הבלוג של יונית צוקרמן

מעורב

אמממ....לא בת 16 אבל יודעת משהו על העולם הזה....שצריך לחיות את הווה כי אין לדעת מה יהיה מחר .....

עדכונים:

פוסטים: 222

החל מספטמבר 2011

    ארכיון לספטמבר, 2014

  • יונית צוקרמן

    צלי בשר ושזיפים

    Thumbnail

    *הבלוגרית השתתפה בפעילות סלונה ומגה בעיר. שבוע ימים הן מתקשרות ואומרות לי, נו בואי נעשה שבת ביחד, תעשי רק קוסקוס קציצות ומוקפץ. הדר תקנה סלטים, מלכה תכין פירה ושניצלים, ובגלל שאת ובעלך אוהבים דגים, תכיני לך ולו ולמי שרוצה. שבוע ימים אני מתחמקת.ובסוף הן מצליחות לשכנע אותי. “טוב”, אני אומרת ושוב מסכימה לתת להן ‘לסדר’ ...

    תגובות

    פורסם לפני 6 years
  • יונית צוקרמן

    כרוב ממולא-המדריך המלא

    Thumbnail

          להמשך מתכון לחצו כאן...

    תגובות

    פורסם לפני 6 years
  • יונית צוקרמן

    TYO חוויה יפנית בלב תל-אביב

    Thumbnail

    המטבח היפני מפורסם בהגשתו הצבעונית והאסתטית.שחייבת להיות בהרמוניה עם הטבע. והוא נחשב למטבח בריא, דל בקלוריות ובכולסטרול, קל לעיכול והכי חשוב טעים. טעים?! בהחלט. אחרי חוויה מדהימה שעברתי במסעדת  TYO  אני יכולה לכתוב קבל עם ומקלדת שיש לנו בישראל מסעדה  יפנית חדשה בת”א .עם ושל השף ומאסטר סושי היפני – יאמה סאן ללא ספק,המקום לאוהבי...

    תגובות

    פורסם לפני 6 years
  • יונית צוקרמן

    טריקולד פיסטוק.

    Thumbnail

      את העוגה של היום, הכנתי לכבוד חגיגית יום ההולדת של בתי הגדולה,היא כמובן לא רצתה שאכין לה עוגה ואביא לה לכיתה כמו בכל שנה מאז כיתה א’. [בככל זאת נערה מתבגרת, תיכון ] בזמן שאני מכינה אותן. היא התריעה בפני ,שאסור לי  לבוא ובטח שלא להביא את העוגות, ושמצידה אקח אותם למשרד שלי. או ...

    תגובות

    פורסם לפני 6 years
  • יונית צוקרמן

    מסעדת אנדיב

    Thumbnail

      על רצועת החוף באשדוד, במלון הבוטיק ווסט (מרשת מלונות טמרס) שוכנת לה מסעדת שף יוקרתית וכשרה עם נוף עוצר נשימה של ים כחול ושמש כתומה. הגעתי לקראת השקיעה, הגוונים האדומים-כתומים של השמש השוקעת לתוך הים התמזגו באופן מושלם עם התאורה והעיצוב הקלאסי של המסעדה. בפתח המסעדה , קיבלה את פני, מארחת חייכנית , שהובילה אותי למקום ישיבה,עם ...

    תגובות

    פורסם לפני 6 years