הבלוג של נדיה היבא

מנסה, טועמת, מטיילת וכותבת

עדכונים:

פוסטים: 536

החל ממרץ 2012

בשורה לאוהבי הגבינה הצהובה, שחקן חדש הגיע למטבח!!! מחלבת כפר תבור החלה לשווק גבינה צהובה חצי קשה (פרוסות) 28%.

10/06/2016

בשורה משמחת לאוהבי הגבינה הצהובה…
שחקן חדש בתחום הגבינות הצהובות הגיע למטבח!!!

“מחלבת כפר תבור” שהינה מחלבת פרמיום הממוקמת בסמוך לכפר תבור מצטרפת בימים אלו למחלבות הגדולות והחלה לייצר ולשווק   גבינה צהובה חצי קשה.

מחלבות תבור

בשלב הראשון תשווק החברה פרוסות גבינה צהובה חצי קשה 28% באריזות של:
400 גרם, המחיר לצרכן- 26.8 ש”ח
במארז של 200 גרם המחיר 14.90 ש”ח

“מחלבת כפר תבור” השקיעה כ-4 מיליון ש”ח בקו ייצור פריסה ואריזה של הגבינות הצהובות וכושר הייצור של המחלבה מוערך בכ-2000 טון גבינות צהובות בשנה.

“מחלבת כפר תבור” הינה המחלבה החמישית בגודלה בישראל ומייצרת גבינות שמנת, בולגריות, פטה, ריקוטה, מוצרלה, שמנת חמוצה, יוגורטים, פרמז’ן, לבנה ומעכשיו גם גבינה צהובה.

pizap.com14655181063751

יש למה לצפות!!!

ערכה: נדיה היבא

עוד מהבלוג של נדיה היבא

תצוגה מקדימה

מתכון להכנת לחוח - קל מהיר וטעים

הפעם , לא כמנהגי, מעלה כאן מתכון שלי להכנת לחוח. המתכון קל להכנה וזכה להרבה מחמאות. במתכון סוד קטן (שכבר לא סוד!!!) להצלחה גדולה. (מקווה ש"זקנות השבט" לא יקראו את הפוסט הזה...) לפני שנים כשטיילתי בריביירה הצרפתית, נכנסו לאכול...

תצוגה מקדימה

פריטטת ירקות-ארוחה שלמה במחבת

מה אוכלים??? מהר ועכשיו כי אנחנו רעבים!!! הפריטטה היא שילוב של חביתה עשירה ומשודרגת לבין פשטידה בהכנה מהירה. את הפריטטה ניתן להכין ממגוון ירקות ועשבי תיבול – ממה שיש במקרר,...

תצוגה מקדימה

מסעדת ריבר - סניף ראשל"צ

ברשת מסעדות ריבר, טעמים וריחות מהמזרח הרחוק. פה תוכלו לטעום את כל המטבחים האסיאתיים המוכרים והלא מוכרים: התאילנדי, היפני, הויאטנמי, הסינגפורי, הקוריאני, וגם מהמטבח הסיני, על כל מחוזותיו הקולינריים. ...

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה