הבלוג של יונית צוקרמן

מעורב

אמממ....לא בת 16 אבל יודעת משהו על העולם הזה....שצריך לחיות את הווה כי אין לדעת מה יהיה מחר .....

עדכונים:

פוסטים: 222

החל מספטמבר 2011

אחרי חופשה קצרה אך עם טעם של עוד אני יכולה להגיד לכם, חברים!

רשמו לעצמכם ביומן: חופשה באשקלון, בהזדמנות הקרובה!

כן, דווקא באשקלון. קרוב לרצועת עזה ,בחסות כיפת ברזל ובתוך מבנה מרתק, מעניין ומפתיע

חוץ מזה לאחרונה, אשקלון נהפכה להיות יעד רצוי לתיירות פנים, בגלל היותה שלווה ופחות סואנת מתל אביב, אבל למרות זאת סמוכה למרכז הארץ.

40 דקות. זה המרחק בין המרכז לאשקלון!

שם,עומד לו המבנה האקסטרווגנטי והבולט כל כך של הולידיי אין.

הולידיי אין אשקלון הוא אחד המלונות המרשימים והיחידים במינם בעולם מבחינה ארכיטקטונית. זה נשמע כהגזמה, אבל תענוג לראות את המלון שבנוי כשני חצאי כדור לבנים ענקיים שמבנה מרכזי חוצץ ביניהם

ותענוג לא פחות להתארח בקומת העסקים המחודשת שהמלון מציע בקומה שביעית. בפרט אחרי שהחדרים שופצו והפכו לחדרי דה לוקס

גילוי נאות הייתי מוזמנת של המלון

חדר 705 היה ללא ספק חדר שינה אקסלוסיבי,מרווח, מעוצב בסטנדרטים הכי גבוהים שכוללים אביזרים מותאמים ויוקרתיים. מיטה במידת קינג סייז בסגנון אמריקאי, ארון הזזה עם מראה, עמדת דסק עם כיסא משרדי,שידות מעוצבות, ומסך L.C.D.

וכמובן מרפסת שפונה מגובה רם ביותר לעבר הים הפתוח.

קומת העסקים כוללת 20 חדרי שינה ואירוח לנוחיותם של אנשי העסקים.

בנוסף, הקומה שודרגה באולם סלוני מרווח ובו כורסאות ישיבה, עמדת בר ומשקאות ואפשרות לקפה טוב בכל שעה . וחדר ישיבות ל-8 משתתפים

כמו כן אנשי העסקים יכולים ליהנות גם משולחן ביליארד בחדר הסמוך.

על המיזם הזה אחראי מנכ”ל המלון  דורון דוד

ששם לעצמו מטרה לשדרג את הקומה השביעית כחלק ממיתוג המקום. “כשנכנסתי לתפקידי, שאלתי אם יש מתחם עסקים ואיזה מענה הוא נותן. כשהבנתי מה היה פה החלטתי שאני רוצה להשקיע בעניין הזה”, מספר דורון דוד, שיכול  לזקוף לזכותו את ההישג הנכבד בשינוי המהותי במלון.

כמו כן המלון מציע לאורחיו להשתמש במגרשי טניס וכדורסל, בבריכת שחייה חיצונית עם ג’אקוזי, מרכז בריאות, טיפולי גוף וכדומה.

ולהנות ממסעדת המלון רוזמרין” המופעלת ע “י השף גיא פרץ,שבחר לשנות את פני הקולינאריה המלונאית  בישראל.

אין לי ספק שגיא הפך את חדר האוכל הותיק  בהולידי אין למסעדה של ממש עם תודעת שירות גבוהה וטעמים נפלאים

המסעדה  מגישה 3 ארוחות ביום. ארוחת בוקר עשירה,צהריים וערב בשרית עשירה ומגוונת.

בין השאר יוכלו אורחי המלון לשדרג את הארוחה ,תמורת 65 שח לסועד במסעדת השף גספאצ’ו

הגספאצ’ו הינו מטבחו האישי של השף גיא פרץ ואין בו פשרות. מבעד למטבח הפתוח תוכלו לצפות באשפי המטבח מכינים את המנות מול עיניכם ללא פשרות ובאיכויות הגבוהות ביותר.עם דגש על דיוק העשייה, נתחי בשר משובחים ומטופלים היטב, דגי ים טריים, ירקות ים תיכוניים, שמן זית כתית והמון אהבה לקולינאריה

אבל על הגספאצ’ו  ארחיב עוד ואספר בפוסט הבא…….

רשמתם?!

עוד מהבלוג של יונית צוקרמן

תצוגה מקדימה

עוגיות שלא שורדות 24 שעות

 עברתי דירה למתכון לחצו פה ...

תגובות

פורסם לפני 7 years
תצוגה מקדימה

קציצות עוף

את המתכון הזה לא תמצאו ברשת ובאף מקום ! והוא עבר...

תגובות

טופ 20 - בלוגים

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה