הבלוג של נדיה היבא

מנסה, טועמת, מטיילת וכותבת

עדכונים:

פוסטים: 441

עוקבים: 23

החל ממרץ 2012

MAGNUM BAR מגיע הקיץ לנמל תל אביב ובו יוצעו לראשונה שלגוני גורמה של השף אדוני . שלגוני מגנום Hand Made על בסיס שמנת משובחת, ציפויי שוקולד ותוספות מפנקות במיוחד – לכו מהר לפני שיגמר – פתוח עד 31.7.2016

24/07/2016

ים, שמים, בריזת ים נהדרת, מיצג מזרקות מים צבעוני מרהיב ביופיו ומסך אורות ענקי שירקדו עליו ארבע מאות גופי תאורה לקצב צלילי מוסיקה והרבה גלידות מגנום איכותיות, בטעמים של השף מאיר אדוני.

13567195_1154302044621384_7160960630727247416_n

מאיר אדוני למגנום בר קרדיט יורם אשהיים (1)

מי צריך יותר מזה לבילוי ערב כיפי, מהנה וטעים במיוחד…

13592349_1154303024621286_1896844529415132744_n

מגנום, אצולת הגלידה ואייקון התענוג והאיכות האולטימטיבי מבית גלידת שטראוס, משיק גם הקיץ את MAGNUM TEL AVIV- בר שלגוני מגנום Hand Made על בסיס שמנת משובחת, ציפויי שוקולד ותוספות מפנקות במיוחד.

13612292_1154303204621268_9012008356920283627_n

זו הפעם הראשונה שהמותג הבינלאומי מגנום משתף פעולה עם שף מקומי מהשורה הראשונה, במסגרת פעילות מגנום בר.

מאיר אדוני, השף של קבוצת כתית, הכין במסגרת שיתוף הפעולה 5 שלגוני מגנום גורמה, בהשראת סגנונות אמנות שימכרו בבר במהלך הפעילות:

13754389_1164381180280137_4828450666637459704_n13754447_1164381160280139_1246392480692273816_n

  • אוונגרד-   מגנום פיסטוק בציפוי שוקולד מריר עטוף בשברי חלבה, מיקס פיצוחים, פצפוצי אורז שוקולד ונגיעת תימין.
  • אר-דקו-   מגנום שוקולד בציפוי שוקולד מריר עטוף פניני קרמל מלוח, פניני שוקולד מריר ושברי עוגיות שוקולד.
  • פופ ארט-    מגנום וניל בציפוי שוקולד לבן עטוף במיקס פירות אדומים, שברי מרנג ואבקת פטל.
  • רנסנס-   מגנום וניל בציפוי שוקולד לבן עטוף במיני מרשמלו, שברי דובדבן אהבה מיובש ושבבי שוקולד לבן.
  • בארוק-   מגנום שוקולד בציפוי שוקולד חלב עטוף בסוכריות קופצות, שברי מרנג ואבקת זהב.

13612337_1154290067955915_5063693289141124556_n

13614941_1154302087954713_6291066418155663688_n

מי שיעדיף להרכיב את המגנום שלו בעצמו, יוכל לעשות זאת על פי טעמו ב-3 שלבים פשוטים:

  • בוחרים בטעם השלגון:   מגנום וניל או מגנום שוקולד או מגנום פיסטוק.
  • מצפים בשוקולד חלב, בשוקולד מריר או בשוקולד לבן.
  • בוחרים 3 תוספות מתוך מגוון רחב ומפנק, לדוגמא:   מיקס פיצוחים, פניני קרמל מלוח, שברי מרנג, אבקת זהב, שבבי חלבה, סוכריות קופצות ועוד.

13614969_1154302964621292_4144115301511311131_n

בסמוך למגנום בר, יתקיים מופע מים מרהיב לכל המשפחה Tel Aviv water show בחסות המותג מגנום.

המופע, המתקיים זו השנה השלישית, משלב סילוני מים “רוקדים” בגובה עשרות מטרים בשילוב תאורה ייחודית ובליווי מוזיקה.

13615288_1154301684621420_3864272496131976163_n

המופע יתקיים במעגנה של נמל תל אביב בערבי ראשון וחמישי החל מהשעה 19:45.
הבר ממוקם ברחבת הדק הצפוני של נמל תל אביב
פתוח לקהל הרחב החל מה-2/7 ועד ה-31/7
שעות פתיחה- א’-ה’ 17:00 ועד 23:00, מוצ”ש 20:00-24:00
מחיר שלגון מגנום – 10 שקלים

13615061_1154290044622584_3783903858200033032_n

לכו מהר לפני שיגמר!!!

ערכה וצילמה: נדיה היבא

עוד מהבלוג של נדיה היבא

תצוגה מקדימה

מתכון להכנת לחוח - קל מהיר וטעים

הפעם , לא כמנהגי, מעלה כאן מתכון שלי להכנת לחוח. המתכון קל להכנה וזכה להרבה מחמאות. במתכון סוד קטן (שכבר לא סוד!!!) להצלחה גדולה. (מקווה ש"זקנות השבט" לא יקראו את הפוסט הזה...) לפני שנים כשטיילתי בריביירה הצרפתית, נכנסו לאכול...

תצוגה מקדימה

פריטטת ירקות-ארוחה שלמה במחבת

מה אוכלים??? מהר ועכשיו כי אנחנו רעבים!!! הפריטטה היא שילוב של חביתה עשירה ומשודרגת לבין פשטידה בהכנה מהירה. את הפריטטה ניתן להכין ממגוון ירקות ועשבי תיבול – ממה שיש במקרר,...

תצוגה מקדימה

מסעדת ריבר - סניף ראשל"צ

ברשת מסעדות ריבר, טעמים וריחות מהמזרח הרחוק. פה תוכלו לטעום את כל המטבחים האסיאתיים המוכרים והלא מוכרים: התאילנדי, היפני, הויאטנמי, הסינגפורי, הקוריאני, וגם מהמטבח הסיני, על כל מחוזותיו הקולינריים. ...

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה