הבלוג של יונית צוקרמן

מעורב

אמממ....לא בת 16 אבל יודעת משהו על העולם הזה....שצריך לחיות את הווה כי אין לדעת מה יהיה מחר .....

עדכונים:

פוסטים: 222

החל מספטמבר 2011

הכי כיף ללכת למקומות מהם יוצאים דברים טעימים ומתוקים. כזה הוא מפעל “גידרון”.

למי שלא מכיר ואני לא מאמינה שיש אחד כזה,כי אם כן ההפסד כולו שלו!

חברת גידרון מפתחת ומייצרת במפעל שלה מאפים מתוקים ומלוחים, עוגות לאפיה, עוגות קצפת, עוגות מוס,מנות אחרונות ומשווקת אותם בפריסה ארצית לסניפי שופרסל ולשוק הקמעוני בהם מבחר של בתי מאפה, מסעדות, פיצריות ובתי קפה.

כאשר קיבלתי את ההזמנה לבוא לסיור במפעל, לא חשבתי פעמיים וישר אמרתי כן.

חלק  מהאנשים שיקראו את הפוסט הזה לא יבינו על מה הצהלה וההתלהבות.

אבל עבורי , אחת שחיה ונושמת אפיה זו הזדמנות נפלאה לראות איך יוצרים ,לשאוב השראות וללמוד עוד דברים.

הסיור הראשון נערך במפעל בפתח תקווה. מפעל שנקרא מפעל דגון שבו מייצרים  לחמים, לחמניות, באגטים, בסיסי פיצה ועוד.

רבים מכם לא יודעים ,זה בסדר גם אני לא ידעתי שגידרון מייצרת גם תחתיות לפיצה ומשווקת לפיצריות נבחרות!

ובקרוב הם ישווקו גם לסופרים שלנו[אני בטוח אקנה !]

במסגרת הסיור כיאה למבקרים חבשתי כובע וחלוק שזה חוויה בפני עצמה :-)

הכרתי את נתן גוטנברג, מנכ”ל גידרון, ונגה לוסטיג מנהלת השיווק. אנשים חמים ומיוחדים שעם המון סבלנות ענו לכל שאלה והסבירו תחנה תחנה.

נחשפתי לריחות משכרים, ניקיון לתפארת !

אני לא יודעת מה איתכם ,אבל אני מהסטריליות וזה היה כל כך כייף לראות עד כמה מקפידים שם על כך.

וזה לא דבר מובן מאילו בפרט שמפעל כזה מייצר כ-2500 טון מוצרים מדי חודש.

במסגרת הסיור הסביר לנו נתן כי המאפים המיוצרים במפעל, עוברים כשהם קפואים לרשתות השיווק ושם נאפים במקום ונמכרים ללקוחות כשהם טריים וריחניים.

וחשף אותי לעשרות סוגי לחמים ולחמניות החל מלחמי שאור ושיפון עם תוספות כגון צימוקים, אגוזים וזיתים, לחמי דגנים נפלאים, לחמים איטלקיים כג’בטות ופוקצ’ות עם תוספות שונות, לחמניות מקמחים שונים – לבן, מלא, בייגל’ס ,חלות ,בגטים.ואף לחמניות בצורות !

כשהחלק האהוב עליי הייתה פינת קליעת החלות ,נשים מיומנות קולעות צורות מברישות באהבה ,מקשטות בשומשום והם נשלחות לאפיה.

להקפאה ולסניפים בכל הארץ

אגב !!!הידעתם שיש אפשרות להזמין בסניף שופרסל חלת ענק לאירוע מיוחד,כמו חתונה בר מצווה ,שבת חתן?

אז כן, הדבר הזה עוד קיים וכל מה שאתם צריכים לעשות להזמין בסניף שופרסל שקרוב לביתכם .חלת ענק והמפעל יכין אותה.

ואתם תאספו אותה מהסניף…..מדליק, נכון?!

חלת גידרון

בשלב האחרון כבר לא יכלתי להתאפק ,ניחוח האפיה הרג אותי והייתי חצופה וביקשתי לטעום חלה חמה שזה עתה נאפתה.

תוך 5 דק הייתה חלה [כמובן שלא הייתי לבד ]

אך בשבילי זה היה סיום מושלם .

למפעל השני הגעתי שבוע אחרי.מפעל סהרון – מאפים מתוקים ומלוחים, עוגות לאפייה, עוגות מוס, עוגות קצפת, מנות אחרונות ועוד.

הסיור החל בנוהל חלוק וכובע ומנה הסברים על מפעל סהרון.ששמה לה למטרה להיות חברה מובילה בתחומה,שעומדת תחת פיקוח תקנים מחמירים .ובמקביל שומרת על איכות המוצרים. עם דגש על בחירת חומרי הגלם באיכות הכי גבוהה שיש!

הסיור כלל הדגמה של הכנת עוגות, קישוטים ובצקים !

וטעימות !

גם פה שכחתי את הביישנות בבית ובקשתי לטעום מהקצפת והעוגות.

אחרי הטעימות, הבנתי שאני ואתם משלמים לפעמיים יקר על עוגות עם שם והדבר האמיתי זה בגידרון ובחצי מחיר !!

תובנה שהייתי חייבת לכתוב ולהמליץ !

לא מאמינים?הנה תמונות שימחישו לכם איכות במחיר הגון !

אגב כל המוצרים בכשרות והשגחת בד”ץ

לסיכום חברים :

גידרון תעשיות בע”מ, שמה לה למטרה להמשיך ולהוביל את השוק בישראל, תוך הקפדה על בחירת חומרי גלם באיכות גבוהה, תהליכי ייצור מבוקרים תוך שימת דגש על פיתוח מוצרים טעימים ומוצרים התורמים לאורח חיים בריא ותזונה מאוזנת.

ואני עדה לכך!

עוד מהבלוג של יונית צוקרמן

Thumbnail

עוגיות שלא שורדות 24 שעות

 עברתי דירה למתכון לחצו פה ...

תגובות

פורסם לפני 8 years
Thumbnail

קציצות עוף

את המתכון הזה לא תמצאו ברשת ובאף מקום ! והוא עבר...

תגובות