הבלוג של יונית צוקרמן

מעורב

אמממ....לא בת 16 אבל יודעת משהו על העולם הזה....שצריך לחיות את הווה כי אין לדעת מה יהיה מחר .....

עדכונים:

פוסטים: 222

החל מספטמבר 2011

 

אחרי שיצאתי מאירוע חגיגית יום הולדת 13 למכללת השף, אמרתי לעצמי שיש הפתעות בחיים.

ולא סתם הפתעות, הפתעות טובות ואם אסביר את כוונתי אז מצאתי  פנינת חן קולינרית , שעושה כבוד לקולינריה ובלי יותר מידי רעש וצילצולים.

במחיר הגון שלגמרי שווה את התמורה

אם היום מישהו ישאל אותי, איזה בה”ס אני ממליצה ללמוד? מכללת השף תיהיה הראשונה

ולמה אתם שואלים?

אז אני אענה, אחרי  שטעמתי ושמעתי את התלמידים והמורים וראיתי את הדרך שהם עובדים.

הבנתי שיש בישראל מקום שמציע את הכל !תעודה !! משפחתיות ומקצוענות ללא פשרות.

ויותר מכל לשמוע את סיפורי החוויה הלימודית  של התלמידים מאחורי הקלעים חיזק את הרגשה הזו.

ומבחן הטעימה של מנות שהגישו בוגרי הקורס, היו מנות טעימות , עם טעם חיבור נכון , ויד שולטת כמו שף של עשר שנים במקצוע ולא אד שמסיים קורס


כמו כן חשוב לדעת שהמכללה מובילה בישראל את תחום ההכשרה המקצועית, אלפי שפים מפורסמים ומצליחים בארץ ובעולם הם בוגרי המכללה.

והנה עוד כמה פרטים יבשים אודות המכללה שקיבלתי עבורכם :

מכללת השף הגדולה והמובילה בישראל למקצועות הקולינריה פותחת לכם דלת ומזמינה אתכם להצצה וטעימה מחדוות היצירה של עולם הקולינריה הישראלי והבינלאומי.
מכללת השף בעלת חמישה סניפים מרכזיים בישראל: תל אביב, חיפה, ירושלים, ראשון לציון ובאר שבע.
תכניות הלימודים החדשניות והמגוונות במכללה מקנות ללומדים כלים ומיומנויות תוך התנסות מעשית בטכניקות וטכנולוגיות מתקדמות בתחום הבישול והקונדיטוריות, הלימודים במטבחים המקצועיים של המכללה. צוות העובדים מעניק לסטודנטים יחס אישי ואכפתי בכל שלב של הלימודים.
הקורסים משלבים לימודים עיוניים ומעשיים וכן התנסות תעסוקתית (סטאז’) במיטב המוסדות הקולינריים בשוק הישראלי.
במכללה לימודים מקצועיים כמו: לימודי טבחות, למודי בשול מסעדןa  carte  A  l לימודי קונדיטור, לימודי מאסטר, לצד קורסים לחובבים כמו: אפית לחם, הכנת שוקולד, עיצוב עוגות, אפיה ועוד. התמחויות וסדנאות לשפים
המכללה בקשר ישיר עם מסעדות מובילות בתחום הקולינריה ומספקת באופן שוטף כוח אדם מבוגרי הקורסים לעבודה במסעדות רבות כגון: קופי בר, בנדיק, ברסרי, רפי כהן ועוד, במסעדות של רשתות בתי המלון הגדולות בארץ, בשרותי קייטרינג ועוד.
סגל המרצים במכללה מונה מורים פדגוגים מובילים בתחומם, בעלי ניסיון במיטב המוסדות הקולינריים בארץ, המנהלים עסקי מזון ומסעדות שף, בוגרי הפרנץ’ הקולינרי בניו יורק  ו ה cia לצד יועצים וכלכלנים המעניקים יעוץ עסקי לעסקי מזון וקוליניה
בסיום הקורסים זכאים הסטודנטים לתעודת גמר מקצועית מטעם המכללה.
המכללה מעניקה תעודת גמר בחסות התאחדות השפים והקונדיטורים המקצועיים בישראל .
מכללת השף המכללה היחידה בארץ שלימודיה מוכרים באיגוד השפים העולמי. המכללה נחשבת כגדולה ביותר במזרח התיכון.
לבוגרי המכללה ניתנת תעודה המוכרת לצרכי עבודה בארץ, ארצות הברית ואירופה וברוב מוסדות הקולינריה בעולם.
אלפים מבוגרינו נקלטו בהצלחה במסעדות, חברות קייטרינג, בתי הארחה ובתי מלון בכל רחבי הארץ והעולם. ורבים  מהבוגרים הגשימו חלום ופתחו עסקים עצמאיים לתפארת.
מכללת השף נמצאת בקשר הדוק עם מסעדות יוקרתיות וקונדיטוריות מובילות כך שהסטודנטים שחפצים בכך יופנו במהלך לימודיהם להתמחות בעסקים הקולינריים השונים ברחבי הארץ. בנוסף מגיעות למכללה בקשות רבות לעובדים והמכללה מסייעת ומכוונת את הבוגרים לעבודה. במהלך השנים נקלטו אלפי עובדים בתעשייה והם מרוויחים שכר נאה.
במכללה שמים דגש גם על לימוד  יזמות עסקית שתאפשר לסטודנטים ומי שרוצה לפתוח עסק פרטי ועצמאי, לקבל את כל ההכוונה העסקית הנדרשת מעבר לכישרון ולהצלחה הקולינרית .
מכללת השף : http://www.hashef.co.il/
לפרטים נוספים:
1-700-700-690

עוד מהבלוג של יונית צוקרמן

תצוגה מקדימה

עוגיות שלא שורדות 24 שעות

 עברתי דירה למתכון לחצו פה ...

תגובות

פורסם לפני 6 years
תצוגה מקדימה

קציצות עוף

את המתכון הזה לא תמצאו ברשת ובאף מקום ! והוא עבר...

תגובות

טופ 20 - בלוגים

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה