הבלוג של הצפונית

הצפונית

עירונית שמנסה להסתגל לחיים בישוב כפרי בגליל. מנחת NLP. כותבת על שינויים גדולים בחיים ועל החיים בכלל. על אהבה, אמהות, צילום, אוכל, אומנות, רווקות בעיר הגדולה ועוד. נשואה ואמא לתינוק מתוק במיוחד. לכל שאלה, פירגון, התיעצות או... +עוד

עירונית שמנסה להסתגל לחיים בישוב כפרי בגליל. מנחת NLP. כותבת על שינויים גדולים בחיים ועל החיים בכלל. על אהבה, אמהות, צילום, אוכל, אומנות, רווקות בעיר הגדולה ועוד. נשואה ואמא לתינוק מתוק במיוחד. לכל שאלה, פירגון, התיעצות או כל דבר אחר, ניתן לכתוב גם למייל [email protected]

עדכונים:

פוסטים: 21

עוקבים: 9

החל ממאי 2013

כשמתחשק לנשנש משהו קטן, בריא וטעים. רק מרכיב אחד! ללא שמן, ללא סוכר וללא ייסורי מצפון!

20/03/2016

תפוחטיף

אני לא אוהבת דיאטות.

כל פעם שניסיתי להיכנס ל”משטר דיאטה” יצא שהייתי רעבה כל הזמן, בדיכאון ואף שמנתי יותר…

מה שכן עובד זה קודם כל לאהוב את הגוף שלך בכל מצב. וכתוצאה מהאהבה הזאת להכניס לגוף אוכל בריא וטעים.

אז “דיאטה” אני לא עושה, אבל תמיד משתדלת לאכול בריא, להפחית בשומן, בסוכר ובמזון מעובד.

כמובן שרצוי גם למצוא פעילות גופנית שאוהבים, אבל זה לא קשור לפוסט הזה…

אז מה אני עושה כשבא לי משהו קטן לנשנש?

מייבשת תפוחים!

10 דקות הכנה ועוד כמה שעות בתנור והרי לכם החטיף האולטימטיבי. מתפוחים בלבד! ללא שמן (אפילו לא ספריי שמן), ללא סוכר וללא ייסורי מצפון! שווה לנסות!

20160222_092500

מצרכים:

5-6 תפוחים מכל סוג שאוהבים

אופן ההכנה:

  1. מדליקים תנור לחום נמוך 50 מעלות טורבו
  2. מוציאים את ליבת התפוח באמצעות “תפוחן”, אם אין תפוחן, אפשר לעשות זאת בזהירות ע”י סכין חדה.
  3. פורסים את התפוחים באמצעות סכין חדה הכי דק שאפשר
  4. מניחים נייר אפיה על גבי תבנית לתנור ומסדרים את הפרוסות בצפיפות על התבנית. הכמות מספיקה ל-3 תבניות בו זמנית
  5. שמים בתנור (50 מעלות טורבו, כן?) ומחכים בסבלנות כ- 5 שעות עד שהפרוסות נהיות קראנצ’יות. למי שאין סבלנות יכול לבדוק אחרי 4 שעות אם הוא מעדיף את זה יבש אך פחות קראנצ’י.
  6. לשמור בצנצנת סגורה (עדיף אטומה כדי שלא יגמר תוך שניה ;-))

 

ליבה

להניח על גבי נייר אפיה ללא שמן!

להניח על גבי נייר אפיה ללא שמן!

כעבור 5 שעות...  תפוחטיף מוכן

כעבור 5 שעות… תפוחטיף מוכן

 

תפוחטיף בצנצנת

 

___________

אהבתם את הפוסט? מוזמנים לעקוב אחריי (לחיצה בראש העמוד)

אשמח לתגובות ושיתופים :-)

עוד מהבלוג של הצפונית

תצוגה מקדימה

אחיין אהוב שלי

נשמה שלי, השבוע היית בן 4. בחרתי לפתוח את הבלוג שלי דווקא איתך. אתה מסמל עבורי בן אדם טהור ושלם. עדיין לא אמרו לך מה "מותר" ומה "אסור" (טוב, בעצם כבר התחילו, אבל עדיין לא אמרו את הכל), עדיין לא נשבר לך הלב (אם לא נחשיב את יולי...

תגובות

פורסם לפני 4 years
תצוגה מקדימה

7 דברים שכדאי לדעת על הנקה

כשאת בהריון, את כבר מתחילה להתרגל לכך שאנשים זרים מרגישים מאוד בנוח להיכנס לך לתוך הרחם, לשאול וליעץ לך בתחומים הכי אינטימיים ואישיים:  איזה שבוע את? ממש לא ניראת, זו בטן של בת/בן, את בטוחה שכדאי לך לאכול את זה? וכו' וכו'...

תגובות

פורסם לפני 2 years
תצוגה מקדימה

יש לי תינוק בבטן

     יש לי תינוק בבטן! כן כן לי! והוא בועט, בעיקר בערב. והוא גורם לי לאכול ארוחות קטנות ומסודרות ובזכותו אני זוהרת והשיער שלי מלא ויפה ואנשים זרים מחייכים אליי יותר מתמיד ואפילו קמים לי כשכל הכיסאות תפוסים. יש...

תגובות

פורסם לפני 2 years

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה