הבלוג של יונית צוקרמן

מעורב

אמממ....לא בת 16 אבל יודעת משהו על העולם הזה....שצריך לחיות את הווה כי אין לדעת מה יהיה מחר .....

עדכונים:

פוסטים: 222

החל מספטמבר 2011

מי  לא מכיר את מועדון חבר?

כן אותו מועדון  של אנשי הקבע שהוא הרבה מעבר מסתם מועדון צרכנות.

למה?

כי היום מועדון “חבר”, כחלק מתפיסת עולמו, מלווה את עמיתיו בכל תחומי החיים ומבקש לספק להם ערכים מוספים במגוון תחומים. בעקבות הטרנד העולמי בנושא אורח חיים בריא, מועדון “חבר” מבקש לעודד את עמיתיו לאכול בריא ונכון יותר.

לשם כך, מועדון “חבר” משיק בימים אלו את פרויקט  SUPER”חבר” החושף את העמיתים ליתרונותיהם המופלאים של מזונות העל המכונים בעולם  Super food.

כולנו רוצים לאכול בריא ונכון יותר אבל לא תמיד יודעים איך ומה באמת נכון לאכול. לכן מועדון “חבר” הכין, בשיתוף השף עומר מילר, רשימה פשוטה וידידותית של מזונות=על הנמצאים בכל סופרמרקט ונגישים לכל כיס.

פעילות SUPER “חבר” מתבצעת במתחם תוכן ייעודי ובמסגרתה עמיתי “חבר” מוזמנים לשלוח מתכונים ממזונות-על. המתכונים שיבחרו ע”י ועדה בראשות עומר מילר, יפורסמו לעמיתים ולציבור הרחב באהבה ובתאבון מעמיתי מועדון “חבר”.

 

בשנים האחרונות אנו שומעים יותר ויותר על טרנד ‘הסופר-פוד’ או בעברית ‘מזונות-העל’ ולא בכדי, הם בעלי ערך תזונתי גבוה יותר מכל מזון אחר, עשירים בוויטמינים, מינרלים, חלבונים, חומצות שומן חיוניות ועוד. הריכוז הגבוה של החומרים הפעילים, מאפשרים לנו ליהנות מערכים תזונתיים גבוהים מאוד בהשוואה למזונות אחרים, גם לבריאים שביניהם. הטרנד הקולינרי המתפתח ברחבי העולם מציג את מזונות העל כחלק אינטגרלי מהתפריט היומי, נגיש ופשוט להכנה. גם בישראל ההתעניינות במזונות אלו הולכת וגוברת אולם בשונה מהטרנד העולמי, בארץ מזונות העל נתפשים כמיוחדים המתאימים לקהלים מסוימים כגון: שוחרי בריאות, טבעונים, ספורטאים וכו’. כשמחפשים בגוגל את צירופי המילים ‘סופר פוד’ או ‘מזון-על’ מקבלים תוצאות של מזונות פחות מוכרים, יקרים וקשים להשגה כגון: אצות ספירולינה, זרעי צ’יה, גוג’י ברי, אבקת מאקה, כלורלה וכדומה.

מועדון “חבר” מציע לעמיתיו ולציבור הרחב, להכיר את נושא מזונות העל, הנמצאים בכל סופרמרקט ונגישים לכל כיס. מזונות מוכרים דוגמת – בטטה, עגבנייה, אבוקדו ואפילו שוקולד מריר נמנים בקטגוריה זו, רובנו אפילו לא מודעים לכך ולכן גם לא מקפידים על צריכתם. מסיבה זו, מועדון “חבר” בהובלת השף עומר מילר, משיקים בימים אלו את פרויקט SUPER “חבר”.

במסגרת הפעילות, השף עומר מילר ומועדון “חבר”, מזמינים את העמיתים לאכול יותר מזונות-על, להכיר את יתרונותיהם ולהשתתף באופן פעיל על ידי שליחת מתכוני מזון-על. המתכונים יעברו סינון ובחירה על ידי ועדה בראשותו של השף עומר מילר. המתכונים הנבחרים יאוגדו לספר דיגיטלי אשר יופץ לעמיתים ולציבור הרחב באתר www.hvrplus.co.il.

“מוטי לוי, מנכ”ל מועדון “חבר”: “לתפיסתנו, מועדון צרכנות בשנת 2017 צריך ללוות את לקוחותיו במהלך החיים ולהעניק להם ערך מוסף במגוון רחב של תחומים כגון: צרכנות, פיננסים, תרבות הפנאי ו-Well being. מסיבה זו מועדון “חבר” בוחר להעניק לעמיתיו מידע פרקטי, בתחומים רבים, האמורים לסייע להם ולמשפחותיהם להתמודד טוב יותר עם אתגרי החיים. במסגרת קטגוריית פלוס לחיים, המספקת הטבות ומידע בתחומי הספורט, הבריאות והתזונה השקנו את פרויקט  SUPER”חבר”. אנו מאמינים כי על מנת לעודד שינוי בדפוסי התנהגות, יש לשתף ולעורר את המודעות למזונות-על, לכן נעלה את המתכונים הנבחרים גם בספר דיגיטלי לעמיתי מועדון “חבר” ולציבור הרחב, באתר ייעודי.”

מועדון “חבר”, בהובלת השף עומר מילר, מזמין את עמיתיו לשלוח מתכונים אישיים הכוללים את מרכיבי מזונות העל באתר “חבר” בליווי תמונה עד ליום 31/01/17. כמו-כן, הקהל הרחב מוזמן גם הוא להיכנס למתחם הייעודי וליהנות מרשימת המזונות, הטיפים והמתכונים www.hvrplus.co.il

 

 

 

עוד מהבלוג של יונית צוקרמן

תצוגה מקדימה

עוגיות שלא שורדות 24 שעות

 עברתי דירה למתכון לחצו פה ...

תגובות

פורסם לפני 7 years
תצוגה מקדימה

קציצות עוף

את המתכון הזה לא תמצאו ברשת ובאף מקום ! והוא עבר...

תגובות

טופ 20 - בלוגים

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה