הבלוג של נדיה היבא

מנסה, טועמת, מטיילת וכותבת

עדכונים:

פוסטים: 534

החל ממרץ 2012

מר תפודי – הצ’יפס ההולנדי ששיגע את העולם עכשיו על המדפים בישראל! הוא טעים, איכותי והכי קרנצ’י שיש.

05/05/2016

חברת “בלדי” המתמחה בעיבוד, ייצור, ייבוא ושיווק של מוצרי בשר, בקר, עוף ודגים החלה לייבא בימים אלו את הצ’יפס ההולנדי המגיע מהיצרן האיכותי BERGIA FRITES הנוסד בשנת 1931, דור שלישי לסוחרי תפוחי אדמה.

המפעל ההולנדי הוותיק מתהדר בשני מאפיינים חשובים אשר תרמו להצלחתו:

  • פטנט רשום, שמייצג שיטה ייחודית הגורם לכך שהצ’יפס יהיה קראנצ’י במיוחד.
  • מפעל אוטומטי לחלוטין – ללא מגע יד אדם במהלך כל תהליך הייצור והאריזה!

הצ’יפס עובר טיגון ראשוני בשמן חמניות, הנחשב לבריא יותר בהשוואה לשמנים האחרים (דקלים, סויה).

מר תפודי צילום יחצ

הצ’יפס של ‘מר תפודי’ מורכב מ- 96% תפוחי אדמה ו-4% שמן חמניות (שנספג בתהליך הטיגון הראשוני במפעל), ללא שימוש במייצבים, ללא כימיקלים וללא חומרים משמרים.

הסדרה כוללת:
צ’יפס קלאסי 10*10 800 גרם במחיר 6.90-9.90 ₪
סטייק צ’יפס 10*20 800 גרם , במחיר 6.90-9.90 ₪
צ’יפס דק אמריקאי 7*7 800 גרם במחיר 6.90-9.90 ₪

כל המוצרים אינם מכילים תוספים, מייצבים, כימיקלים, דקסטרוז (סוכר), ונושאים את חותמת הכשרות של בד”צ, חתם סופר פתח-תקוה לימות השנה.

מוצרי ‘מר תפודי’ כשרים לפסח בהשגחת רבנות ‘נעדרלאנד’ (הרבנות הראשית של הולנד).

להשיג ברשתות:
נתיב החסד, מגה, סופר ספיר, ויקטורי, פרש-מרקט, מחסני-השוק, יוחננוף, סופר-דוש, שפע-שוק, מעיין 2000, מחסני-להב, סופר-שוק.

ערכה: נדיה היבא

עוד מהבלוג של נדיה היבא

תצוגה מקדימה

מתכון להכנת לחוח - קל מהיר וטעים

הפעם , לא כמנהגי, מעלה כאן מתכון שלי להכנת לחוח. המתכון קל להכנה וזכה להרבה מחמאות. במתכון סוד קטן (שכבר לא סוד!!!) להצלחה גדולה. (מקווה ש"זקנות השבט" לא יקראו את הפוסט הזה...) לפני שנים כשטיילתי בריביירה הצרפתית, נכנסו לאכול...

תצוגה מקדימה

פריטטת ירקות-ארוחה שלמה במחבת

מה אוכלים??? מהר ועכשיו כי אנחנו רעבים!!! הפריטטה היא שילוב של חביתה עשירה ומשודרגת לבין פשטידה בהכנה מהירה. את הפריטטה ניתן להכין ממגוון ירקות ועשבי תיבול – ממה שיש במקרר,...

תצוגה מקדימה

מסעדת ריבר - סניף ראשל"צ

ברשת מסעדות ריבר, טעמים וריחות מהמזרח הרחוק. פה תוכלו לטעום את כל המטבחים האסיאתיים המוכרים והלא מוכרים: התאילנדי, היפני, הויאטנמי, הסינגפורי, הקוריאני, וגם מהמטבח הסיני, על כל מחוזותיו הקולינריים. ...

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה