הבלוג של נעמה שגיב

Beauty&Beast

ברוכים הבאים ל-Beauty&Beast שמי הוא נעמה שגיב - ואני נטורופתית בהתמחות לאורח חיים בריא. במקום זה אוכל לחלוק איתכם את האהבה שלי לאוכל, אורח חיים בריא, טיפוח ויצירתיות. לדף העסקי : www.natures.co.il

עדכונים:

פוסטים: 53

עוקבים: 14

החל מספטמבר 2014

 

סלט הקינואה הטעים ביותר שאכלתי בחיי. 

אף אחד לא יאמין לכם שהוא היה כל כך קל להכנה ..

מלא בוויטמינים, מינרלים, סיבים תזונתיים ומלא בערכים תזונתיים טובים אחרים !

סלט יפייפה, איכותי ובריא.

תתאהבו גם, כדאי לכם (:



אז מה צריך לכל הטוב הזה ? :

- 2 כוסות קינואה .

- שמן זית.

- שן שום כתושה.

- 2 גבעולי סלרי.

- גבעול עשיר של בצל ירוק.

- כוס עלי כוסברה קצוצים (לא חובה למי שלא אוהב)

- כוס וחצי עלי פטרוזיליה קצוצים.

- 3 גזרים חתוכים דק.

- ככה וככה חמוציות ללא תוספת סוכר, ממש לפני ההגשה (מי שאוהב..)

- כף גדושה ג’ינג’ר קצוץ.

- כפית וחצי ג’ינג’ר מגורר.

- מלח ופלפל לפי הטעם.

 

1. ראשית, נכין את הקינואה לפי הוראות ההכנה על גב האריזה.

 

 

2. נחתוך את כל הירקות לפי הצורך .

נחמם שמן זית/ענבים במחבת בגודל הכי גדול שקיים בבית !

נוסיף את כל המרכיבים פרט ל : ג’ינג’ר, חמוציות.

נערבב היטב וניתן לירקות להתחמם מעט.

נוסיף את הג’ינג’ר הקצוץ, מלח ופלפל לפי הטעם. ונערבב.

 

 

3.  נוסיף את הקינואה המוכנה ונערבב היטב עד לקבלת תערובת אחידה.

נטעם, אם יש צורך נוסיף עוד מלח ו/או פלפל.

 

 

4. נכבה את האש, נוסיף את הג’ינג’ר המגורר ואת החמוציות ונגיש .

שיהיה לכם בתאבון ולבריאות !

 

עוד מהבלוג של נעמה שגיב

תצוגה מקדימה

ביסלי ביתי טעים בטירוף!!!

ביסלי ביתי, ללא גלוטן. פריך, קרנצ׳י, טעים כל כך, קל להכנה ... פשוט להשוויץ ✌   אז מה צריך ? : - חצי חבילת פסטה פוזילי (אפשר ללא גלוטן) בצורת ביסלי גריל. - 5 כפות שמן זית. - כף שטוחה תערובת תיבול לגריל. - כף שטוחה תערובת תיבול...

תצוגה מקדימה

עוגת גבינה חלומית!

עוגת גבינה פשוט חלומית! ללא תוספת סוכר, ללא גלוטן, קלי קלות להכנה, רכה וטעימה כל כך !!! אז מה צריך ? - 5 ביצים. - 4 כפות קונפלור / טפיוקה. - 1 פודינג וניל. - 1 שמנת חמוצה. - 3 גביעי גבינה לבנה 5%. - רבע כוס מייפל אמיתי. - חצי כוס דבש...

פסטת אורז מלא בשמנת צמחית וירקות / RICE PASTA WITH HERBAL CREAM & VEGETABLES

בדרך כלל אני לא נוהגת להכין כמות גדולה של אוכל ולשמור במקרר. (שני סטודנטים, הילדים היחידים כאן בבית זה אנחנו...) הכייף שלי הוא תהליך ההכנה ולאכול מיד לאחר ההכנה, חם וטרי ! היום החלטתי להכין.... פסטת אורז מלא בשמנת צמחית...

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה