הבלוג של Naamish

נעמיש

--בלוג שמוקדש כולו לאהבה למטבח ולאנשים-- שאו ברכה

עדכונים:

פוסטים: 103

החל ממרץ 2013

היוש

בזמן האחרון שמתי לב , שלוקחים אותי הרבה פעמים כמובן מאליו. אני לא מתיימרת להיות בן אדם נחמד יותר מאחרים, או חושבת שאני שווה יותר מאחרים, בכלל לא. אבל מוצאת את עצמי תמיד באותה סיטואציה, בה הדרך שלי, והאופן בו אני מתנהלת נלקחים כמובן מאליו. לפעמים אפילו בזלזול. אני מודעת לחסרונות שלי אותו דבר, אולי יותר. ולפעמים קשה לי, כי אני לוקחת ללב דברים שאחרים מסביבי פשוט לא לוקחים, כאילו עוברים לידם דברים שאצלי בלב נשארים.

בחודשים האחרונים הגיעו הרבה אנשים חדשים לעבודה, ואני מוצאת את עצמי בין הותיקים בעבודה, לצעירים שהגיעו זה עתה, מנסה ללמד בדרך שלי, ולמצוא את האיזון  בדרך שלא תפגע בשני הצדדים. לפעמים אני מרגישה כי לדעה שלי אין מקום, אפילו בדברים הבסיסים ביותר. והמקום הזה הוא הכי קשה, כי כל מילה בעבודה שהיא כל כך אינטנסיבית , נלקחת לפעמים למקומות אישיים אפילו שאין בה צורך בכלל. אחד החברים בעבודה שמע את השיר Beautiful של- carol king ואמר לי שחשב עליי ששמע את השיר. שמעניין למה החדשים בעבודה לוקחים את הנחמדות שלי לאופן בו אני מנסה להסביר, כמובן מאליו, ואפילו מעליבים ומזלזלים על הדרך.  כאילו אני נתפסת באופן הזה כמשהו שמבטא חולשה ולא חוזקה. האם  צריך להישאר במקום שבו נלקחים כמובן מאליו? השאלה האם האלטרנטיבה עדיפה. והיא לא. על אלף שלוקחים כמובן מאליו, יש אחד שלא. והוא החשוב. כי את הצדדים החזקים שלי, אף אחד לא יכול לקחת ממני. לא השחצנים והמלאים בעצמם, ולא אלה שנותנים לי להרגיש חלשה במקום הזה פעם אחר פעם. אני כל כך אוהבת בעבודה את אלה שלא לוקחים כמובן מאליו, מקשיבים, ומסתכלים על הצדדים החיובים כל הזמן. את אותם אלה שבזכותם שווה להגיע כל יום מחדש. שנכונים ללמד וללמוד, גם ממני.

אוהבת את הדברים האלה בעצמי. וזהו. ואם מישהו לא רואה את זה , אז באמת, ההפסד שלו.

you’ve got to get up every morning with a smile on your face
And show the world all the love in your heart
Then people gonna treat you better
You’re gonna find, yes, you will
That you’re beautiful as you feel

יום חופש. מאפינס תרד וירוקים. YUMMM. טעים טעים טעים

שאו ברכה

נעמיש

מאפינס תרד ומלא ירוקים

IMG_20150427_120233

בקערה אחת  ערבבו 200 גרם תרד קצוץ, חופן מכובד של פטרוזיליה קצוצה, עירית וחצי פלפל חריף. בקערה שנייה ערבבו 2 ביצים, גביע יוגורט, גביע גבינה לבנה 5 אחוז, גבינה צהובה/פרמזן מגוררת ותבלינים. לאחר מכן הוסיפו 3/4 כוס קמח כוסמין וכפית אבקת אפייה. מזגו בין שתי הקערות, תתקנו תיבול.

חלקו את התערובת בין 12 שקעים בתבנית מאפינס, פזרו מעל אגוזים/שקדים/גרעינים לפי העדפות.  אפו בתנור שחומם מראש ל180 מעלות, 20 דקות.

“Beautiful”- carol king

You’ve got to get up every morning with a smile on your face
And show the world all the love in your heart
Then people gonna treat you better
You’re gonna find, yes, you will
That you’re beautiful as you feel
Waiting at the station with a workday wind a-blowing
I’ve got nothing to do but watch the passers-by
Mirrored in their faces I see frustration growing
And they don’t see it showing, why do I?
You’ve got to get up every morning with a smile on your face
And show the world all the love in your heart
Then people gonna treat you better
You’re gonna find, yes, you will
That you’re beautiful as you feelI have often asked myself the reason for sadness
In a world where tears are just a lullaby
If there’s any answer, maybe love can end the madness
Maybe not, oh, but we can only try

You’ve got to get up every morning with a smile on your face
And show the world all the love in your heart
Then people gonna treat you better
You’re gonna find, yes, you will
That you’re beautiful as you feel

עוד מהבלוג של Naamish

תצוגה מקדימה

שלושים יום- שלושים מתכונים

אז מה זה בעצם "שלושים יום- שלושים מתכונים" ?! ברוכים הבאים לפוסט הראשון בבלוג הראשון שלי... אני נעמה חמיש, או בקיצור כמו שכולם כבר שנים קוראים לי-  "נעמיש". אני גרה בבאר שבע בשלוש שנים האחרונות ומסיימת (בעזרת השם, טפו טפו...

תגובות

פורסם לפני 7 years
תצוגה מקדימה

סירות קישואים מטורפות!

מס' ימים מתחילת המסע: 3 מס' ימים עד לסיום: 27 מס' מתכון מתוך ה-30: 4 היום במטבח יחד איתי: השותפות שלי! אביב ונועה! דברים חשובים שנכיר עוד יותר... 1. אני מאוד מאוד מאוד אוהבת...

תגובות

פורסם לפני 7 years
תצוגה מקדימה

פה קבור הכלב- קרמשניט משגע

איך ג'ולי אמרה בסרט ג'ולי וג'וליה? "אתה יודע מה אני אוהבת באוכל? שאחרי יום, מלא בעצב או כעס או חוסר ודאות, אני באה הביתה, ואז אני יודעת שלא משנה מה, אם אני אערבב ביצים, חמאה, קמח, שוקולד ושמנת, יצא לי פאי שוקולד. בודאות". איזה...

תגובות

פורסם לפני 6 years

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה