה החברה תשיק מוצרים ייחודיים המיועדים לבני נוער ולילדים.

27/03/2017

הקיץ הזה יש למה לצפות!!!
גלידות “נסטלה” פותחת את עונת הקיץ 2017 ומתמקדת  בהובלת מגמת ה- Wellness עם מוצרים חדשים ומגוונים.
במהלך העונה החברה תשיק מוצרים ייחודיים המיועדים לבני נוער ולילדים.

17309283_1382311148487138_5094386342970267145_n

גלידות נסטלה פותחת את הקיץ ומשיקה את עונת 2017. צילום: נדיה היבא

 

La Frutta – חיזוק והובלת תחום ה- Wellness
גלידות נסטלה ממשיכה להוביל את מגמת ה- Wellness בעולם הגלידות, ומשיקה מגוון מוצרים, המאפשרים לצרכנים ליהנות מגלידות מאוזנות יותר תזונתית, מופחתות קלוריות, סוכר ושומן.

pizap.com14905366399601

גלידות נסטלה פותחת את הקיץ ומשיקה את עונת 2017. צילום: נדיה היבא

לאור הצלחת שלגוני La Frutta שהושקו בשנה שעברה, הוחלט להרחיב את הסדרה גם לתחום הגלידות המשפחתיות עם שלושה שילובי פירות מקוריים:

17523440_1395098023875117_1985346367562203657_n

גלידות נסטלה פותחת את הקיץ ומשיקה את עונת 2017. צילום: נדיה היבא

  • מנגו-פסיפלורה-אננס,
  • בננה-תמר-פקאן,
  • תות שדה – פירות אדומים.
  • בנוסף יושק שלגון חדש בטעמי ליצ’י-פסיפלורה.
17362682_1395097953875124_5007998998107945682_n

גלידות נסטלה פותחת את הקיץ ומשיקה את עונת 2017. צילום: נדיה היבא

מוצריLa Fruttaמכילים 50% פרי, מתאפיינים במרקם נימוח, ובשילובי טעמים מפתיעים. בכל שלגון בין 67-90 קלוריות בלבד.

 

JOYA COLLECTION
בסדרת המיני של שלגוני השמנת העשירים JOYA COLLECTION יושקו שני טעמים חדשים: שוקולד פאדג’ וקוקוס פאדג’.
כל שלגון מכיל עד 250 קלוריות.
בנוסף, שלגוני JOYA קלאסיק חוזרים בגודל רגיל ואליהם יצטרף טעם חדש – עוגת גבינה-תות.

pizap.com14905368657273

גלידות נסטלה פותחת את הקיץ ומשיקה את עונת 2017. צילום: נדיה היבא

לבני הנוער: “אתגר Play” וטילון אקסטרים שכולו שוקולד
כחברה חדשנית ומעודכנת המחוברת לעולם הדיגיטל הדינאמי, תשיק גלידות נסטלה את Play- שלגון בטעם מסטיק-תות. השקת השלגון תגובה בפעילות עם יוטיוברים מובילים בתוך ערוץ היוטיוב, אשר יניעו את בני הנוער להיענות לאתגרים מדליקים שיופיעו על מקל של כל שלגון, ויזכו את המשתתפים בפרסים שווים.

17264253_1382311218487131_4797601802762618324_n

גלידות נסטלה פותחת את הקיץ ומשיקה את עונת 2017. צילום: נדיה היבא

 

טילון אקסטרים שיעיף את חובבי השוקולד    עשוי וופל שוקולד, בתוכו גלידת שוקולד עם חתיכות פאדג’ ומעליו מטבע שוקולד.

מותג קראנץ’  הפופולארי  בקרב בני הנוער מתרחב עם השקת ריבועי קראנץ’ בקופסא בטעמי וניל ושוקולד ושלגון קראנץ’ בטעם שוקולד לבן- גלידת וניל בציפוי שוקולד לבן.

חדשנות בקטגוריית הילדים: PUSH IT – גלידת מסטיק בתוך מזרק
PUSH IT- מזרק גלידה לילדים אותו משיקה גלידות נסטלה הואפיתוח ישראלי הנחשב לחידוש עולמי בתחום הגלידות. הגלידה בטעם מסטיק בתוספת סוכריות עוגה ופקק אכיל משוקולד.

17458378_1395097880541798_6608558371404951966_n

גלידות נסטלה פותחת את הקיץ ומשיקה את עונת 2017. צילום: נדיה היבא

סדרת La- Frutta הפופולארית מתרחבת לשלגוני הילדים עם שלגון מפנק בטעם תות-בננה בשילוב מגוון מדבקות של קעקועי פירות, שיסייעו להורים לעודד את ילדיהם לצרוך שלגונים על בסיס פירות.

גלידות נסטלה חוזרת עם להיטי הילדים: שלגון “צומצום” ושלגון “מיניונים”, אליהם יצורפו בובות מדליקות חדשות.

שלגוני הילדים של גלידות “נסטלה” עומדים בתקן הבינלאומי המחמיר של נסטלה העולמית ומסומנים בסימון “במיוחד עבור ילדים”: הגבלת גודל המוצר והתאמתו למנת ילדים, הערך הקלורי של השלגון, כמות סוכרים, אחוזי השומן, השומן הרווי והנתרן מוגבלים ומותאמים למנת צריכה של ילדים.

13239468_1127571897294399_6195224488546403747_n

גלידות נסטלה פותחת את הקיץ ומשיקה את עונת 2017. צילום: נדיה היבא

 

לדברי גלית בר, סמנכ”לית שיווק, גלידות נסטלה:
“ההצלחה המרשימה של סדרת La Frutta מאז השקתה ב- 2016, הוכיחה לנו שהצרכן הישראלי מעוניין לצרוך מוצרים טובים יותר תזונתית, אך לא מוכן להתפשר על הטעם. גלידות נסטלה מחויבת להמשיך לחדש ולהוביל את הצמיחה בשוק הגלידה כולו, עם מיקוד מיוחד בעולם ה-WELLNESS – .
” בר מוסיפה: ” כמי שמובילה את שוק הילדים ובני הנוער, גלידות נסטלה תמשיך להציע את הטרנדים והגימיקים הכי מעודכנים והכי מדליקים שיהפכו את עונת הקיץ הקרובה לשמחה וטעימה יותר.”

13325714_1127561310628791_1818680100136399300_n

גלידות נסטלה פותחת את הקיץ ומשיקה את עונת 2017. צילום: נדיה היבא

ערכה וצילמה: נדיה היבא

עוד מהבלוג של נדיה היבא

תצוגה מקדימה

מתכון להכנת לחוח - קל מהיר וטעים

הפעם , לא כמנהגי, מעלה כאן מתכון שלי להכנת לחוח. המתכון קל להכנה וזכה להרבה מחמאות. במתכון סוד קטן (שכבר לא סוד!!!) להצלחה גדולה. (מקווה ש"זקנות השבט" לא יקראו את הפוסט הזה...) לפני שנים כשטיילתי בריביירה הצרפתית, נכנסו לאכול...

תצוגה מקדימה

פריטטת ירקות-ארוחה שלמה במחבת

מה אוכלים??? מהר ועכשיו כי אנחנו רעבים!!! הפריטטה היא שילוב של חביתה עשירה ומשודרגת לבין פשטידה בהכנה מהירה. את הפריטטה ניתן להכין ממגוון ירקות ועשבי תיבול – ממה שיש במקרר,...

תצוגה מקדימה

מסעדת ריבר - סניף ראשל"צ

ברשת מסעדות ריבר, טעמים וריחות מהמזרח הרחוק. פה תוכלו לטעום את כל המטבחים האסיאתיים המוכרים והלא מוכרים: התאילנדי, היפני, הויאטנמי, הסינגפורי, הקוריאני, וגם מהמטבח הסיני, על כל מחוזותיו הקולינריים. ...

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה