הבלוג של Naamish

נעמיש

--בלוג שמוקדש כולו לאהבה למטבח ולאנשים-- שאו ברכה

עדכונים:

פוסטים: 103

החל ממרץ 2013

מס’ ימים מתחילת המסע: 5

מס’ ימים עד לסיום: 25

מס’ מתכון מתוך ה-30: 5

היום יום חמישי! חמישה ימים לתוך המסע המשוגע הזה ואני מוצאת את עצמי מנסה לתמרן ולארגן לו”ז מורכב של עבודה,חברים, חיים- והבלוג. מקווה שאספיק לבשל ולאפות עם כל מי שארצה ולא אפספס…

אני גם מאוד אוהבת לבשל לבד. רק אומרת. כי יש משהו בשקט הזה בפרויקט, שמשאיר אותי לבד עם עצמי והמחשבות שלי. כמו היום בנסיעות הארוכות שלי, שחשבתי וחשבתי וחשבתי. זה גם קצת קורה לי במטבח, כשאני לבד… ואני מאוד אוהבת אתזה.

היום היה יום מלא בנסיעות, דרך תל אביב, צור יגאל, בית נחמיה, ירושלים וחזרה לתל אביב… פותחת את הפייס אחרי יום ארוך ועמוס ושם למעלה, באותיות קטנות,  צוקרברג אומר לי: tell me how was you’re day…. ואני רק חושבת לעצמי, שאם אתחיל לספר לו, זה לא יגמר…אז נשאיר את זה ככה צוקי. בינינו. תנסה להבין לבד.

היום לא הייתי כל כך בבית ,ולכן תקתקתי בבוקר משהו זריז, שבא תמיד בטוב. בטח בחום הזה של תל אביב. אמרו התחממות משבת (בטח התחממות אני בת 30 בקרוב) אז יאללה להכין.

קבלו מתכון זריז, שמתאים בול לקיץ, ולימים כאלה, כמו היום, שצריך משהו קטן…להמתיק.

פשוט ככה. פשוט.

משהו ידוע, עם הריח המוכר, והאהוב כל כך.

עיגולי שוקולד טחינה ממכרים

המתכון הזה כל כך פשוט שרק שלוש שורות ומספיקות לתאר אותו.

ממיסים במיקרו בפולסים או על בן מארי 200 ג’ שוקולד מריר. כשנמס לגמרי, מערבבים עם שלושת רבעי כוס טחינה גולמית (לבחירתכם…אני השתמשתי בטחינה משומשום מלא). מעבירים לתבנית סיליקון של עיגולים קטנים (יוצא הכי טוב!) או לתבנית עם ניילון נצמד (אם בתבנית, מכסים טוב טוב כדי שלא ינזל…) ומקפיאים עד שמתקשה. כשמוכן, מוציאים מן התבנית ומפדרים באבקת קקאו. ככה לטאץ ולטעם.

אם בתבנית, חותכים לריבועים וקקאו גם.

IMG_6226_640x480 IMG_6228_640x480 IMG_6231_640x480 IMG_6232_640x480 IMG_6233_640x480

שומרים במקפיא.

מחר אני נוסעת לחתונה קסומה של שתי בנות מדהימות. מחכה לזה מאוד.

מחר אספר קצת עליהן, ועל איך הכרנו…

שיהיה לילה טוב, שאו ברכה

עוד מעט בת 30, תכינו את השלטים.

ותשמעו ליד את את “יהיה לנו טוב” של דיקלה אהובתי. כי הלוואי ואמן. במהרה בימינו.

“יהיה לנו טוב , ונמשיך לאהוב, הוא הבטיח, נפליג בים, צפורים נודדות והנוף…מושלם”.

שאו ברכה

נעמיש

 

 

עוד מהבלוג של Naamish

תצוגה מקדימה

שלושים יום- שלושים מתכונים

אז מה זה בעצם "שלושים יום- שלושים מתכונים" ?! ברוכים הבאים לפוסט הראשון בבלוג הראשון שלי... אני נעמה חמיש, או בקיצור כמו שכולם כבר שנים קוראים לי-  "נעמיש". אני גרה בבאר שבע בשלוש שנים האחרונות ומסיימת (בעזרת השם, טפו טפו...

תגובות

פורסם לפני 6 years
תצוגה מקדימה

סירות קישואים מטורפות!

מס' ימים מתחילת המסע: 3 מס' ימים עד לסיום: 27 מס' מתכון מתוך ה-30: 4 היום במטבח יחד איתי: השותפות שלי! אביב ונועה! דברים חשובים שנכיר עוד יותר... 1. אני מאוד מאוד מאוד אוהבת...

תגובות

פורסם לפני 6 years
תצוגה מקדימה

פה קבור הכלב- קרמשניט משגע

איך ג'ולי אמרה בסרט ג'ולי וג'וליה? "אתה יודע מה אני אוהבת באוכל? שאחרי יום, מלא בעצב או כעס או חוסר ודאות, אני באה הביתה, ואז אני יודעת שלא משנה מה, אם אני אערבב ביצים, חמאה, קמח, שוקולד ושמנת, יצא לי פאי שוקולד. בודאות". איזה...

תגובות

פורסם לפני 6 years

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה