הבלוג של נעמה שגיב

Beauty&Beast

ברוכים הבאים ל-Beauty&Beast שמי הוא נעמה שגיב - ואני נטורופתית בהתמחות לאורח חיים בריא. במקום זה אוכל לחלוק איתכם את האהבה שלי לאוכל, אורח חיים בריא, טיפוח ויצירתיות. לדף העסקי : www.natures.co.il

עדכונים:

פוסטים: 53

החל מספטמבר 2014

הדרך הטובה ביותר להתחיל את היום – ארוחת בוקר בריאה, טעימה, מזינה ומלאה בכל טוב לגוף, לנפש וגם לעיינים (; !
הפעם אחלוק אתכם פשטידת בוקר טוב !
קלה וכייפית להכנה, טעימה בטירוף, מלאה בכל טוב וכולם יתאהבו ♥
אז מה צריך ? : (4 פשטידות קטנות או אחת גדולה)
- 3 ביצים.
- 1 בצל קטן קצוץ.
- 3 פרוסות גבינת מוצרלה.
- 2 פרוסות גבינה צהובה.
- פטרוזליה קצוצה מ3 גבעולי פטרוזיליה.
- כוסברה קצוצה מ3 גבעולי כוסברה.
- גמבה אדומה אחת קצוצה.
- 4 פטריות פרוסות.
- 1 חבילת טונה.
- חצי כוס קמח שיבולת שועל או ש”ש רגילה. ( אני השתמשתי עם קמח ש”ש ללא גלוטן)
1. ראשית, נחמם את התנור ל190 מעלות.
נשמן את תבניות הפשטידה בשמן זית ונפזר מעל מעט קמח ש”ש .

2. נקשקש את הביצים, נקצוץ את הבצל, נחתוך לקוביות את הגבינות, נקצוץ את הפטרוזיליה והכוסברה, נחתוך את הגמבה והפטריות.

3. עכשיו נתחיל לבנות את הפשטידה!
נשים שכבה של טונה, נפזר קמח ש”ש, נשים בצל, פטריות, קמח ש”ש, עשבי תיבול, גבינות, גמבה.. וכך חוזר חלילה….
4. נוסיף את הביצים לתבניות.
לסיום, נקשט עם פטריות ונכניס לתנור שחומם מראש למשך חצי שעה עד 40 דק.
בוקר אור ובתאבון !
** את הפשטידות ניתן להכין בערב , לשמור בקירור ולאכול למחרת או לקחת לעבודה / לימודים / גן.

עוד מהבלוג של נעמה שגיב

תצוגה מקדימה

ביסלי ביתי טעים בטירוף!!!

ביסלי ביתי, ללא גלוטן. פריך, קרנצ׳י, טעים כל כך, קל להכנה ... פשוט להשוויץ ✌   אז מה צריך ? : - חצי חבילת פסטה פוזילי (אפשר ללא גלוטן) בצורת ביסלי גריל. - 5 כפות שמן זית. - כף שטוחה תערובת תיבול לגריל. - כף שטוחה תערובת תיבול...

תצוגה מקדימה

עוגת גבינה חלומית!

עוגת גבינה פשוט חלומית! ללא תוספת סוכר, ללא גלוטן, קלי קלות להכנה, רכה וטעימה כל כך !!! אז מה צריך ? - 5 ביצים. - 4 כפות קונפלור / טפיוקה. - 1 פודינג וניל. - 1 שמנת חמוצה. - 3 גביעי גבינה לבנה 5%. - רבע כוס מייפל אמיתי. - חצי כוס דבש...

פסטת אורז מלא בשמנת צמחית וירקות / RICE PASTA WITH HERBAL CREAM & VEGETABLES

בדרך כלל אני לא נוהגת להכין כמות גדולה של אוכל ולשמור במקרר. (שני סטודנטים, הילדים היחידים כאן בבית זה אנחנו...) הכייף שלי הוא תהליך ההכנה ולאכול מיד לאחר ההכנה, חם וטרי ! היום החלטתי להכין.... פסטת אורז מלא בשמנת צמחית...

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה