הבלוג של נדיה היבא

מנסה, טועמת, מטיילת וכותבת

עדכונים:

פוסטים: 543

החל ממרץ 2012

חושבים מחוץ ללחמניה בארוחת שף – מגוון המבורגרים בקרואסון, בבריוש, בפיתה, בלחמניית אטריות ובוואפל בלגי. ארוחות השף מיועדת לחברי המועדון הוותיקים והנאמנים של הרשת

18/12/2016

רשת  ההמבורגרים  BBB  תסכם את שנת 2016 עם סדרת ארוחות שף בסניפיה ברחבי הארץ. הארוחות יערכו בסימן “חושבים מחוץ ללחמנייה” – מגוון המבורגרים המוגשים בצורה יצירתית ומחוץ לקופסא, לא בלחמנייה המסורתית, לדוגמא:  המבורגר בתוך קרואסון, המבורגר על בריוש או המבורגר בפיתה.

ארוחות השף מיועדת לחברי המועדון הוותיקים והנאמנים של הרשת, הנחשבים גם לשגרירים.   הלקוחות הקבועים מוזמנים לארוחת טעימות של השף,  על-מנת להתרשם מהמנות החדשות ולהחליף רשמים וטעמים בקונספט שמחוץ ללחמניה. כמו גם חשיפת היכולות הקולינאריות של הרשת . הארוחות מיועדות למוזמנים בלבד. גם אני הייתי שם.

15421015_1301184129933174_9094440789081770201_n

סניף BBB פארק המדע ברחובות. צילום נדיה היבא

בין המנות העיקריות אשר יוגשו בארוחות השף ניתן למצוא את:  מנת פלורנטין – המבורגר צלוי בגריל על ממרח של לבבות ארטישוק, מעליו קרם תרד, גבינת עיזים וביצה עלומה, מוגש בתוך קרואסון חמאה. צרפתי – המבורגר צלוי בגריל על בריוש באיולי חרדל דיז’ון ואנדיב, מעליו ריבת תאנים ביין אדום, גבינת שברה ואגוזים קלויים. אוממי – המבורגר צרוב בפלנצ’ה, פטריות פורטובלו, טריאקי, בצל ירוק, רוקט, עגבנייה, ספייסי מיונז המוגש בלחמניית אטריות צרובות. רוסיני – המבורגר צלוי, פרוסות דקיקות של פילה בקר וכבד אווז צרוב, איולי של פטריות כמהין על ואפל בלגי ואספרגוס ברוטב יין אדום ומייפל. דונר – המבורגר מתובל צרוב בגריל, שווארמה של פרגית, טחינה, סלסה של עגבניות וסלט כרוב בפיתה. בנוסף יוגשו מבחר מנות ראשונות וקינוחים.

במהלך הארוחה מומחה לבירות יספר על תרבות הבירה ויעניק ללקוחות טעימות עם הסברים על הקשר בין בירה והמבורגרים, התאמה בין המנות לבירות השונות.

מורן פלשנר, סמנכ”ל השיווק של רשת BBB אמרה:
“רשת BBB מוקירה ומעריכה את לקוחותיה המונים כיום כ- 350,000 חברי מועדון אשר בוחרת בנו כל פעם מחדש ולכן בחרה להגיד להם תודה באמצעות ארוחת שף איכותיות. ארוחות אלו מתקיימות כבר מספר שנים וזוכות להצלחה רבה ולביקוש רב בקרב קהל לקוחות הרשת”.עוד מוסיפה מורן: “ארוחות השף מאפשרות לנו לחשוף ללקוחותינו מנות חדשות ובעזרת התגובות אנו מקבלים החלטות על חלק מהמנות שאף נכנסות לאחר מכן לתפריט הקבוע במסעדות הרשת”.

15541657_1301184159933171_4540377180814148785_n

סניף BBB פארק המדע ברחובות. צילום נדיה היבא

הוזמנתי להינות מארוחת השף “חושבים מחוץ ללחמניה” בסניף רחובות. השף במקום הוא מיכאל שלבוביץ, שעבר בסיום הארוחה בין כל המוזמנים לשאול את חוות דעתם על הארוחה ומהיא המנה המועדפת על כל אחד.

את ארוחת השף פתחנו עם מנות ראשונות:

ארוחת שגרירים 2016 - רשת BBB צילום גליה אבירם.  (1)

ארוחת שגרירים 2016 – רשת BBB צילום גליה אבירם

בטטה צלויה בתנור  עם בצל ירוק ברוטב גבינה כחולה

15541682_1301186446599609_9162590949386841457_n

צילום: נדיה היבא

סלק אפוי  שבושל לפני במי סוכר, עם לבנה פיסטוק שמן זית ואורגנו טרי

15621754_1301185813266339_9087508530867666596_n

צילום: נדיה היבא

חציל  קלוי עם בורגול, טחינה סלסת עגבניות, עשבי תיבול, בצל סגול וצנוברים

ארוחת שגרירים 2016 - רשת BBB צילום גליה אבירם.  (2)

ארוחת שגרירים 2016 – רשת BBB צילום גליה אבירם

פרחי כרובית באיולי , שום, חרדל ופטרוזיליה

ירםארוחת שגרירים 2016 - רשת BBB צילום גליה אב.  (3)

ארוחת שגרירים 2016 – רשת BBB צילום גליה אבירם

פרחי ארטישוק מטוגנים עם איולי ולימון פיקנטי

 

מתוך מבחר מנות ההמבורגר, בחרתי לטעום את אוממי. מסתבר שהבחירה שלי הייתה מאוד לטעמי ונהנתי מכל ביס.
שילוב מצויין של טעמי ההמבורגר עם הפטריות והקרנצ’יות עם העיקצוצים-פיקנטיים  של הספייסי מיונז, הייתה מעולה – המנה המובחרת שלי.

 

 

15439872_1301185303266390_1517800440870744517_n

ארוחת שף עם שגרירים -חושבים מחוץ ללחמניה – המבורגר אוממי. צילום נדיה היבא

ארוחת שגרירים 2016 - רשת BBB צילום גליה אבירם.  (4)

ארוחת שגרירים 2016 – רשת BBB צילום גליה אבירם

אוממי – המבורגר צרוב בפלנצ’ה, פיטריות פורטובלו,  רוטב טריאקי, בצל ירוק, עלי רוקט, פלחי עגבניות, ספייסי מיונז ומעל ביצת עין, מוגש בלחמניית אטריות צרובות.

 

15442300_1301185093266411_7878708911961460881_n

ארוחת שף עם שגרירים. המבורגר רוסיני. צילום: נדיה היבא

הסועדת לימיני טעמה את מנת ההמבורגר – רוסיני – שלדעתה היה מצויין
המבורגר צלוי, פרוסות דקיקות של פילה בקר וכבד אווז צרוב, רוטב איולי של פטריות כמהין מוגש על וואפל בלגי ואספרגוס ברוטב יין אדום ומייפל

15590078_1301185216599732_7152787610589250595_n

ארוחת שף עם שגרירים – חושבים מחוץ ללחמניה -המבורגר דונר. צילום נדיה היבא

הסועדת לשמאלי טעמה את מנת האמבורגר דונר – שלדעתה היה טעים מאוד
המבורגר מתובל צרוב בגריל, שווארמה של פרגית, רוטב טחינה, סלסת עגבניות, סלט כרוב ורוטב איולי של אריסה ולימון מוגש בתוך פיתה

 

ומה היה לנו בקינוחים?
את הארוחה סיימנו עם מיקס קינוחים מתוקים ומבחר פירות העונה

15492258_1301185049933082_3843414058337100046_n

ארוחת שף עם שגרירים – מיקס מתוקים. צילום נדיה היבא

15542078_1301184279933159_5405729704875234121_n

ארוחת שף עם שגרירים. צלחת עם פירות העונה. צילום: נדיה היבא

 

רשת BBB נמצאת בבעלות אנשי העסקים:  רון שולמן, ירון ישראל, טל יתום, שגיב אברמסון ואהובה תורג’מן המשמשת גם כמנכ”ל. הרשת מונה 25 סניפים בפריסה ארצית. סניפי הרשת מעוצבים בסגנון דיינר אמריקאי חדשני היוצר חוויה קסומה ואווירה חמה וביתית. לרשת מועדון לקוחות המונה היום מונה כ- 350 אלף חברים.

לאתר הבית, תפריט והזמנות http://burgus.co.il/

ערכה וצילמה: נדיה היבא
בכתבה גם צילומים באישור שימוש היח”צ

עוד מהבלוג של נדיה היבא

תצוגה מקדימה

מתכון להכנת לחוח - קל מהיר וטעים

הפעם , לא כמנהגי, מעלה כאן מתכון שלי להכנת לחוח. המתכון קל להכנה וזכה להרבה מחמאות. במתכון סוד קטן (שכבר לא סוד!!!) להצלחה גדולה. (מקווה ש"זקנות השבט" לא יקראו את הפוסט הזה...) לפני שנים כשטיילתי בריביירה הצרפתית, נכנסו לאכול...

תצוגה מקדימה

פריטטת ירקות-ארוחה שלמה במחבת

מה אוכלים??? מהר ועכשיו כי אנחנו רעבים!!! הפריטטה היא שילוב של חביתה עשירה ומשודרגת לבין פשטידה בהכנה מהירה. את הפריטטה ניתן להכין ממגוון ירקות ועשבי תיבול – ממה שיש במקרר,...

תצוגה מקדימה

מסעדת ריבר - סניף ראשל"צ

ברשת מסעדות ריבר, טעמים וריחות מהמזרח הרחוק. פה תוכלו לטעום את כל המטבחים האסיאתיים המוכרים והלא מוכרים: התאילנדי, היפני, הויאטנמי, הסינגפורי, הקוריאני, וגם מהמטבח הסיני, על כל מחוזותיו הקולינריים. ...

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה