הבלוג של נדיה היבא

מנסה, טועמת, מטיילת וכותבת

עדכונים:

פוסטים: 538

החל ממרץ 2012

קרקר לחמית מתאימה לשגרת חיים לחוצה ועמוסה של ילדים, בית, עבודה, ריצות וסידורים. נעים ונחמד לחשוב שתמיד אפשר למצוא בתיק או במגירה במשרד, משהו קטן ובריא לנשנש עד שמגיעים הביתה.

29/06/2016

השבוע קיבלתי משלוח מפנק של מוצרי אוסם.
בסלסלה נחו להם מוצרים חדשים:

  • מיני לחמית אגוזים עם אגוזי לוז (40 גרם)
  • מיני לחמית כפרית עם דגנים מלאים וזרעים (40 גרם)
  • קרקר לחמית כפרית עם דגנים מלאים וזרעים (190 גרם)
  • קרקר לחמית עם ירקות קלויים (190 גרם)
  • קרקר עדשים כתומות עם שומשום וזרעי צ’יה, שמגיע גם עם תוספת חלבון וסיבים תזונתיים (150 גרם)

13343097_1136447699740152_5746242650864170859_n

לחמית מציגה בחירה קלה, מתאימה לשגרת חיים לחוצה ועמוסה של ילדים, בית, עבודה, ריצות וסידורים.  נעים ונחמד לחשוב שתמיד אפשר להושיט את היד למצוא בתיק או במגירה במשרד, משהו קטן ובריא לנשנש עד שמגיעים הביתה.

הלחמית משתלבת נהדר בתפריט מאוזן ואורח חיים בריא, היא עשוייה מדגנים מלאים, עשירה בסיבים תזונתיים, ומעולה כתחליף ללחם עם או בלי ממרח.

13393963_1140696699315252_5215803873012536730_n

אני אוהבת את המיני לחמית ובמיוחד את זה עם אגוזי הלוז, כנשנוש ליד המחשב… זה עוזר לי בריכוז..

הקרקרים  מגיעים באריזות רגילות, שמחולקים למארזים קטנים יותר וגם במיני אריזות אישיות שאפשר לחסל בקלות.

אריזת לחמית (190 גרם) תעלה בערך 8.80 ש”ח
אריזה אישית (40 גרם) של המיני לחמית תעלה בערך 3.80 ש”ח

כל האריזות כשר-פרווה
בהשגחת הבד”ץ ירושלים – העדה החרדית

אני כבר בדרך לחדש את מלאי המיני…

כתבה, ערכה וצילמה: נדיה היבא

עוד מהבלוג של נדיה היבא

תצוגה מקדימה

מתכון להכנת לחוח - קל מהיר וטעים

הפעם , לא כמנהגי, מעלה כאן מתכון שלי להכנת לחוח. המתכון קל להכנה וזכה להרבה מחמאות. במתכון סוד קטן (שכבר לא סוד!!!) להצלחה גדולה. (מקווה ש"זקנות השבט" לא יקראו את הפוסט הזה...) לפני שנים כשטיילתי בריביירה הצרפתית, נכנסו לאכול...

תצוגה מקדימה

פריטטת ירקות-ארוחה שלמה במחבת

מה אוכלים??? מהר ועכשיו כי אנחנו רעבים!!! הפריטטה היא שילוב של חביתה עשירה ומשודרגת לבין פשטידה בהכנה מהירה. את הפריטטה ניתן להכין ממגוון ירקות ועשבי תיבול – ממה שיש במקרר,...

תצוגה מקדימה

מסעדת ריבר - סניף ראשל"צ

ברשת מסעדות ריבר, טעמים וריחות מהמזרח הרחוק. פה תוכלו לטעום את כל המטבחים האסיאתיים המוכרים והלא מוכרים: התאילנדי, היפני, הויאטנמי, הסינגפורי, הקוריאני, וגם מהמטבח הסיני, על כל מחוזותיו הקולינריים. ...

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה