הבלוג של נעמה שגיב

Beauty&Beast

ברוכים הבאים ל-Beauty&Beast שמי הוא נעמה שגיב - ואני נטורופתית בהתמחות לאורח חיים בריא. במקום זה אוכל לחלוק איתכם את האהבה שלי לאוכל, אורח חיים בריא, טיפוח ויצירתיות. לדף העסקי : www.natures.co.il

עדכונים:

פוסטים: 53

החל מספטמבר 2014

יש ימים בהם אני לומדת מהבוקר עד הערב ואין זמן ואין כוח להכנת ארוחת הערב .

בבוקר לפני שאני יוצאת ללימודים אני מכינה לי ולמתן קופסא עם מגוון ירקות, משרה אותם בלימון, מכניסה למקרר והם מחכים לנו עד שנחזור מהלימודים.
הוספתי לימון על מנת לשמור על הירקות וגיליתי כי הוא מוסיף טעם עשיר ונהדר שפשוט הייתי חייבת לשתף את כולם!
המנה הינה עשירה בסיבים תזונתיים וויטמינים. קלה לעיכול ולכן נוחה לקיבה בשעות הערב וכמובן טעימה  במיוחד!!
אז מה צריך? :
- 5 עליי קייל.
- חצי כוס פטרוזליה.
- חצי כוס כוסברה.
- גמבה צהובה.
- 3 גזרים.
- 3 שיני שום.
- כוס שעועית ירוקה.
- מיץ מחצי לימון טרי .
- שתי פרוסות חזה עוף פרוס – כמובן שלא חובה.1. ראשית, חתכו את כל הירקות ותעבירו לכלי מתאים.
סחטו את הלימון ופזרו מעל הירקות את מיץ הלימון.

2. סגרו את המכסה, הכניסו למקרר ולכו לדרככם !
אם החלטתם להוסיף חזה עוף – שימו במקרר בקופסא סגורה.

3. בשובכם הביתה הוציאו את קופסאת הירקות שהכנתם מראש.
חממו שמן קוקוס/ זית במחבת והעבירו את תכולת הקופסא אל המחבת על אש בינונית.

4. במידה ובחרתם להוסיף חזה עוף אז זה הזמן לחתוך לאיזה חתיכות שרק תרצו והוסיפו למחבת.
הוסיפו כף מים, מלח, פלפל וסגרו את המחבת.
מידי פעם ערבבו, עד כ10 דק או עד שהעוף יהיה מוכן.

עוד מהבלוג של נעמה שגיב

תצוגה מקדימה

ביסלי ביתי טעים בטירוף!!!

ביסלי ביתי, ללא גלוטן. פריך, קרנצ׳י, טעים כל כך, קל להכנה ... פשוט להשוויץ ✌   אז מה צריך ? : - חצי חבילת פסטה פוזילי (אפשר ללא גלוטן) בצורת ביסלי גריל. - 5 כפות שמן זית. - כף שטוחה תערובת תיבול לגריל. - כף שטוחה תערובת תיבול...

תצוגה מקדימה

עוגת גבינה חלומית!

עוגת גבינה פשוט חלומית! ללא תוספת סוכר, ללא גלוטן, קלי קלות להכנה, רכה וטעימה כל כך !!! אז מה צריך ? - 5 ביצים. - 4 כפות קונפלור / טפיוקה. - 1 פודינג וניל. - 1 שמנת חמוצה. - 3 גביעי גבינה לבנה 5%. - רבע כוס מייפל אמיתי. - חצי כוס דבש...

פסטת אורז מלא בשמנת צמחית וירקות / RICE PASTA WITH HERBAL CREAM & VEGETABLES

בדרך כלל אני לא נוהגת להכין כמות גדולה של אוכל ולשמור במקרר. (שני סטודנטים, הילדים היחידים כאן בבית זה אנחנו...) הכייף שלי הוא תהליך ההכנה ולאכול מיד לאחר ההכנה, חם וטרי ! היום החלטתי להכין.... פסטת אורז מלא בשמנת צמחית...

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה