הבלוג של נדיה היבא

מנסה, טועמת, מטיילת וכותבת

עדכונים:

פוסטים: 533

החל ממרץ 2012

מהיום חדשנות בתחום האפייה: חברת אסם הוציאה למדפים קמח שמרים להכנת בצק לפיצה עם זמן תפיחה של 5 דקות בלבד. תהליך הכנת הפיצה עם הקמח החדש של אסם הפך לפשוט ומהיר והתוצאה טעימה ומפתיעה.

13/03/2017

מי מפחד מבצק שמרים?
מהיום לא צריך לחשוש מלהכין פיצה ביתית ולא צריך לחכות הרבה זמן עד שהבצק יתפח…

מהיום חדשנות בתחום האפייה: חברת אסם הוציאה למדפים קמח שמרים להכנת בצק לפיצה עם זמן תפיחה של 5 דקות בלבד.

בשונה מקמחה שמרים הרגיל, שתהליך התפיחה שלו לוקח כשעה וחצי, התערובת החדשה תופחת ב- 5 דקות בלבד ומוכנה מיד לרידוד והכנסה לתנור.

תהליך הכנת הבצק לפיצה הפך לפשוט ומהיר:    מוסיפים לקמח שמן, מים ומעט מלח, ממתינים 5 דקות והבצק מוכן לאפייה.

17202862_1381074081944178_4380118444504294179_n

אסם – קמח שמרים להכנת בצק לפיצה עם זמן תפיחה של 5 דקות בלבד. צילום: נדיה היבא

 

שקית אחת של קמח שמרים תספיק לכמות של 2 פיצות גדולות בתבנית מרובעת של תנור.
מהבצק ניתן גם להכין מאפים נוספים דוגמת פוקצ’ות, רוגלך ועוד.

את כל המתכונים לקמח ניתן למצוא באתר בישולים   Bishulim.co.il.

לדברי מיכל רינת, מנהלת תחום עזרי אפיה בחטיבה הקולינארית של אסם:
“קמח שמרים להכנת בצק לפיצהב-5 דקות מאפשר לכל אחד להכין בבית פיצה בדרך מהירה וקלה עם תוצאה מובטחת. מעתה יש פתרון לכל אלו שנמנעו מלהכין פיצה בבית בגלל אורך הזמן של הכנת הבצק והאפייה.
קמח השמרים להכנת בצק לפיצה ב-5 דקות הופך את תהליך ההכנה למהיר וקל”.

550988_349827608418460_15865309_n

הכנת בצק לפיצה ב-5 דקות עם קמח של אסם. צילום: נדיה היבא

398925_349827988418422_1644687142_n

הכנת בצק לפיצה ב-5 דקות עם קמח של אסם. צילום: נדיה היבא

 

בשנת 2012 חוללה אסם מהפכה בעולם האפייה עם השקת הקמח שמרים שחוסך הוספת שמרים לבלילה שהפך את תהליך האפייה לפשוט ונוח. מאז ועד היום הפך קמח שמרים למוצר יסוד שקשה לדמיין אפייה ביתית בלעדיו. קמח השמרים החדש לפיצה יהפוך את הכנת הפיצה הביתית לפתרון קל נוח ומהיר.

קמח שמרים להכנת בצק לפיצה בכשרות בד”צ
להשיג ברשתות השיווק המובילות ברחבי הארץ

ערכה וצילמה: נדיה היבא

עוד מהבלוג של נדיה היבא

תצוגה מקדימה

מתכון להכנת לחוח - קל מהיר וטעים

הפעם , לא כמנהגי, מעלה כאן מתכון שלי להכנת לחוח. המתכון קל להכנה וזכה להרבה מחמאות. במתכון סוד קטן (שכבר לא סוד!!!) להצלחה גדולה. (מקווה ש"זקנות השבט" לא יקראו את הפוסט הזה...) לפני שנים כשטיילתי בריביירה הצרפתית, נכנסו לאכול...

תצוגה מקדימה

פריטטת ירקות-ארוחה שלמה במחבת

מה אוכלים??? מהר ועכשיו כי אנחנו רעבים!!! הפריטטה היא שילוב של חביתה עשירה ומשודרגת לבין פשטידה בהכנה מהירה. את הפריטטה ניתן להכין ממגוון ירקות ועשבי תיבול – ממה שיש במקרר,...

תצוגה מקדימה

מסעדת ריבר - סניף ראשל"צ

ברשת מסעדות ריבר, טעמים וריחות מהמזרח הרחוק. פה תוכלו לטעום את כל המטבחים האסיאתיים המוכרים והלא מוכרים: התאילנדי, היפני, הויאטנמי, הסינגפורי, הקוריאני, וגם מהמטבח הסיני, על כל מחוזותיו הקולינריים. ...

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה