אמנית, ציור/רישום/ שירה /מחשבות /כתיבת מאמרים לימודי עיצוב פנים, טכניון חיפה לימודי ציור מונטגומרי קולג' פנסילבניה ארה"ב . מדרשה לאמנות ברמת השרון מלמדת ציור סדנה וסטודיו בהרצליה ילידת הארץ תערוכות אחרונות בית... +עוד
אמנית, ציור/רישום/ שירה /מחשבות /כתיבת מאמרים לימודי עיצוב פנים, טכניון חיפה לימודי ציור מונטגומרי קולג' פנסילבניה ארה"ב . מדרשה לאמנות ברמת השרון מלמדת ציור סדנה וסטודיו בהרצליה ילידת הארץ תערוכות אחרונות בית האמנים ע"ש זריצקי,בתל אביב "קשור היטב דצמבר 2011 נובמבר- דצמבר 2012"שירה על אובייקטים" מרכז קהילתי טבריה 15 חיפה ובבית העם רוטשילד ת-א פוליטיקה, שמאל נשואה.
עדכונים:
פוסטים: 89
החל מדצמבר 2012
25/07/2015
“מנואלה”
מסע בעקבות ניחוחות ישראליים במסעדה איטלקית
מדרחוב המייסדים 49,
מנואלה ממוקמת בסמטה יפה שמאחרי בנק הפועלים, היוצאת ממזרחוב המיסדים הרומנטי של זיכרון יעקוב.
זמרי רחוב ואווירה חגיגית של חופשי בששי הם מסלול המנעים את הדרך למסעדה.
המקום מעוצב בפשטות מתוחכמת ושובת לב. עם בר עץ כבד ושולחנות עץ מולבן ומיושן חינניים.
מסעדה משפחתית של משפחת שרז, עם מטבח המתבסס על חומרי גלם מקומיים ואיטלקיים. הפוקצ’ות טבעוניות מקמחים ייחודיים, והאוכל פשוט וטעים.
נדב שרז, השף והבעלים, שהשיק הבוקר בראנץ’ איטלקי במנואלה, הזמין אותנו לטעום ממטעמיה המיוחדים.
הבראנץ’ כולל חמישה סלטים, פיצה מגוונות לבחירה, שתיה קלה, שתיה חמה, וצלחת קינוחים.
אנטיפסטי מחומרים מעולים ומטופלים בקפידה, חמש צלחות מרעננות של סלטים נאים וטעימים במיוחד
המוגשות לזוג סועדים במלואן.
סלט תפוחי אדמה, מקרל מעושן, צלפים, פטרוזיליה, לימון, בשמן זית.
סלק אפוי בגבינת עזים ובלסמי מצומצם.
קפונטה ארטישוק, פלפלים קלויים, סלרי, צנוברים , חומץ בן יין וסוכר. אותו אהבתי במיוחד.
קפומטה ארטישוק…
סלט שעועית לבנה, טונה, פטרוזיליה ובצל.
זוקיני אפוי ביוגורט
ופנצנלה , במגוון עגבניות שרי וירקות עם קרוטונים בשמן זית.
כל אלו מוגשים לצד פיצות מצוינות ומפתיעות הן בדרך עשייתן ובשילוב הטעמים המיוחד שלהן.
הפיצות עשויות בצק קריספי וטופינג משובחים ויצירתיים עם השפעות ישראליות,
כגון פיצת סביח או פיצת שקשוקה.
בחירתנו הייתה פיצה עם אנשובי ועלי ארוגולה רעננים ברוטב עגבניות חמצמץ פיקנטי ומוצרלה טריה.
השלוב המנצח של בצק קריספי עם הטופינג עסיסי כשטעמו הדומיננטי של האנשובי המרוכך במוצרלה וארוגולה מפתיע במיוחד.
פיצה אנשובי וארוגולה
כמי שמשחזרת מתכונים על פי זיכרון הטעם, הפרדת טעמים וחיבורם, יודעת שהפעם לא אצליח לשחזר את הנס הזה, כי כפי שאמר לי השף נדב זה לאו דווקא החומרים אלא הטכניקה…
לסיום הוגשה צלחת “הקינוחים של אימא” ובה מוס שוקולד, טארט שקדים מעולה, טירמיסו מעודן מאד ובאבא שהוא מאפה שמרים הטובל מס’ ימים במשרת רום ועליו קצפת ודובדבן אמראנה שטעמו העדין והעסיסי ערב לחכי במיוחד.
» אין עצוב מזה: מיומנה של אם שכולה
» זן ואומנות ניגוב הטוסיק – איך ללמד ילדים לנגב?
» הפעוטה שראתה ושמעה את אמא שלה בפעם הראשונה בגיל שנתיים
» 3 טריקים עם מסקרה מהמאפר של ביונסה
» רק דברים טובים: שפתון אדום חלומי
» וידאו: איך לעצב את הגבות בבית?
» 5 דברים שיעשו לכם זיקוקים במיטה
» 5 דברים שכל אישה צריכה לדעת על גברים
תגובות