הבלוג של Naamish

נעמיש

--בלוג שמוקדש כולו לאהבה למטבח ולאנשים-- שאו ברכה

עדכונים:

פוסטים: 103

החל ממרץ 2013

מס’ ימים מתחילת הפרויקט: 27

מס’ ימים עד לסיום: 3

מס’ מתכון מתוך ה-30: 27

יחד איתי במטבח היום: ליאב ושירי, ייאי!

קודם כל, היה יום אושר ושמש היום. הייתי כמה שעות בבריכה ועכשיו אני שמחה יותר ושחורה יותר.

יחד איתי במטבח היום ליאב ושירי ששתיהן חברות ילדות שלי מצור יגאל, ושתיהן לומדות גם בבש ואני חולה עליהן. המתכון של היום הוא שיא הפשטות ושירי הציעה להגיש אותו על צנימים כאלה שהשלימו את החוויה.

היום אין לי כל כך מה לכתוב, אז אני פשוט אגש ישר למתכון.

סביצ’ה דניס

מרכיבים:

- דג לבן לבחירה, נקי ומפולט.

- 2 פלפלים חריפים אדומים

-מיץ משני לימונים

- בצל סגול קטן חתוך לקוביות קטנות

- גזר אחד חתוך לקוביות

- במקור צריך אבוקדו אבל לא היה לי

- אז… הוספתי אפרסק אחד חתוך לקוביות

- חצי צרור כוסברה

- ועכשיו אני רואה שצריך מלח ופלפל אבל אני שכחתי לשים

אז מה עושים?!

1. חותכים את הדג לקוביות של בערך 1 ס”מ.

2. קוצצים את הבצל, הפלפל והכוסברה ומוסיפים את מיץ הלימון. מערבבים את כל המרכיבים.

3.  את האבוקדו אפשר לחתוך לקוביות קטנות או לסדר בתחתית הצלחת בחתיכות גדולות. מתבלים במלח ופלפל. מגישים  על צנימים קטנים מלחם קלוי.

שאו ברכה

מחר ומחרתיים מחווה לאישה שבזכותה באמת נכנסתי למטבח (שירן, סורי) קרין גורן אהובתי.

ניפגש

נעמיש

עוד מהבלוג של Naamish

תצוגה מקדימה

שלושים יום- שלושים מתכונים

אז מה זה בעצם "שלושים יום- שלושים מתכונים" ?! ברוכים הבאים לפוסט הראשון בבלוג הראשון שלי... אני נעמה חמיש, או בקיצור כמו שכולם כבר שנים קוראים לי-  "נעמיש". אני גרה בבאר שבע בשלוש שנים האחרונות ומסיימת (בעזרת השם, טפו טפו...

תגובות

פורסם לפני 7 years
תצוגה מקדימה

סירות קישואים מטורפות!

מס' ימים מתחילת המסע: 3 מס' ימים עד לסיום: 27 מס' מתכון מתוך ה-30: 4 היום במטבח יחד איתי: השותפות שלי! אביב ונועה! דברים חשובים שנכיר עוד יותר... 1. אני מאוד מאוד מאוד אוהבת...

תגובות

פורסם לפני 7 years
תצוגה מקדימה

פה קבור הכלב- קרמשניט משגע

איך ג'ולי אמרה בסרט ג'ולי וג'וליה? "אתה יודע מה אני אוהבת באוכל? שאחרי יום, מלא בעצב או כעס או חוסר ודאות, אני באה הביתה, ואז אני יודעת שלא משנה מה, אם אני אערבב ביצים, חמאה, קמח, שוקולד ושמנת, יצא לי פאי שוקולד. בודאות". איזה...

תגובות

פורסם לפני 6 years

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה