הבלוג של Fanny Rabinovich

meturlelet

בת 40, רווקה. מגדלת ילדה ששאיפת חייה היא להוציא את כל הסובבים אותה מדעתם בנוגע למה היא תלבש בבוקר. לא מתביישת להודות שקומדיות ורומנים רומנטיים עושים לי את זה. חובבת אמנות דקורטיבית ומכורה בגמילה (לשעבר) לקניות מכל סוג שהוא.... +עוד

בת 40, רווקה. מגדלת ילדה ששאיפת חייה היא להוציא את כל הסובבים אותה מדעתם בנוגע למה היא תלבש בבוקר. לא מתביישת להודות שקומדיות ורומנים רומנטיים עושים לי את זה. חובבת אמנות דקורטיבית ומכורה בגמילה (לשעבר) לקניות מכל סוג שהוא. מתחביביי: קניות אונליין, אוכל ולהחליף צבע שיער פעם בחודש לפחות.

עדכונים:

פוסטים: 52

החל מדצמבר 2010

שניצל עסיסי אפוי בתנור עם ירקות, ארוחת צהריים מהירה, משביעה והכי חשוב עם מינימום כלים מלוכלכים

02/11/2018

צילום: פני רבינוביץ

צילום: פני רבינוביץ

הערך הכי מקודש בעיניי בהכנת ארוחות הוא ערך ה”כמה שפחות כלים מלוכלכים כך יותר טוב” וארוחות בתבנית אחת או בסיר אחד עונות על הערך הזה במדוייק. שניצל וירקות אפויים בתנור, עם טריק קטן להכנת השניצל, 10 דקות הכנה (ניתן להכין גם לילה מראש ולהשאיר את התבנית מכוסה במקרר עד לאפיה), 30 דקות אפיה ויש לכם ארוחת צהריים או ערב חמה שניתן להגישה כך או עם תוספת לבחירתכם בצד.

צילום: פני רבינוביץ

צילום: פני רבינוביץ

שניצל וירקות בתנור:

מצרכים:

6 שניצלים

3 כפות מיונז

1 כפית חרדל

2 טבליות שום כתוש דורות מופשרות

1 טבלית תערובת עשבי תיבול לבישול איטלקי דורות מופשרת

פנקו או פירורי לחם לציפוי

2 אשכולות עגבניות שרי

2 קישואים או זוקיני (חצויים לאורכם ופרוסים לפרוסות עבות)

צרור פרחי ברוקולי או ברוקומיני

שמן זית

1 טבלית תערובת עשבי תיבול לבישול איטלקי דורות מופשרת

3 טבליות שום כתוש דורות מופשרים

אופן ההכנה:

מחממים תנור ל-180 מעלות.

מערבבים מיונז, חרדל, 2 טבליות שום כתוש וטבלית אחת תערובת עשבי תיבול בקערית.

מורחים את השניצלים בנדיבות בתערובת המיונז ומצפים בפנקו משני הצדדים (מהדקים את היטב את הפנקו לשניצל).

מסדרים את השניצלים בתבנית, מפזרים מסביבם וביניהם את העגבניות, הקישואים ופרחי הברוקולי ומזלפים במתינות מעל הכל שמן זית.

אופים 20 דקות בחום 180 מעלות ומעלים ל-220 מעלות ל-10 דקות נוספות של אפיה או עד שהשניצלים מוכנים והירקות רכים.

5 דקות לפני סיום האפיה מערבבים 3 כפות שמן זית עם טבלית עשבי תיבול לבישול איטלקי ו-3 טבליות שום כתוש, מוציאים את התבנית מהתנור (בזהירות, חם), מורחים את את הירקות (עגבניות שרי, קישואים וברוקולי) בתערובת ומחזירים ל-5 דקות נוספות של אפיה.

צילום: פני רבינוביץ

צילום: פני רבינוביץ

עוד מהבלוג של Fanny Rabinovich

תצוגה מקדימה

מי אני? מה אני בכלל?

בכלל לא חשבתי שאתקבל. אני, זו שלא זוכה בכלום אף פעם, זו שגם אם אהיה המשתתפת היחידה בהגרלת שקר כזו או אחרת לא אצליח לזכות, זו שמייחלת לזכות בלוטו אבל אף פעם לא שולחת טופס, התקבלתי. זה לא שאני לא יודעת לבשל, לשמחתי עדיין לא...

תגובות

פורסם לפני 2 years
תצוגה מקדימה

המטורללת מארחת - מסיבת טרום לידה

מסיבת ה- Baby Shower, מסיבת טרום לידה בגרסתה העברית, הנהוגה בארצות הברית ואנגליה מזה עשרות שנים, היא מפגש הנערך כמה שבועות לפני תאריך הלידה המשוער של האם לעתיד, ובמסגרתו מרעיפות בנות משפחתה וחברותיה הקרובות של ההריונית והאם...

תצוגה מקדימה

עוגת בירה ופירות יבשים אירית

הודעתי לה בשישי, מחר מצלמים. כלומר מחר אני אאפה עוגה. ואת תהיי דוגמנית הידיים שלי, ילדה שלי. ואני אצלם אותך ואת העוגה. ואת תביאי אותי קרוב להתקף לב כשבהיסח הדעת את כמעט תשמטי את העוגה. אבל לא, ברגע האחרון אני אציל את העוגה...

תגובות

פורסם לפני 2 years

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה