הבלוג של נעמה שגיב

Beauty&Beast

ברוכים הבאים ל-Beauty&Beast שמי הוא נעמה שגיב - ואני נטורופתית בהתמחות לאורח חיים בריא. במקום זה אוכל לחלוק איתכם את האהבה שלי לאוכל, אורח חיים בריא, טיפוח ויצירתיות. לדף העסקי : www.natures.co.il

עדכונים:

פוסטים: 49

עוקבים: 14

החל מספטמבר 2014

כשרוצים להתפנק בבוקר עם כוס תה או קפה ועוגייה בצד, בלי להרגיש רגשות אשם.
כשרוצים לנשנש משהו מתוק בזמן שלומדים רוב שעות היום , בלי לעלות 5 קילו בסוף המבחנים.
סתם ככה כשבא לנו קינוח קטן בעבודה…
העוגיות האלה הן בדיוק הנישנוש הטעים, המתקתק והמשביע שיענה לכם על כל הסיפוקים (: !

אז מה צריך? :
- 1 כף קמח מלא.
- 1 וחצי כוסות שיבולת שועל.

- 1 וחצי כפות שומשום.
- 1 כף גרעיני חמניה.
- 1 כף שקדים פרוסים.
- 1 כף גרעיני דלעת (**לא חובה)
- בנדיבות קינמון ואגוז מוסקט.
- 1/2 כפית גרדת לימון.

- 1 כפית אבקת אפייה.
- רבע כפית מלח.
- 1/3 כוס שמן קוקוס.
- כף וחצי דבש טהור.
- 1 ביצה בטמפרטורת החדר.

1. ראשית, לקערה הראשונה מוסיפים : קמח, שיבולת שועל, אבקת אפייה, מלח, קינמון ואגוז מוסקט, שומשום, שמן וגרדת לימון.

2. בקערה השנייה נוסיף את הביצה והדבש ונטרוף היטב היטב.

3. נוסיף את הקערה הראשונה לקערה השנייה ונערבב היטב.

4. מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדיo בנייר אפיה את התבנית ומניחים כמות קטנה מהתערובת .

                                

5. מכניסים את התבנית לתנור וממתינים 8-10 דק.
** העוגיות צרכיות להיות זהובות, אך לא שחומות !

6. הוציאו את התבנית, תנו לעוגיות להתקרר כמה דק ואתם מוזמנים לזלול (:

 

**ללא הגרעיני דלעת , כמובן שגם מוצלח ביותר !

 

Enjoy
So what do you need? :
- 1 tablespoon of whole wheat flour.
- 1.5 cups of oatmeal.
- 1.5 tbsp sesame seeds.
- 1 tablespoon sunflower seeds.
- 1 tablespoon sliced almonds.
- 1 tablespoon pumpkin seeds (optional **)
- Grated cinnamon and nutmeg.
- 1/2 teaspoon grated lemon.
- 1 teaspoon of baking powder.
- A quarter teaspoon of salt.
- 1/3 cup coconut oil.
- 2 teaspoons of stevia.
- 1 egg at room temperature.
1. First, add to the first bowl: flour, oats, baking powder, salt, cinnamon, nutmeg, sesame oil and grated lemon.
2. To a second bowl add the egg and the stevia and whisk until fluffy.
3. Add the first bowl (with the dry ingredients) to the second bowl (with the egg batter) and slowly and mix.
4. Preheat the oven to 180 degrees celsius and line a pan with parchment paper and place a small amount of the mixture, you can use ice cream spoon for equal portions.
5. Place the pan in the preheated oven and wait 8-10 minutes.
** The cookies need to be golden, but not brown!
6. Remove the pan and let cookies cool a few minutes. You can eat as many as you can. :)

עוד מהבלוג של נעמה שגיב

תצוגה מקדימה

ביסלי ביתי טעים בטירוף!!!

ביסלי ביתי, ללא גלוטן. פריך, קרנצ׳י, טעים כל כך, קל להכנה ... פשוט להשוויץ ✌   אז מה צריך ? : - חצי חבילת פסטה פוזילי (אפשר ללא גלוטן) בצורת ביסלי גריל. - 5 כפות שמן זית. - כף שטוחה תערובת תיבול לגריל. - כף שטוחה תערובת תיבול...

תצוגה מקדימה

עוגת גבינה חלומית!

עוגת גבינה פשוט חלומית! ללא תוספת סוכר, ללא גלוטן, קלי קלות להכנה, רכה וטעימה כל כך !!! אז מה צריך ? - 5 ביצים. - 4 כפות קונפלור / טפיוקה. - 1 פודינג וניל. - 1 שמנת חמוצה. - 3 גביעי גבינה לבנה 5%. - רבע כוס מייפל אמיתי. - חצי כוס דבש...

פסטת אורז מלא בשמנת צמחית וירקות / RICE PASTA WITH HERBAL CREAM & VEGETABLES

בדרך כלל אני לא נוהגת להכין כמות גדולה של אוכל ולשמור במקרר. (שני סטודנטים, הילדים היחידים כאן בבית זה אנחנו...) הכייף שלי הוא תהליך ההכנה ולאכול מיד לאחר ההכנה, חם וטרי ! היום החלטתי להכין.... פסטת אורז מלא בשמנת צמחית...

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה