הבלוג של נעמה שגיב

Beauty&Beast

ברוכים הבאים ל-Beauty&Beast שמי הוא נעמה שגיב - ואני נטורופתית בהתמחות לאורח חיים בריא. במקום זה אוכל לחלוק איתכם את האהבה שלי לאוכל, אורח חיים בריא, טיפוח ויצירתיות. לדף העסקי : www.natures.co.il

עדכונים:

פוסטים: 53

החל מספטמבר 2014

בתור אנטי פסטית (;
שלא אוכלת פסטה או איטריות בדרך כלל, לפחות לא מפחמימות פשוטות , אני משתדלת לגוון ולאתגר את עצמי עם כל מיני סוגים שונים ומיוחדים של פסטות ואיטריות המורכבות מרכיבים איכותיים ולהכין מנה מוצלחת שתדרבן אותי ותעודד אותי להמשיך בתזונה הנכונה ובאורח חיים בריא.
אחת מה- Cheerleaders היא מנת האיטריות סובה, מלפפון וגזר.
אז מה צריך? :
- מנת איטריות סובה מתוך החבילה.
- 3 גזרים מגוררים.
- 2 מלפפונים מגוררים.
- 1 כף ג׳ינג׳ר טרי מגורר.
- כף כוסברה / פטרוזיליה קצוצה.
- תמר אחד קצוץ היטב / כף סילאן (*ממליצה בהחלט על התמר)
- 1 כף שמן זית.
- 2 כפות חומץ אורז.
- 1 כף רוטב סויה.
- 1 כפית שמן שומשום.
- 2 בצלים ירוקים קצוצים / כף איספנחי ביתי (* מתכון בממרחים)
** אספנחי, סוג של מנת פתיחה/ ממרח מהמטבח הגרוזיני. מדהים בטעמו, בריא בטירוף ומלא בכל טוב. טעים לבד ומוסיף הרבה למגוון מנות.
1. ראשית, יש להכין את איטריות הסובה על פי ההוראות הרשומות על גב האריזה.
ובזמן שהאיטריות מבלות בסאונת הסיר…
2. מגררים בפומפיה/ מעבד מזון את הגזר והמלפפון.
3. מערבבים בקערה : חומץ, ג׳ינג׳ר, תמר/סילאן, רוטב סויה, שמן שומשום, שמן זית, איספנחי.
4. מוסיפים את הירקות ומערבבים היטב.
5. מוסיפים את האיטריות סובה ומערבבים היטב.
ניתן לפזר מעל שקדים פרוסים או צנוברים ולהגיש עם חתיכות לימון (:
** את המנה ניתן להגיש מיד בסיום ההכנה, אין צורך בחימום.

 

עוד מהבלוג של נעמה שגיב

תצוגה מקדימה

ביסלי ביתי טעים בטירוף!!!

ביסלי ביתי, ללא גלוטן. פריך, קרנצ׳י, טעים כל כך, קל להכנה ... פשוט להשוויץ ✌   אז מה צריך ? : - חצי חבילת פסטה פוזילי (אפשר ללא גלוטן) בצורת ביסלי גריל. - 5 כפות שמן זית. - כף שטוחה תערובת תיבול לגריל. - כף שטוחה תערובת תיבול...

תצוגה מקדימה

עוגת גבינה חלומית!

עוגת גבינה פשוט חלומית! ללא תוספת סוכר, ללא גלוטן, קלי קלות להכנה, רכה וטעימה כל כך !!! אז מה צריך ? - 5 ביצים. - 4 כפות קונפלור / טפיוקה. - 1 פודינג וניל. - 1 שמנת חמוצה. - 3 גביעי גבינה לבנה 5%. - רבע כוס מייפל אמיתי. - חצי כוס דבש...

פסטת אורז מלא בשמנת צמחית וירקות / RICE PASTA WITH HERBAL CREAM & VEGETABLES

בדרך כלל אני לא נוהגת להכין כמות גדולה של אוכל ולשמור במקרר. (שני סטודנטים, הילדים היחידים כאן בבית זה אנחנו...) הכייף שלי הוא תהליך ההכנה ולאכול מיד לאחר ההכנה, חם וטרי ! היום החלטתי להכין.... פסטת אורז מלא בשמנת צמחית...

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה