הבלוג של יונית צוקרמן

מעורב

אמממ....לא בת 16 אבל יודעת משהו על העולם הזה....שצריך לחיות את הווה כי אין לדעת מה יהיה מחר .....

עדכונים:

פוסטים: 222

החל מספטמבר 2011

    ארכיון למרץ, 2013

  • יונית צוקרמן

    MEET & MEAT

    תצוגה מקדימה

    טוב זה לא סוד שבשר משובח הוא חגיגה גסטרונומית אם אתם אוהבי בשר ! אבל בשר. הפוסט הזה עבורכם! באזור התעשייה של הישוב שילת (ליד מודיעין)בבניין לוטם נמצאת לה מסעדה קטנה שעד השעה 4 אחה”צ היא מסעדת חומוס איכותי תוצרת עצמית !! אבל החל משעה 4 המסעדה משנה את פניה ממסעדת פועלים שמגישה חומוס למסעדת ...

    תגובות

    פורסם לפני 6 years
  • יונית צוקרמן

    ניחוחות האביב 2013

    לא משנה כמה גאדג’טים חדשים ומבריקים ימציאו לעיצוב שולחן החג, קישוט הבית או אבזור המטבח – דומה שהמתנה הפופולארית ביותר להעניק למארחת בחגים נותרת בשמים.בושם חדש הוא הרפתקה לחוש הריח ואתגר לעיניים יש משהו בניחוח חדש, ובאריזה מפוארת שיוצר את המשולש הקדוש: גם מתנה אישית, גם פרקטית וגם מאוד נעימה לחושים. ואם נשים לרגע את ...

    תגובות

    פורסם לפני 6 years
  • יונית צוקרמן

    אל על משיקה מחיר מיוחד לטיסה רומנטית לאיטליה

    תצוגה מקדימה

    לרגל מבצעי אל על לטיסות חורף רומנטי באיטליה התארחתי אנוכי ועוד 5 בלוגרי אוכל מובילים לארוחה בסגנון איטלקי . הארוחה הפעם הייתה בחסות אל על והיא נערכה במסעדת יפו-תל אביב של השף חיים כהן ארוחה שכללה יינות איטלקיים: פרוסקו פילדורה טומאסי, קפיטל קרוצ’ה רוברטו אנזלמי , ברברה לואיג’י אינאודי, פיימונטה,מוסקטו ד’אסטי, מיקלה...

    תגובות

    תגיות:

    פורסם לפני 6 years
  • יונית צוקרמן

    "נעמן" לקראת חג הפסח

    העונה הבאה שמתקרבת, עושה לחובבי הבישול כמוני חשק להתחדש בסירים חדשים. חג פסח בשבילי זה זמן להתפנק בקניית כלי בישול איכותיים, שיהפכו את חווית המטבח לטובה ומקצועית יותר. ולהתפטר מדברים ישנים שסתם תופסים לי מקום בארונות המטבח. לכן כשהוזמנתי לפרזנטציה של המוצרים החדשים של נעמן לקראת חג פסח הקרב ובא עלינו לטובה….. שמחתי ואפילו מאד. ...

    תגובות

    פורסם לפני 6 years
  • יונית צוקרמן

    טונה זה שם המשחק!

    תצוגה מקדימה

    לפני מס שבועות קיבלתי  מ”סטארקיסט” מבחר מוצרים לנסות ולנסות ליצור מתכון לילדים…. משחק ילדים אמרתי ! ולא סתם….תרתי משמע. אני בטוחה שחלק לא קטן יגיד…אה….בה….ציגלי …בייגלה….הילדים שלי לא אוכלים טונה…ואם הם אוכלים…. אז אולי הם טועמים. ואני אגיד, נפלא ! עכשיו יש לכם אתגר כפול ומכופל. להכין את...

    תגובות

    פורסם לפני 6 years
  • יונית צוקרמן

    Chef Design אליפות הסו שפים של מלונות קראון פלז'ה

    תצוגה מקדימה

    גם השנה התקיימה תחרות השפים היוקרתית Chef Design של רשת מלונות קראון פלאזה. התחרות נערכה במלון קראון פלזה תל אביב . מטרת התחרות היא לשפר ולעודד את הדור הבא בתחום הקולינריה . בליווי ובתמיכתם של הצוות המוביל של השפים רשת מלונות קראון פלזה ישראל. השנה העמידה הנהלת הרשת והשותפים לדבר את הפרויקט העצום הזה של הכשרת טבחים חדשים ...

    תגובות

    פורסם לפני 6 years
  • יונית צוקרמן

    יאמסה רוטב מבית טוב :-)

    תצוגה מקדימה

    לפני שלושה שבועות[פחות]הוזמנתי להשתתף באירוע שף של יאמאסה – רוטב הסוייה של יפן, שהתקיים במסעדת אוליב ליף שבמלון שרתון בת”א. את רוטב הסויה YAMASA אני מכירה שנים ואני יכולה לומר בקול מקלדת על גבי מסך שהוא אחד מהרטבים הקבועים במטבח שלי. אני אוהבת אותו ולא רק בגלל הגוון הכהה שלו.שלא משתנה בבישול. אלא יותר בגלל הטעם ...

    תגובות

    פורסם לפני 6 years
  • יונית צוקרמן

    "שגב chef" עכשיו במקפיא שלכם

    תצוגה מקדימה

    שבוע שעבר הוזמנתי להשקה של קו מוצרים קפואים חדש של השף שגב משה ומותג ״נטו״ . ההשקה כמובן הייתה באחת מהמסעדות של שגב ,לצורך גילוי נאות אומר כי האירוע התקיים בשגב אקספרס רמת החייל. אתם שמכירים אותי בטח תוהים איך בשלנית כמוני שמאמינה בלבשל בבית הולכת לאירוע כזה… אגב……גם אני שאלתי את עצמי את השאלה ...

    תגובות

    פורסם לפני 6 years

טופ 20 - בלוגים

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה