הבלוג של Fanny Rabinovich

meturlelet

בת 40, רווקה. מגדלת ילדה ששאיפת חייה היא להוציא את כל הסובבים אותה מדעתם בנוגע למה היא תלבש בבוקר. לא מתביישת להודות שקומדיות ורומנים רומנטיים עושים לי את זה. חובבת אמנות דקורטיבית ומכורה בגמילה (לשעבר) לקניות מכל סוג שהוא.... +עוד

בת 40, רווקה. מגדלת ילדה ששאיפת חייה היא להוציא את כל הסובבים אותה מדעתם בנוגע למה היא תלבש בבוקר. לא מתביישת להודות שקומדיות ורומנים רומנטיים עושים לי את זה. חובבת אמנות דקורטיבית ומכורה בגמילה (לשעבר) לקניות מכל סוג שהוא. מתחביביי: קניות אונליין, אוכל ולהחליף צבע שיער פעם בחודש לפחות.

עדכונים:

פוסטים: 29

עוקבים: 7

החל מדצמבר 2010

מקלות עוגיית שוקולד צ’יפס, אותו הטעם הנהדר מבלי כל הטרחה של לעצב אותן כעוגיות

03/06/2017

sticks3

יש לכם בננה בשלה? כמה דקות פנויות? חשקה נפשכם בעוגיית שוקולד צ’יפס בלי יותר מדי טרחה? בלי לקרר את הבצק? בלי לחלק לעוגיות? אם עניתם כן על כל השאלות, זה הפתרון בשבילכם.

sticks6

מקלות עוגיית שוקולד צ’יפס טבעוניות:

המצרכים:

1 בננה
1/3 כוס שמן קוקוס מומס או שמן צמחי אחר כגון קנולה, תירס וכו’
1/4 כוס חמאת בוטנים חלקה
1/2 כוס סוכר
1/2 כוס סוכר חום
1 כפית תמצית וניל
1/2 1 כוסות קמח
1/2 כפית סודה לשתיה
1/2 כפית מלח
1/2 כוס שוקולד צ’יפס מריר

אופן ההכנה:

חממו תנור ל-190 מעלות.  הכינו תבנית תנור מרופדת בנייר אפיה.

בקערה מועכים בעזרת מזלג את הבננה. מוסיפים שמן קוקוס, חמאת בוטנים, סוכר לבן וחום ותמצית וניל.

בקערה אחרת מערבבים קמח, סודה לשתיה ומלח.

מוסיפים את קערת היבשים לקערת הרטובים ובעזרת מרית סיליקון מערבבים עד שאחיד. מוסיפים את השוקולד צ’יפס.

מחלקים את הבצק שנוצר לשניים.  על גבי התבנית יוצרים שני מלבנים בערך בגודל של 7*30 ס”מ.

אופים 8-9 דק’.  מצננים כ-10 דק’ בתבנית, בעזרת סכין משוננת או גלגלת פיצה חותכים למקלות ומעבירים אותם לצינון מלא על גבי רשת.

שומרים את מקלות העוגייה בכלי אטום בטמפרטורת החדר.

sticks1a

עוד מהבלוג של Fanny Rabinovich

תצוגה מקדימה

למלא את הבית בדברים יפים

[youtube MJdd2yUMtqk] אני אוהבת לעבוד עם הידיים. להכין יצירות במטבח אבל לא רק. בסדנה שיזמו סימילאק וסלונה למדנו מדנה ישראלי לצלם ולערוך סרטון עשו זאת בעצמכם עם מוצר DIY קלאסי - אריזת סימילאק. ...

תגובות

פורסם לפני 8 months
תצוגה מקדימה

מי אני? מה אני בכלל?

בכלל לא חשבתי שאתקבל. אני, זו שלא זוכה בכלום אף פעם, זו שגם אם אהיה המשתתפת היחידה בהגרלת שקר כזו או אחרת לא אצליח לזכות, זו שמייחלת לזכות בלוטו אבל אף פעם לא שולחת טופס, התקבלתי. זה לא שאני לא יודעת לבשל, לשמחתי עדיין לא...

תגובות

פורסם לפני 1 year
תצוגה מקדימה

עוגת בננות ותמרים עם ציפוי דבש ואגוזי מלך

יש לי ניסיון רע עם עוגות דבש. כזה רע שאני בורחת מהן כמו מאש חיה. לעומת זאת עוגת בננות או לחם בננות זו אהבה נצחית, כזו שאפשר לצרוך לארוחת בוקר, צהריים, ערב, לארוחות ביניים,...

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה