הבלוג של נדיה היבא

מנסה, טועמת, מטיילת וכותבת

עדכונים:

פוסטים: 455

עוקבים: 24

החל ממרץ 2012

חלבה טעימה במגוון טעמים מיוחדים: חלבה עם פרג, חלבה בטעם בננה, חלבה עם שוקולד בלגי מובחר, חלבה עם קרם נוגט ועוד והכל מבית -ממלכת החלבה- המוכר והידוע משוק מחנה יהודה שבירושלים.

13/03/2017

בשורה משמחת לאוהבי החלבה:
עכשיו תוכלו למצוא על המדפים חלבה בטעמים חדשים: חלבה עם פרג וחלבה בטעם בננה.

יצרנית החלבה והטחינה “ממלכת החלבה” המוכרת והידועה משוק מחנה ידוה בירושלים, מציעה חלבה טעימה  במגוון טעמים מיוחדים:    חלבה עם פרג, חלבה בטעם בננה, חלבה עם שוקולד בלגי מובחר, חלבה עם קרם נוגט ועוד.

החלבות עשויות מ-60% טחינה גולמית ומשולבות במגוון טעמים – פרג, שוקולד בלגי, קרם נוגט, ואף חלבה בטעם בננה מעולה!

ממלכת החלבה - חלבה עם פרג 12

ממלכת החלבה – חלבה עם פרג. אפשק לאכול גם עם כפית כקינוח אחרי הארוחה.
צילום: אייל קרן

 

החלבה נהדרת כמילוי לעוגות ולעוגיות , לאכילה כמו שהיא בכפית, על לחם, להכנת מוסים שונים וקינוחים.
החלבות מוצעות למכירה לפי משקל או באריזות.

מחירים:

  • חלבה בטעם בננה מוצעת במבצע אטרקטיבי עד סוף חודש מרץ – 69 ₪ לק”ג במקום 119 ₪ בכל סניפי ממלכת החלבה.
  • מחיר חלבה עם פרג – 99 ₪ לק”ג.

 

ממלכת החלבה - חלבה עם פרג וחלבה בטעם בננה

ממלכת החלבה – חלבה עם פרג וחלבה בטעם בננה. מכירה לפי משקל או באריזות.
צילום: אייל קרן

כשרות – בד”ץ העדה החרדית ירושלים.

להשיג בחנויות “ממלכת החלבה”:   בשוק מחנה יהודה, בשרונה מרקט, בשוק הכרמל ובשוק צפון (רמת החייל בתל אביב).

אוזני המן במילוי חלבה  צילום - לאה זוהר

אוזני המן במילוי חלבה צילום – לאה זוהר

מתכון להכנת אוזני המן – באדיבות לאה זוהר
חומרים לבצק:
1/2 ק”ג קמח
200 גרם חמאה
100 גרם אבקת סוכר
שקית אבקת אפייה
מעט מים (לבצק)
למלית:
200 גרם חלבה בטעם שאוהבים. מפוררים אותה קלות
1 כף קמח תופח
1 כף אבקת קקאו

אופן ההכנה:
מערבבים את חומרי הבצק – קמח, אבקת סוכר, אבקת אפייה, מעט מים ללישה, חמאה, ולשים להכנת הבצק. מניחים כשעה במקרר למיצוק.
מרדדים את הבצק וחותכים עיגולים בקוטר שרוצים.
מכינים מלית – מפוררים את החלבה ומוסיפים קמח תופח וקקאו ובוחשים בעדינות.
שמים כפית מלית בכל עיגול בצק וסוגרים את הקצוות למשולש.
אופים 15 דקותאו עד להזהבה.
מקשטים באבקת סוכר.

 

ערכה: נדיה היבא
בכתבה צילומים באישור שימוש היח”צ

עוד מהבלוג של נדיה היבא

תצוגה מקדימה

מתכון להכנת לחוח - קל מהיר וטעים

הפעם , לא כמנהגי, מעלה כאן מתכון שלי להכנת לחוח. המתכון קל להכנה וזכה להרבה מחמאות. במתכון סוד קטן (שכבר לא סוד!!!) להצלחה גדולה. (מקווה ש"זקנות השבט" לא יקראו את הפוסט הזה...) לפני שנים כשטיילתי בריביירה הצרפתית, נכנסו לאכול...

תצוגה מקדימה

פריטטת ירקות-ארוחה שלמה במחבת

מה אוכלים??? מהר ועכשיו כי אנחנו רעבים!!! הפריטטה היא שילוב של חביתה עשירה ומשודרגת לבין פשטידה בהכנה מהירה. את הפריטטה ניתן להכין ממגוון ירקות ועשבי תיבול – ממה שיש במקרר,...

תצוגה מקדימה

מסעדת ריבר - סניף ראשל"צ

ברשת מסעדות ריבר, טעמים וריחות מהמזרח הרחוק. פה תוכלו לטעום את כל המטבחים האסיאתיים המוכרים והלא מוכרים: התאילנדי, היפני, הויאטנמי, הסינגפורי, הקוריאני, וגם מהמטבח הסיני, על כל מחוזותיו הקולינריים. ...

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה