הבלוג של נדיה היבא

מנסה, טועמת, מטיילת וכותבת

עדכונים:

פוסטים: 545

החל ממרץ 2012

יש!!! … עכשיו אני יודעת את סוד ההצלחה באפייה של הקונדיטורים והאופים …

גם אני “מאסטר שף” ועכשיו גם אצלי במטבח… קמח  פרימיום חדש מסדרת “מאסטר שף” מבית Mana , המיוחד עם חוויית אפייה מהנה ותוצאות מפתיעות ומוצלחות ביותר.

מוצר חדש מסדרת “מאסטר שף” מבית Mana – קמח פרימיום באיכות משובחת שהינו קמח לבן מקצועי וקמח תופח מאליו, המופקים מהחלק המובחר ביותר של החיטה ומעניקה חוויית אפייה חדשה של מקצוענים.

הקמחים מסדרת “מאסטר שף” עשויים מחומרי גלם משובחים, המופקים מחלקו הפנימי והמובחר ביותר של גרעין החיטה. הקמח דק, עדין, קל לעבודה – ללישה, ערבול ורידוד, ללא קרעים ושומר על איכות ברמה אחידה.

התוצאות בשימוש בבצק מאוד מפתיעות – מקבלים בצק אוורירי במיוחד, רך ונעים למגע, נמתח ולא נקרע. אכן שדרוג אמתי בחוויית האפייה.

גילוי נאות: את הקמחים קיבלתי  להתנסות.

קמח אפייה מקצועי-קמח לבן בהיר
בקמח האפייה המקצועי של “מאסטר שף”, שהינו קמח לבן בהיר, מיוצר מגרעין חיטה איכותי. תערובת חיטים רכות וקשות בעלת תכולת מינרלים נמוכה, המייצרות קמח מאוד עדין, נוח ונעים לעבודה, בעל אלסטיות מעולה המאפשרת לישה ורידוד בקלות.

תהליך הרידוד מאפשר יצירת יריעות דקות מאוד, ללא קרעים או שברים. הבצק שמתקבל הוא אוורירי ואחיד ובתהליך האפייה הוא שומר על רמה אחידה.

הקמח המקצועי מתאים למגוון רחב מאוד של דברי מאפה: לחמים, עוגות, פיצות, פוקצ’ות.

קמח קונדיטור – קמח חיטה תופח מאליו
הסוד בקמח תופח הוא היחס המושלם בין הקמח וחומרי ההתפחה. קמח קונדיטור שומר על יחס הזהב באופן אחיד בכל מנת אריזה.

כשמשתמשים בקמח קונדיטור מקבלים תוצאות מאוד מקצועיות “כמו בקונדיטוריה”: מאפים אווריריים שתופחים תמיד למידה הרצויה. הקמח אידיאלי לשימוש בהכנת עוגות בחושות.

מספר מילים על חברת Mana
Mana היא חברת מזון שהוקמה בראשית שנת 2009 ומתמחה בייצור מוצרי מזון יבשים בקטגוריות שונות. החברה מייצרת ומשווקת את מוצריה לרשתות השיווק בארץ ובמדינות שונות בעולם תחת המותג Mana ובנוסף כפרייבט לייבל.

והנה מתכון שלי לעוגת תפוחי עץ הפוכה עם קמח תופח של Mana

מצרכים להכנת העוגה:
3-4 תפוחי עץ רצוי מהסוג החמצמץ , אפשר גם מכל סוג אחר שאוהבים
1 כוס קמח קונדיטור תופח של Mana
3/4 כוס סוכר
3 ביצים בגודל L
כפית תמצית וניל / או 1 שקית סוכר וניל
1/2 כוס שמן
1 דף נייר אפייה
תבנית אפייה בגודל 26, עם תחתית מתפרקת

את העוגה רצוי להכין לפי השלבים כמו שהם רשומים כאן.
1. לחמם את התנור ל-170 מעלות טורבו.
2. להכין את תפוחי העץ כשהם נקיים ומקולפים בערת הקינמון , הסוכר ושאר הנוזלים.
3. להכין את העוגה.

מצרכים והוראות הכנה לשכבת תפוחי-העץ
2 כפות קינמון (להדגשה וחיזוק טעם הקינמון בעוגה, ניתן להוסיף עוד 1 כף קינמון)
4 כפות סוכר
1/2 כפית לימון (לא יותר)
3 כפות מים

בקערה לערבב את כל המצרכים למעלה.
לקלף את תפוחי העץ, להוציא את הליבה, ולפרוס כל חצי תפוח-עץ ל-6 (בערך) פרוסות דקות.
את תפוחי-העץ הקלופים והחתוכים להכניס מיד (שלא ישחיר) לתערובת הקינמון והסוכר, לערבב היטב ולהניח בצד.

הוראות להכנת העוגה:
להקציף את הביצים (בשלמותם) עם כוס הסוכר למשך 4-5 דקות עד לקבלת מרקם מוקף ואוורירי, להוסיף את השמן, תמצית וניל ולבסוף את הקמח.

מצפים את התבנית, בנייר אפייה (רצוי לגזור את הנייר לפי גודל תחתית התבנית), מסדרים את תפוחי-העץ בצורה חופפת, אחד ליד השני ומעל הכל שופכים בעדינות את תערובת העוגה.

לא לזרוק-לשפוך את הנוזלים שנשארו בקערה.

אופים בתנור למשך 20 דקות במצב טורבו ועוד 20 דקות ללא טורבו.

אם הוצאת העוגה מהתנור כשהיא עדין חמה, יש להרטיבה מעט עם הנוזלים שנשארו בקערת תפוחי-העץ.

לאחר שהעוגה התקררה לגמרי, הופכים על צלחת הגשה, מורידים בזהירות את נייר האפייה והנה לכם עוגת תפוחי עץ הפוכה.

מחיר מומלץ לצרכן: קמח אפיה מקצועי – 7.99 ₪
קמח קונדיטור – 8.99 ₪

הקמחים הינם בהשגחת בד”ץ חוג חתם סופר בני ברק.

את הקמחים ניתן להשיג בכל רשתות השיווק והחנויות המובחרות.

יאללה ביי… הולכת להכין קובנה וג’חנון לשבת מהקמח  התופח החדש…  :)

כתבה, ערכה וצילמה: נדיה היבא

עוד מהבלוג של נדיה היבא

תצוגה מקדימה

מתכון להכנת לחוח - קל מהיר וטעים

הפעם , לא כמנהגי, מעלה כאן מתכון שלי להכנת לחוח. המתכון קל להכנה וזכה להרבה מחמאות. במתכון סוד קטן (שכבר לא סוד!!!) להצלחה גדולה. (מקווה ש"זקנות השבט" לא יקראו את הפוסט הזה...) לפני שנים כשטיילתי בריביירה הצרפתית, נכנסו לאכול...

תצוגה מקדימה

פריטטת ירקות-ארוחה שלמה במחבת

מה אוכלים??? מהר ועכשיו כי אנחנו רעבים!!! הפריטטה היא שילוב של חביתה עשירה ומשודרגת לבין פשטידה בהכנה מהירה. את הפריטטה ניתן להכין ממגוון ירקות ועשבי תיבול – ממה שיש במקרר,...

תצוגה מקדימה

מסעדת ריבר - סניף ראשל"צ

ברשת מסעדות ריבר, טעמים וריחות מהמזרח הרחוק. פה תוכלו לטעום את כל המטבחים האסיאתיים המוכרים והלא מוכרים: התאילנדי, היפני, הויאטנמי, הסינגפורי, הקוריאני, וגם מהמטבח הסיני, על כל מחוזותיו הקולינריים. ...

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה