הבלוג של Fanny Rabinovich

meturlelet

בת 40, רווקה. מגדלת ילדה ששאיפת חייה היא להוציא את כל הסובבים אותה מדעתם בנוגע למה היא תלבש בבוקר. לא מתביישת להודות שקומדיות ורומנים רומנטיים עושים לי את זה. חובבת אמנות דקורטיבית ומכורה בגמילה (לשעבר) לקניות מכל סוג שהוא.... +עוד

בת 40, רווקה. מגדלת ילדה ששאיפת חייה היא להוציא את כל הסובבים אותה מדעתם בנוגע למה היא תלבש בבוקר. לא מתביישת להודות שקומדיות ורומנים רומנטיים עושים לי את זה. חובבת אמנות דקורטיבית ומכורה בגמילה (לשעבר) לקניות מכל סוג שהוא. מתחביביי: קניות אונליין, אוכל ולהחליף צבע שיער פעם בחודש לפחות.

עדכונים:

פוסטים: 52

החל מדצמבר 2010

מאפה ניוקי עשיר שהוא ארוחה שלמה בקדרה אחת

12/05/2018

baked gnocchi 3

אי אפשר לטעות עם מאפה הפסטה הזה. ניוקי נימוח, רוטב עשיר, גבינה מבעבעת. המאפה הזה הוא שדרוג רציני לארסנל ארוחות הערב שלכם.

את הניוקי יכולה להחליף כל פסטה שיש לכם במזווה ותרגישו חופשי להתפרע עם עשבי תיבול שונים ברוטב או לגוון עם גבינות נוספות (למשל בולגרית מפוררת או מוצרלה מגוררת).

המאפה הזה מושלם לשבועות או לכל בראנץ שתארחו, כארוחה מלאה משביעה לכל הדעות או כתוספת, רק להוסיף בצד סלט עלים ואתם מסודרים.

baked gnocchi 2

מאפה ניוקי, עגבניות ותרד:

המצרכים:

1 חבילה (500 גרם) ניוקי ללא גלוטן

3 כפות שמן זית

300 גרם תרד טרי שטוף

1 בצל בינוני קצוץ דק

20 עגבניות שרי חצויות

2 שיני שום כתושות

1 קופסת שימורים (400 גרם) עגבניות חתוכות דק

1 כף רוטב סויה

מלח ופלפל שחור

150 גרם כדורי מוצרלה בייבי (של גד או דומיו או מוצרלה טריה במשקל זהה)

עשבי תיבול טריים לקישוט וגבינת פרמזן

אופן ההכנה:

מחממים תנור ל-220 מעלות.

מבשלים את הניוקי לפי ההוראות שעל גבי האריזה. מניחים בצד אך שומרים אותו חמים.

בקדירה שטוחה או מחבת גדולה שיכולה להיכנס גם לתנור מחממים 2 כפות שמן זית על אש בינונית.

מוסיפים את התרד הטרי ומאדים מספר דקות עד שהתרד מתרכך וצבעו ירוק עז.

מעבירים את התרד (עם כל הנוזלים שהפריש) לקערה ומניחים בצד וכשהוא מספיק קר למגע סוחטים ממנו נוזלים עודפים.

באותה הקדרה מחממים את שארית שמן הזית, מוסיפים את הבצל ועגבניות השרי ומבשלים על אש בינונית עד שהבצל הופך להיות שקוף והעגבניות מתרככות, בערך 5 עד 7 דקות.

מוסיפים את השום הכתוש ומבשלים כחצי דקה נוספת.

מוסיפים את קופסת שימורי העגבניות ורוטב הסויה ומבשלים 7-9 דקות או עד שהרוטב מצטמצם מעט.

מורידים את הקדרה מהאש, מוסיפים את הניוקי והתרד ומערבבים.

מתבלים במלח ופלפל שחור.

מפזרים מעל את המוצרלה ואופים 30-35 דקות או עד שהמאפה מבעבע ושחום.

מפזרים עשבי תיבול טריים ופרמזן מעל ומגישים מיד.

baked gnocchi 1

עוד מהבלוג של Fanny Rabinovich

תצוגה מקדימה

מי אני? מה אני בכלל?

בכלל לא חשבתי שאתקבל. אני, זו שלא זוכה בכלום אף פעם, זו שגם אם אהיה המשתתפת היחידה בהגרלת שקר כזו או אחרת לא אצליח לזכות, זו שמייחלת לזכות בלוטו אבל אף פעם לא שולחת טופס, התקבלתי. זה לא שאני לא יודעת לבשל, לשמחתי עדיין לא...

תגובות

פורסם לפני 2 years
תצוגה מקדימה

פאי פיצה DEEP DISH PIZZA

פאי פיצה, פיצה בסגנון שיקגו, דיפ דיש פיצה, פיצה בעלת שוליים גבוהים, עבים וקריספיים, המון רוטב עגבניות ושפע גבינה מבעבעת מתחת ומעל שנאפית לרוב במחבת או בתבנית ליצירת השוליים הגבוהים. השכבה העבה של התוספות בפיצת דיפ־דיש...

תגובות

פורסם לפני 9 months
תצוגה מקדימה

עוגת בירה ופירות יבשים אירית

הודעתי לה בשישי, מחר מצלמים. כלומר מחר אני אאפה עוגה. ואת תהיי דוגמנית הידיים שלי, ילדה שלי. ואני אצלם אותך ואת העוגה. ואת תביאי אותי קרוב להתקף לב כשבהיסח הדעת את כמעט תשמטי את העוגה. אבל לא, ברגע האחרון אני אציל את העוגה...

תגובות

פורסם לפני 2 years

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה