הבלוג של נדיה היבא

מנסה, טועמת, מטיילת וכותבת

עדכונים:

פוסטים: 534

החל ממרץ 2012

ואם בא לי ממש עכשיו עוגת גבינה מוס מסקרפונה וקפה!!! את עוגת הגבינה מסקרפונה והקפה, שהפכה כמעט למסורת בכל בית תוכלו למצוא בקפה ביגה.

25/05/2016

ואם בא לי ממש עכשיו עוגת גבינה מוס מסקרפונה וקפה!!!
האם תרצו להפתיעה החג הזה את האורחים שלכם???

ברשת קפה ביגה, בחרו להמתיק את החג עם עוגת גבינה מסקרפונה וקפה, שהפכה כמעט למסורת בכל בית, בחג השבועות. מדובר בעוגה אוורירית בארומה של קפה עדין.

המחיר לצרכן: 37 ₪ משקל כ- 200 גרם- לישיבה בסניף.
ניתן גם לקחת הביתה עוגת גבינה פס מלבנית ב -65 ₪.

עוגת גבינה-ביגה

הקונדיטורית הראשית של רשת קפה ביגה, מירן קל מעניקה לקראת החג את המתכון המנצח לעוגת גבינת מסקרפונה וקפה.

מרכיבים להכנת, מוס מסקרפונה וקפה:
חבילת ביסקוויטים
כוס מים רותחים
כף נס קפה
כף ליקר אמרטו
כפית סוכר
200 גרם גבינת מסקרפונה
200 גרם שמנת מתוקה
60 גרם חלמון
130 גרם סוכר

אופן ההכנה:
מערבבים מים רותחים עם הכפית סוכר ונס קפה מניחים לקירור
טובלים ביסקוויטים בקפה ומניחים בתחתית תבנית עוגה בקוטר 18
מקציפים חלמון עם הסוכר עד לקבלת קצף יציב ובהיר.

מקציפים גבינת מסקרפונה יחד עם השמנת המתוקה והליקר אמרטו , מקפלים יחד עם החלמונים המוקצפים ומעבירים מחצית מהמסה לרינג העגול מעל הביסקוויטים טובלים שיכבה נוספת של ביסקוויטים בסירופ קפה ומסדרים מעל המוס מכסים ביתרת המוס ומקררים לילה , מקררים לילה או לפחות 6 שעות מפזרים אבקת קקאו מעל ומגישים.

ו……בתאבון!

ערכה: נדיה היבא

עוד מהבלוג של נדיה היבא

תצוגה מקדימה

מתכון להכנת לחוח - קל מהיר וטעים

הפעם , לא כמנהגי, מעלה כאן מתכון שלי להכנת לחוח. המתכון קל להכנה וזכה להרבה מחמאות. במתכון סוד קטן (שכבר לא סוד!!!) להצלחה גדולה. (מקווה ש"זקנות השבט" לא יקראו את הפוסט הזה...) לפני שנים כשטיילתי בריביירה הצרפתית, נכנסו לאכול...

תצוגה מקדימה

פריטטת ירקות-ארוחה שלמה במחבת

מה אוכלים??? מהר ועכשיו כי אנחנו רעבים!!! הפריטטה היא שילוב של חביתה עשירה ומשודרגת לבין פשטידה בהכנה מהירה. את הפריטטה ניתן להכין ממגוון ירקות ועשבי תיבול – ממה שיש במקרר,...

תצוגה מקדימה

מסעדת ריבר - סניף ראשל"צ

ברשת מסעדות ריבר, טעמים וריחות מהמזרח הרחוק. פה תוכלו לטעום את כל המטבחים האסיאתיים המוכרים והלא מוכרים: התאילנדי, היפני, הויאטנמי, הסינגפורי, הקוריאני, וגם מהמטבח הסיני, על כל מחוזותיו הקולינריים. ...

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה