הבלוג של נדיה היבא

מנסה, טועמת, מטיילת וכותבת

עדכונים:

פוסטים: 530

עוקבים: 24

החל ממרץ 2012

סדרת La-Frutta, המתאימה גם לטבעונים, מציגה שילובים של שישה טעמים מפתיעים, בעלי מרקם נימוח, המותאמים לטעמים המועדפים על הצרכן הישראלי

15/06/2016

שחקנים חדשים הגיעו לעיר…
הם צבעוניים, מתוקים, מופחתי קלוריות, עשויים מ-50% פרי, אין כל בעייה להגיש אותם כקינוח לאחר ארוחה (פרווה), הם נבחרת של 6 וקשה להחליט איזה מהם עדיף על האחרים, ואי אפשר לעמוד בפניהם!!!

תמונת קומפוזיציה

ואם טרם ניחשתם במה מדובר אז הנה הנבחרת של 6 שלגונים בטעמים חדשים נהדרים וטעימים, שקשה מאוד להחליט מי יותר טעים, כי כולם מצויינים.

13254039_1127571617294427_1066074355249481100_n

סדרה חדשה של שלגוני פרי מפנקים, טעימים ומרעננים עם 50% פרי ובין 67-90 קלוריות בלבד ליחידה. הסדרה, המתאימה גם לטבעונים, מציגה שילובים של שישה טעמים מפתיעים בעלי מרקם נימוח, המותאמים לטעמים המועדפים על הצרכן הישראלי:

pizap.com14659393280001

בננה- תמר- פקאן (90 קלוריות)
פירות אדומים (74 קלוריות)
תות שדה (74 קלוריות)
מנגו טרופי (67 קלוריות)
אננס- תפוז (76 קלוריות)
מלון- תפוח (74 קלוריות)
המוצרים ישווקו גם במאגדות ברשתות השיווק ובמרכולים.

pizap.com14659387135461

סדרת La-Frutta מצטרפת למוצרים נוספים של גלידות נסטלה המזוהים עם מגמת ה- wellness. גלידות נסטלה מובילה את מגמת ה- wellness בעולם עם מגוון עשיר של מוצרים, המאפשרים לצרכנים ליהנות מגלידות מאוזנות יותר תזונתית, מופחתות קלוריות, סוכר ושומן.

13245472_1127570380627884_2778949409925218332_n

לדברי גלית בר, סמנכ”לית שיווק, גלידות נסטלה: “אנו גאים להשיק סדרת שלגונים שפותחה בישראל על ידי הצוות הטכנולוגי שלנו וזוכה לאהדה רבה בנסטלה העולמית. החדשנות המזוהה עם גלידת נסטלה, הובילה אותנו גם השנה לרענן, להעז, ליצור ולפרוץ קדימה, עם פיתוח מוצרים ורעיונות חדשים.

13245466_1127569450627977_2223745385292204943_n12871501_1127562930628629_8810594719818875477_n

” בר מוסיפה: “כמענה למגמת ה- wellness בעולם הגלידות, השנה החלטנו להיענות לדרישה ההולכת וגוברת מצד הצרכנים בישראל ליהנות משלגונים בטעמים מגוונים ומפנקים, מופחתי קלוריות וסוכר. סדרת La-Frutta מועשרת באחוזי הפרי הגבוהים ביותר כיום בשוק ובטעמים ייחודיים, המותאמים לחיך הישראלי”.

13256298_1127561043962151_8937725070911154911_n13260122_1127559807295608_7339360438461951403_n

…ובסטודיו של פיין קוק  בהדרכת  השף פיינברג עימנואל, ניסינו ליצור, להרכיב ולהכין ממבחר העשיר של הפירות , טעמים חדשים של גלידות.

13325620_1127571750627747_8869015888348349868_n

אני כבר לא שוברת את הראש מה להגיש לאורחים שלי (קטנים וגם גדולים) אחרי הארוחה כקינוח, במיוחד בערבי הקיץ החמים, או מה עושים כשמגיעים אורחים בהפתעה.

מעכשיו אף אחד לא יפתיע אותי יותר, כי אני מחזיקה קבוע במקפיא את La Frutta – שלגוני הפרי של נסטלה בכל הטעמים והצבעים.

כתבה וערכה: נדיה היבא

עוד מהבלוג של נדיה היבא

תצוגה מקדימה

מתכון להכנת לחוח - קל מהיר וטעים

הפעם , לא כמנהגי, מעלה כאן מתכון שלי להכנת לחוח. המתכון קל להכנה וזכה להרבה מחמאות. במתכון סוד קטן (שכבר לא סוד!!!) להצלחה גדולה. (מקווה ש"זקנות השבט" לא יקראו את הפוסט הזה...) לפני שנים כשטיילתי בריביירה הצרפתית, נכנסו לאכול...

תצוגה מקדימה

פריטטת ירקות-ארוחה שלמה במחבת

מה אוכלים??? מהר ועכשיו כי אנחנו רעבים!!! הפריטטה היא שילוב של חביתה עשירה ומשודרגת לבין פשטידה בהכנה מהירה. את הפריטטה ניתן להכין ממגוון ירקות ועשבי תיבול – ממה שיש במקרר,...

תצוגה מקדימה

מסעדת ריבר - סניף ראשל"צ

ברשת מסעדות ריבר, טעמים וריחות מהמזרח הרחוק. פה תוכלו לטעום את כל המטבחים האסיאתיים המוכרים והלא מוכרים: התאילנדי, היפני, הויאטנמי, הסינגפורי, הקוריאני, וגם מהמטבח הסיני, על כל מחוזותיו הקולינריים. ...

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה