הבלוג של מיקי הראל

mickyharel

אמנית, ציור/רישום/ שירה /מחשבות /כתיבת מאמרים לימודי עיצוב פנים, טכניון חיפה לימודי ציור מונטגומרי קולג' פנסילבניה ארה"ב . מדרשה לאמנות ברמת השרון מלמדת ציור סדנה וסטודיו בהרצליה ילידת הארץ תערוכות אחרונות בית... +עוד

אמנית, ציור/רישום/ שירה /מחשבות /כתיבת מאמרים לימודי עיצוב פנים, טכניון חיפה לימודי ציור מונטגומרי קולג' פנסילבניה ארה"ב . מדרשה לאמנות ברמת השרון מלמדת ציור סדנה וסטודיו בהרצליה ילידת הארץ תערוכות אחרונות בית האמנים ע"ש זריצקי,בתל אביב "קשור היטב דצמבר 2011 נובמבר- דצמבר 2012"שירה על אובייקטים" מרכז קהילתי טבריה 15 חיפה ובבית העם רוטשילד ת-א פוליטיקה, שמאל נשואה.

עדכונים:

פוסטים: 89

החל מדצמבר 2012

כמי שמשחזרת מתכונים על פי זיכרון הטעם, אני יודעת שהפעם לא אצליח לשחזר את הנס הזה, כי כפי שאמר לי השף נדב שרז זה לאו דווקא החומרים אלא הטכניקה

25/07/2015

“מנואלה”

מסע בעקבות ניחוחות ישראליים במסעדה איטלקית

מדרחוב המייסדים 49,

מנואלה ממוקמת בסמטה יפה שמאחרי בנק הפועלים, היוצאת ממזרחוב המיסדים הרומנטי של זיכרון יעקוב.

זמרי רחוב ואווירה חגיגית של חופשי בששי הם מסלול המנעים את הדרך למסעדה.

המקום מעוצב בפשטות מתוחכמת ושובת לב. עם בר עץ כבד ושולחנות עץ מולבן ומיושן חינניים.

 מסעדה משפחתית של משפחת שרז, עם מטבח המתבסס על חומרי גלם מקומיים ואיטלקיים. הפוקצ’ות טבעוניות מקמחים ייחודיים, והאוכל פשוט וטעים.

נדב שרז, השף והבעלים, שהשיק הבוקר בראנץ’ איטלקי במנואלה, הזמין אותנו לטעום ממטעמיה המיוחדים.

הבראנץ’ כולל חמישה סלטים, פיצה מגוונות לבחירה, שתיה קלה, שתיה חמה, וצלחת קינוחים.

אנטיפסטי מחומרים מעולים ומטופלים בקפידה, חמש צלחות מרעננות של סלטים נאים וטעימים במיוחד

המוגשות לזוג סועדים במלואן. 

סלט תפוחי אדמה, מקרל מעושן, צלפים, פטרוזיליה, לימון, בשמן זית.

סלק אפוי בגבינת עזים ובלסמי מצומצם.

קפונטה ארטישוק, פלפלים קלויים, סלרי, צנוברים , חומץ בן יין וסוכר. אותו אהבתי במיוחד.

קפומטה ארטישוק…

סלט שעועית לבנה, טונה, פטרוזיליה ובצל.

זוקיני אפוי ביוגורט

ופנצנלה , במגוון עגבניות שרי וירקות עם קרוטונים בשמן זית.

כל אלו מוגשים לצד פיצות מצוינות ומפתיעות הן בדרך עשייתן ובשילוב הטעמים המיוחד שלהן.

הפיצות עשויות בצק קריספי וטופינג משובחים ויצירתיים עם השפעות ישראליות,

כגון פיצת סביח או פיצת שקשוקה.

בחירתנו הייתה פיצה עם אנשובי ועלי ארוגולה רעננים ברוטב עגבניות חמצמץ פיקנטי ומוצרלה טריה.

השלוב המנצח של בצק קריספי  עם הטופינג עסיסי  כשטעמו הדומיננטי של האנשובי המרוכך במוצרלה וארוגולה מפתיע במיוחד.

פיצה  אנשובי וארוגולה

כמי שמשחזרת  מתכונים על פי  זיכרון הטעם, הפרדת טעמים וחיבורם, יודעת שהפעם לא אצליח לשחזר את הנס הזה, כי כפי שאמר לי השף נדב זה לאו דווקא החומרים אלא הטכניקה…

לסיום הוגשה צלחת “הקינוחים של אימא”  ובה מוס שוקולד, טארט שקדים מעולה, טירמיסו מעודן מאד ובאבא שהוא מאפה שמרים הטובל מס’ ימים במשרת רום ועליו קצפת ודובדבן אמראנה שטעמו העדין והעסיסי ערב לחכי במיוחד.

עוד מהבלוג של מיקי הראל

תצוגה מקדימה

I ROBOT

    אמש בגב האומה חזיתי במה שנתן השראה לסרטי מדע בדיוני רבים. הרובוט שנראה כבן אנוש, מושלם, יפה,  עור אחיד, קול אחיד ונבוב, יצור שיצקו בו דעת ובינה מלאכותית. והוא...

תגובות

פורסם לפני 5 years
תצוגה מקדימה

לאישה יפואית ערבייה תהיה נוכחות פורצת דרך ומיטיבה עם העיר הזאת

רשימת "עיר ללא גבולות" הרצה למועצת העיר תל -אביב היא רשימה שונה וייחודית רשימה מורכבת רחבה ומעניינת שנוצרה מתוך היכרות של אישים בעיר עם מפלגת דעם לאחר מערכת הבחירות...

תגובות

פורסם לפני 6 years

עבודה ותקווה – מה בין מפלגת דעם לבנגלדש.

12/12/2012 מיקי הראל הבוחרים במפלגות המרכז הם חסרי משקל, משום שאינם נוקטים עמדה אמתית ומצפונית. הם יודעים נגד מי הם נוקטים עמדה אבל לא בעד מי... אפשר לחוש בחוסר אמפתיה, אידאולוגיה או מצפון, רכיבים שנזרקו לפח האדישות. הם...

תגובות

פורסם לפני 7 years

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה