הבלוג של נעמה שגיב

Beauty&Beast

ברוכים הבאים ל-Beauty&Beast שמי הוא נעמה שגיב - ואני נטורופתית בהתמחות לאורח חיים בריא. במקום זה אוכל לחלוק איתכם את האהבה שלי לאוכל, אורח חיים בריא, טיפוח ויצירתיות. לדף העסקי : www.natures.co.il

עדכונים:

פוסטים: 53

החל מספטמבר 2014

 

 


כרוב ניצנים… עשיר בויטמינים מקבוצת B, מינרלים כמו ברזל, נחושת, אשלגן וזרחן.

בעל נוגדי חימצון רבים בינהם C, K, E המגנים על תאי הגוף.

נוגד דלקות, מכיל חומרים נוגדי חיידקים ונוגדי וירוסים ובכך מחזק מערכת חיסון.

מוריד רמות כולסטרול בשל תכולת הסיבים התזונתיים.

נוגד סרטן בשל הגלוקוסינולאט הקיים בו הנחשב לחומר כימי נוגד סרטן ופיטוכימיקלים בעלי אותה פעולה.

 

ואחרי כל הטוב הזה…

הינה לכם מתכון מנצח, טעים בטירוף, בריא וקל להכנה.

 

כרוב ניצנים בחרדל ודבש !

 

אז מה צריך ?

- חבילת כרוב ניצנים קפוא או טריים.

- כפית דבש.

- כפית חרדל דיז’ון.

- 2 כפיות חרדל דיז’ון גרגרים.

- רבע כוס שמן אבוקדו / שמן ענבים.

- חצי כפית אבקת שום או שן שום כתושה.

- מלח.

-פלפל.


1. ראשית, מחממים תנור ל200 מעלות.

שותפים את הכרובי ניצנים וחותכים אותם לחצאים.



 

** הרחיקו חיות לבנות ומתוקות.

 

 

2. מרפדים תבנית בנייר אפייה.

מעבירים את הכרובי ניצנים לתבנית.

 

3. בקערה מערבבים היטב את כל שאר החומרים.

 

 

4. מעבירים את תכולת הקערה לתבנית ומערבבים היטב כך שכל אחד מהכרובים יהיה עטוף ברוטב.

 

5. מכניסים את התבנית לתנור לפחות ל 10 דק.

ניתן להפוף אותם מידי פעם. הוציאו אותם לאחר שהם מעט משחימים .

 

 

בתאבון ולבריאות !

עוד מהבלוג של נעמה שגיב

תצוגה מקדימה

ביסלי ביתי טעים בטירוף!!!

ביסלי ביתי, ללא גלוטן. פריך, קרנצ׳י, טעים כל כך, קל להכנה ... פשוט להשוויץ ✌   אז מה צריך ? : - חצי חבילת פסטה פוזילי (אפשר ללא גלוטן) בצורת ביסלי גריל. - 5 כפות שמן זית. - כף שטוחה תערובת תיבול לגריל. - כף שטוחה תערובת תיבול...

תצוגה מקדימה

עוגת גבינה חלומית!

עוגת גבינה פשוט חלומית! ללא תוספת סוכר, ללא גלוטן, קלי קלות להכנה, רכה וטעימה כל כך !!! אז מה צריך ? - 5 ביצים. - 4 כפות קונפלור / טפיוקה. - 1 פודינג וניל. - 1 שמנת חמוצה. - 3 גביעי גבינה לבנה 5%. - רבע כוס מייפל אמיתי. - חצי כוס דבש...

פסטת אורז מלא בשמנת צמחית וירקות / RICE PASTA WITH HERBAL CREAM & VEGETABLES

בדרך כלל אני לא נוהגת להכין כמות גדולה של אוכל ולשמור במקרר. (שני סטודנטים, הילדים היחידים כאן בבית זה אנחנו...) הכייף שלי הוא תהליך ההכנה ולאכול מיד לאחר ההכנה, חם וטרי ! היום החלטתי להכין.... פסטת אורז מלא בשמנת צמחית...

תגובות

טופ 20 - בלוגים

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה