הבלוג של נעמה שגיב

Beauty&Beast

ברוכים הבאים ל-Beauty&Beast שמי הוא נעמה שגיב - ואני נטורופתית בהתמחות לאורח חיים בריא. במקום זה אוכל לחלוק איתכם את האהבה שלי לאוכל, אורח חיים בריא, טיפוח ויצירתיות. לדף העסקי : www.natures.co.il

עדכונים:

פוסטים: 53

החל מספטמבר 2014

אני לא מכירה מישהו שלא אוהב פסטה!
כל כך קלה להכנה, ניתן להוסיף ולשלב באין סוף מנות ולכל כך הרבה רטבים.
בן זוגי מתן נכנס לדיאטה, כמובן ללא פחמימות פשוטות … לא מוכן לאכול פסטה בשום וריאציה!
בנוסף, הוא לא אוהב קישואים! (גם בטטה הוא לא אהב עד שאני הכנתי ;))
החלטתי לקחת סיכון והכנתי פסטת קישואים כאחת מהתוספות לארוחת שישי.
לקחתי החלטה נכונה, מתן התלהב מהמנה! אהב את הקישואים! וההצלחה הזאת נתנה לי כוח והשראה לעוד ועוד שדרוג מתכונים .

אז מה צריך? :
- 5 קישואים גדולים פרוסים כחוטים דקים.
** ניתן להשתמש מכשיר חיתוך/ קולפן משונן-julienne peeler / כישרון טבעי ;)
- 3 שיני שום כתושות.
- 1/2 כפית פתיתי פלפל אדום/ צ׳ילי.
- כף פטרוזיליה קצוצה.
-  כף קמח שקדים.
- כף שקדים פרוסים.
- חצי כפית שמן קוקוס.
- 2 כפות שמן זית כתית מעולה.
- 1/4 כפית פלפל שחור.
- קורט מלח. (ניתן להוסיף לפי הטעם)

1. ראשית, חותכים את כל הירקות.

2. נוסיף למחבת את השמן קוקוס ולאחר שיתחמם קלות, נוסיף את הקמח שקדים והמלח.


3. לאחר שקבלנו מראה פירורי , נוריד מהאש ונעביר לקערית קטנה.
4. באותה המחבת על אש גבוהה, נוסיף: שמן זית, שום ופתיתי פלפל אדום/ צ׳ילי.

5. נוסיף את הקישואים ונערבב יחד. אין צורך בבישול ארוך מאוד, המטרה היא ערבוב הקישואים עם החומרים וחימום המנה.

6. נוסיף מלח ופלפל, נטעם.. נתאהב, ונערבב שנית (:
7. נוריד מהאש, נסדר בקערה/ צלחת ומעל נפזר את פרורי השקדים שהכנו מראש.

המנה קלה להכנה, טעימה בטירווווף, בריאה ומשביעה . פשוט תענוג !!
Enjoy

 

עוד מהבלוג של נעמה שגיב

תצוגה מקדימה

ביסלי ביתי טעים בטירוף!!!

ביסלי ביתי, ללא גלוטן. פריך, קרנצ׳י, טעים כל כך, קל להכנה ... פשוט להשוויץ ✌   אז מה צריך ? : - חצי חבילת פסטה פוזילי (אפשר ללא גלוטן) בצורת ביסלי גריל. - 5 כפות שמן זית. - כף שטוחה תערובת תיבול לגריל. - כף שטוחה תערובת תיבול...

תצוגה מקדימה

עוגת גבינה חלומית!

עוגת גבינה פשוט חלומית! ללא תוספת סוכר, ללא גלוטן, קלי קלות להכנה, רכה וטעימה כל כך !!! אז מה צריך ? - 5 ביצים. - 4 כפות קונפלור / טפיוקה. - 1 פודינג וניל. - 1 שמנת חמוצה. - 3 גביעי גבינה לבנה 5%. - רבע כוס מייפל אמיתי. - חצי כוס דבש...

פסטת אורז מלא בשמנת צמחית וירקות / RICE PASTA WITH HERBAL CREAM & VEGETABLES

בדרך כלל אני לא נוהגת להכין כמות גדולה של אוכל ולשמור במקרר. (שני סטודנטים, הילדים היחידים כאן בבית זה אנחנו...) הכייף שלי הוא תהליך ההכנה ולאכול מיד לאחר ההכנה, חם וטרי ! היום החלטתי להכין.... פסטת אורז מלא בשמנת צמחית...

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה