הבלוג של נדיה היבא

מנסה, טועמת, מטיילת וכותבת

עדכונים:

פוסטים: 453

עוקבים: 24

החל ממרץ 2012

המטחנות מכילות מלח ים ותערובת תבלינים עשירה של עד 16 תבלינים שנטחנים במקום ומעניקים ארומה וטעם לכל מנה. סדרת המטחנות של “מלח הארץ” כוללת 5 סוגי מלחים. בכתבה גם מתכון להכנת תפוחי אדמה ופרגיות בתנור

16/07/2016

בשורה משמחת לאוהבי הבישול והסטייל במטבח…
מלח הארץ משיקה 5 מטחנות מלח עם תבלינים, לתיבול טבעי שיקפיצו את הטעם של כל מנה במטבח שלכם.

13439186_1149488838436038_1490184361487567068_n

קיבלתי לטעימה והתנסות את מטחנות המלח עם ארגז ירקות טריים ביותר – ישר מהשדה

המטחנות מכילות מלח ים ותערובת תבלינים עשירה של עד 16 תבלינים שנטחנים במקום ומעניקים ארומה וטעם לכל מנה.

סדרת המטחנות של “מלח הארץ” כוללת 5 סוגי מלחים:

13507207_1149487938436128_7172855433573506457_n

  • מלח טבעי – גבישי מלח טבעיים וגולמיים שנאספו בבריכות המלח.  גבישי המלח לא נשטפו ולא עברו שום תהליך עיבוד.  הם עשירים במינרלים מהים כגון מגנזיום, סידן ואשלגן והם נמצאים במטחנה בתצורתם הטבעית והגולמית המעניקה חוויה קולינרית בכל מנה.
  • מלח הימלאיה – מלח טבעי ייחודי המופק מסלעי מלח גרוסים מהרי ההימלאיה.  בעל צבע ורוד טבעי וארומה מיוחדת- מלח זה הוא טרנד בכל העולם, מעניק לכל מנה ולכל תבשיל טוויסט ייחודי ומעשיר אותם בטעמים עמוקים ועשירים.
  • עשבי תיבול – תערובת של מלח ים ושל מבחר 8 עשבי תיבול טריים ונפלאים כמו נענע, כוסברה, טימין, טרגון, קצח ועוד.   התערובת מושלמת לתיבול סלטים, מרקים ומאפים מלוחים, ותעשיר את טעמה של כל מנה.
  • גריל – מלח ים עם תערובת עשירה של 16 תבלינים כמו פלפל אדום, בצל, זעתר, כורכום, טימין, רוזמרין, פפריקה, פלפל אנגלי, שום, מוסקט, קינמון ועוד.   מושלמת לתיבול עוף, בשר ודגים, ומעניקה טעם עשיר לכל מנה.
  • איטלקי – תערובת מלח ים עם תבלינים בסגנון איטלקי.   מכילה מלח ים עם תערובת מפולפלת של 14 תבלינים כמו פפריקה מתוקה, פפריקה גרוסה, פפריקה מעושנת, פלפל אדום, פלפל שטה, תה ירוק, קליפות הדרים, בזיליקום, שום, רוזמרין, אורגנו, מרווה ועוד. מעניקה טעם איטלקי נפלא למנות פסטה, פיצה, מרקים ועוד.

בנוסף למראה הטרנדי המעוצב, המטחנה מבטיחה שמירה על ארומה וטריות התבלינים ומכילה 100% חומרים טבעיים.

13439167_1149489408435981_6192663337178221434_n

באיזה מלח ותבלינים נתבל את התירסים???

ניתן להשתמש במטחנות לתיבול והמלחה של אנטיפסטי, תבשילים שונים, בשרים, דגים ועוף, פסטות, מאפים, מרקים, סלטים וניתן גם להניח אותם על שולחן האוכל לנוחות הסועדים.

13439046_1149500565101532_7561074267822123583_n

חזה עוף  בתנור  שתובל עם מלח גריל וסלט ירקות ליד – בתיאבון!!!

כמה סיבובים קלים של המטחנה – והרי לכם מנה מתובלת בצורה טבעית וחוויה אנינה לכל המשפחה.

13653405_1155943954457193_428204263516917410_o

מתכון להכנת תפוחי אדמה ופרגיות בתנור:

מצרכים:

  • תפוחי אדמה קטנים מהסוג האדום, עם הקליפה שטופים היטב וחתוכים לעיגולים. אפשר לחתוך גם לחצי או להשאירם שלמים.
  • פרגיות נקיות כמספר הסועדים
  • פפריקה אדומה מתוקה
  • פלפל שחור לפי הטעם
  • רבע כוס שמן זית
  • חצי כפית אבקת שום, אפשר שום טרי במקום
  • מלח עשבי תיבול של מלח הארץ

 

הוראות הכנה:

  • מערבבי הכל יחד בקערה – תפוחי-אדמה, פרגיות תבלינים ושמן.
  • מעבירים ומסדרים יפה (לא חובה) בתבנית חד פעמים מכוסה.
  • אופים בתנור למשך 40 דקות בחום של 180 מעלות, ועוד 10 דקות אפייה ללא כיסוי התבנית.
  • בתיאבון!!!

 

מטחנות המלח והתבלינים במטחנות גדולות ומעוצבות מכילות 300 גרם (במטחנת מלח הימלאיה) ו-250 גרם (בארבעת המטחנות האחרות).

מחיר מומלץ לצרכן של 12.90 ש”ח למטחנת המלח הטבעי ו- 15.90 ש”ח למטחנות האחרות.

כל המוצרים בסדרת המטחנות החדשה של “מלח הארץ” כשרים פרווה בהשגחת הבד”ץ של העדה החרדית ירושלים.

סדרת המטחנות זמינה בכל רשתות השיווק ורשתות המזון.

13528907_1149486158436306_7164034147201516911_n

אודות “מלח הארץ”
“מלח הארץ” הנה היצרנית העיקרית של המלח בישראל מאז 1922. “מלח הארץ” הנה חברה שורשית ומתחדשת, המצמיחה תעשיה מועילה לאדם, לקהילה ולסביבה. “מלח הארץ” מובילה את מהלך מיתוג עולם המלח בישראל ומציעה מגוון רחב של מלח ים משובח בטעמים, במרקמים ושימושים שונים.

ערכה וצילמה:   נדיה היבא

עוד מהבלוג של נדיה היבא

תצוגה מקדימה

מתכון להכנת לחוח - קל מהיר וטעים

הפעם , לא כמנהגי, מעלה כאן מתכון שלי להכנת לחוח. המתכון קל להכנה וזכה להרבה מחמאות. במתכון סוד קטן (שכבר לא סוד!!!) להצלחה גדולה. (מקווה ש"זקנות השבט" לא יקראו את הפוסט הזה...) לפני שנים כשטיילתי בריביירה הצרפתית, נכנסו לאכול...

תצוגה מקדימה

פריטטת ירקות-ארוחה שלמה במחבת

מה אוכלים??? מהר ועכשיו כי אנחנו רעבים!!! הפריטטה היא שילוב של חביתה עשירה ומשודרגת לבין פשטידה בהכנה מהירה. את הפריטטה ניתן להכין ממגוון ירקות ועשבי תיבול – ממה שיש במקרר,...

תצוגה מקדימה

מסעדת ריבר - סניף ראשל"צ

ברשת מסעדות ריבר, טעמים וריחות מהמזרח הרחוק. פה תוכלו לטעום את כל המטבחים האסיאתיים המוכרים והלא מוכרים: התאילנדי, היפני, הויאטנמי, הסינגפורי, הקוריאני, וגם מהמטבח הסיני, על כל מחוזותיו הקולינריים. ...

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה