הבלוג של נעמה שגיב

Beauty&Beast

ברוכים הבאים ל-Beauty&Beast שמי הוא נעמה שגיב - ואני נטורופתית בהתמחות לאורח חיים בריא. במקום זה אוכל לחלוק איתכם את האהבה שלי לאוכל, אורח חיים בריא, טיפוח ויצירתיות. לדף העסקי : www.natures.co.il

עדכונים:

פוסטים: 48

עוקבים: 14

החל מספטמבר 2014

בדרך כלל אני לא נוהגת להכין כמות גדולה של אוכל ולשמור במקרר. (שני סטודנטים, הילדים היחידים כאן בבית זה אנחנו…)

הכייף שלי הוא תהליך ההכנה ולאכול מיד לאחר ההכנה, חם וטרי !

היום החלטתי להכין…. פסטת אורז מלא בשמנת צמחית וירקות!!

מנה מזינה, בריאה, משביעה וכמובן טעימה !!

 

 

אז מה צריך? :

- כוס פסטת אורז מבושלת.

- כוס שעועית מבושלת.

- כוס אפונה .

- חצי בצל סגול.

- 2 קישואים.

- חצי כוס פטרוזליה.

- שתי שיני שום גדולות.

- כף גדושה של שמן קוקוס.

- קרטון קטן של שמנת צמחית (200 מ״ל)

- כוס בזיליקום קצוץ / 5 קוביות בזיליקום קצוץ קפוא. (אני השתמשתי בקוביות, לא היה לי אורגנו טרי)

-  כפית אורגנו.

- כפית תימין.

- מלח ופלפל לפי הטעם.

- אפשרות : לפני ההגשה להוסיף שקדים פרוסים.

 

 

1. ראשית, יש לחתוך את הקישואים לכל צורה שתרצו (אני הייתי יצירתית, חתכתי לקוביות קטנות, מלבנים, חצאי עיגול.. נחמד )

יש לחתוך את הבצל לרצועות, תקצצו את הפטרוזליה, השום והאורגנו.

 

2 חממו בסיר גדול שמן קוקוס (כן, סיר ! המטרה היא לבשל), הוסיפו את השעועית והאפונה וערבבו מידי פעם למשך 5 דק.

הוסיפו את כל שאר הירקות והתבלינים מלבד הבזיליקום.

המשיכו לבשל למשך 3 דק.

 

 

 

3. הוסיפו לסיר חצי מקרטון השמנת וערבבו עד שכל הירקות יהיו עטופים בנוזל.

לאחר מכן, הוסיפו את הפסטה ואת החצי הנותר של השמנת ערבבו והוסיפו את הבזיליקום, פלפל ומלח.

 

4. לאחר מספר טעימות, האם צריך עוד קצת פלפל או עוד קצת מלח…

המנה מוכנה (:

 

 

 

Enjoy

  

So what do you need? :

- 1 cup of cooked rice flour pasta.

- 1 cup of cooked green beans.

- 1 Cup of peas.

½ red onion.

- 2 zucchinis.

- ½ cup parsley.

- 2 large garlic cloves.

- 1 full tablespoon of coconut oil.

- 200ml – 250ml of heavy cream (you can use dairy or non-dairy)

- A handful of chopped fresh basil 

- 1 Teaspoon oregano.

- 1 Teaspoon thyme.

- Salt and pepper to taste.

- Option: Before serving, add sliced ​​almonds.

 

                           

 

1. First, Cut the zucchinis to any form you like (I felt creative I cut circles, cubes, stripes .. nice)

Cut the onion into strips, and chop the parsley, garlic and oregano.

2. In a large pot, Heat the coconut oil, add the beans and peas and stir occasionally for 5 minutes.

Add the remaining vegetables and spices, except for the basil.

Continue cooking for about 3 minutes.

3. Add half of the amount of cream and stir until all the vegetables are covered in the sauce.

Then, add the pasta and the remaining half of the cream, mix and add the basil, salt and pepper.

4. Serve, Enjoy and stay healthy!

עוד מהבלוג של נעמה שגיב

תצוגה מקדימה

ביסלי ביתי טעים בטירוף!!!

ביסלי ביתי, ללא גלוטן. פריך, קרנצ׳י, טעים כל כך, קל להכנה ... פשוט להשוויץ ✌   אז מה צריך ? : - חצי חבילת פסטה פוזילי (אפשר ללא גלוטן) בצורת ביסלי גריל. - 5 כפות שמן זית. - כף שטוחה תערובת תיבול לגריל. - כף שטוחה תערובת תיבול...

תצוגה מקדימה

עוגת גבינה חלומית!

עוגת גבינה פשוט חלומית! ללא תוספת סוכר, ללא גלוטן, קלי קלות להכנה, רכה וטעימה כל כך !!! אז מה צריך ? - 5 ביצים. - 4 כפות קונפלור / טפיוקה. - 1 פודינג וניל. - 1 שמנת חמוצה. - 3 גביעי גבינה לבנה 5%. - רבע כוס מייפל אמיתי. - חצי כוס דבש...

עוגת פירות יער מדהימה! / AMAZING BERRY CAKE!

עוגת פירות יער מדהימה ! ללא גלוטן, ללא סוכר, ללא לקטוז... רק דברים טובים ! בשביל כל הטוב הזה...                                     אז מה צריך? : -  15 דובדבנים קפואים - 15 פטל קפוא - 3 ביצים - כפית וחצי תמצית וניל אמיתית. - חצי או יותר...

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה