הבלוג של נעמה שגיב

Beauty&Beast

ברוכים הבאים ל-Beauty&Beast שמי הוא נעמה שגיב - ואני נטורופתית בהתמחות לאורח חיים בריא. במקום זה אוכל לחלוק איתכם את האהבה שלי לאוכל, אורח חיים בריא, טיפוח ויצירתיות. לדף העסקי : www.natures.co.il

עדכונים:

פוסטים: 53

החל מספטמבר 2014

הקדשתי שני פוסטים מהממים לקראת חג ה Halloween שחל בסוף החודש. ☻
והפעם… עוגת הפאי דלעת המדהימה שלי.
פאי דלעת עדין , יפייפה שמשרה שלווה וכייף לחך !

 

אז מה צריך? :
לבצק :
- 1 כוס קמח שקדים
- 3 כפות טפיוקה.
- 2 ביצים.
- 4 כפות שמן קוקוס.
- כפית קינמון.

למילוי :
- כוס מחית דלעת. (דלעת מרוסקת היטב ).
- 2 כפות דבש טהור.
- 1/4 כוס חלב שקדים.
- 1 כף שמן קוקוס.
- כף וחצי קמח טפיוקה / קורנפלור.
- כפית וחצי קינמון.
- כפית אגוז מוסקט.
- אופציה : חצי כפית ציפורן.
- קמצוץ מלח.

1. ראשית נחמם תנור ל200 מעלות.
נערבב בקערה את כל מרכיבי הבצק עד לקבלת בצד אחיד ודביק.
2. נסדר את הבצק בתבנית ברצויה .

embedded by Embedded Video

YouTube Direkt

 

 

3. נכניס את התבנית לתנור למשך 3 דק, ולאחר 3 דק נוציא את התבנית ונוריד את הטמפרטורה ל180 מעלות.

4. נערבב היטב את כל מרכיבי המילוי ונסדר בתבנית על הבצק.

 

5. נכניס את הפאי חזרה לתנור למשך 50 דק.

6. לאחר 50 דק, ניתן לעוגה לתקרר מעט ונכניס למקרר למשך מינימום 5 שעות או למשך הלילה.

תהנו !!

 

בקרוב  ⇦ הפוסט השני לקראת חג ה Halloween - ״קאפקייקס דלעת״.

 

עוד מהבלוג של נעמה שגיב

תצוגה מקדימה

ביסלי ביתי טעים בטירוף!!!

ביסלי ביתי, ללא גלוטן. פריך, קרנצ׳י, טעים כל כך, קל להכנה ... פשוט להשוויץ ✌   אז מה צריך ? : - חצי חבילת פסטה פוזילי (אפשר ללא גלוטן) בצורת ביסלי גריל. - 5 כפות שמן זית. - כף שטוחה תערובת תיבול לגריל. - כף שטוחה תערובת תיבול...

תצוגה מקדימה

עוגת גבינה חלומית!

עוגת גבינה פשוט חלומית! ללא תוספת סוכר, ללא גלוטן, קלי קלות להכנה, רכה וטעימה כל כך !!! אז מה צריך ? - 5 ביצים. - 4 כפות קונפלור / טפיוקה. - 1 פודינג וניל. - 1 שמנת חמוצה. - 3 גביעי גבינה לבנה 5%. - רבע כוס מייפל אמיתי. - חצי כוס דבש...

פסטת אורז מלא בשמנת צמחית וירקות / RICE PASTA WITH HERBAL CREAM & VEGETABLES

בדרך כלל אני לא נוהגת להכין כמות גדולה של אוכל ולשמור במקרר. (שני סטודנטים, הילדים היחידים כאן בבית זה אנחנו...) הכייף שלי הוא תהליך ההכנה ולאכול מיד לאחר ההכנה, חם וטרי ! היום החלטתי להכין.... פסטת אורז מלא בשמנת צמחית...

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה