הבלוג של Fanny Rabinovich

meturlelet

בת 39, רווקה. מגדלת ילדה ששאיפת חייה היא להוציא את כל הסובבים אותה מדעתם בנוגע למה היא תלבש בבוקר. לא מתביישת להודות שקומדיות ורומנים רומנטיים עושים לי את זה. חובבת אמנות דקורטיבית ומכורה בגמילה (לשעבר) לקניות מכל סוג שהוא.... +עוד

בת 39, רווקה. מגדלת ילדה ששאיפת חייה היא להוציא את כל הסובבים אותה מדעתם בנוגע למה היא תלבש בבוקר. לא מתביישת להודות שקומדיות ורומנים רומנטיים עושים לי את זה. חובבת אמנות דקורטיבית ומכורה בגמילה (לשעבר) לקניות מכל סוג שהוא. מתחביביי: קניות אונליין, אוכל ולהחליף צבע שיער פעם בחודש לפחות.

עדכונים:

פוסטים: 22

עוקבים: 5

החל מדצמבר 2010

מקלות עוגיית שוקולד צ’יפס, אותו הטעם הנהדר מבלי כל הטרחה של לעצב אותן כעוגיות

03/06/2017

sticks3

יש לכם בננה בשלה? כמה דקות פנויות? חשקה נפשכם בעוגיית שוקולד צ’יפס בלי יותר מדי טרחה? בלי לקרר את הבצק? בלי לחלק לעוגיות? אם עניתם כן על כל השאלות, זה הפתרון בשבילכם.

sticks6

מקלות עוגיית שוקולד צ’יפס טבעוניות:

המצרכים:

1 בננה
1/3 כוס שמן קוקוס מומס או שמן צמחי אחר כגון קנולה, תירס וכו’
1/4 כוס חמאת בוטנים חלקה
1/2 כוס סוכר
1/2 כוס סוכר חום
1 כפית תמצית וניל
1/2 1 כוסות קמח
1/2 כפית סודה לשתיה
1/2 כפית מלח
1/2 כוס שוקולד צ’יפס מריר

אופן ההכנה:

חממו תנור ל-190 מעלות.  הכינו תבנית תנור מרופדת בנייר אפיה.

בקערה מועכים בעזרת מזלג את הבננה. מוסיפים שמן קוקוס, חמאת בוטנים, סוכר לבן וחום ותמצית וניל.

בקערה אחרת מערבבים קמח, סודה לשתיה ומלח.

מוסיפים את קערת היבשים לקערת הרטובים ובעזרת מרית סיליקון מערבבים עד שאחיד. מוסיפים את השוקולד צ’יפס.

מחלקים את הבצק שנוצר לשניים.  על גבי התבנית יוצרים שני מלבנים בערך בגודל של 7*30 ס”מ.

אופים 8-9 דק’.  מצננים כ-10 דק’ בתבנית, בעזרת סכין משוננת או גלגלת פיצה חותכים למקלות ומעבירים אותם לצינון מלא על גבי רשת.

שומרים את מקלות העוגייה בכלי אטום בטמפרטורת החדר.

sticks1a

עוד מהבלוג של Fanny Rabinovich

תצוגה מקדימה

מי אני? מה אני בכלל?

בכלל לא חשבתי שאתקבל. אני, זו שלא זוכה בכלום אף פעם, זו שגם אם אהיה המשתתפת היחידה בהגרלת שקר כזו או אחרת לא אצליח לזכות, זו שמייחלת לזכות בלוטו אבל אף פעם לא שולחת טופס, התקבלתי. זה לא שאני לא יודעת לבשל, לשמחתי עדיין לא...

תגובות

פורסם לפני 8 months
תצוגה מקדימה

שתיים הן ולא יודעות

לא מפחדת משמרים. כלומר חוץ מהפעם ההיא שבה אחרי שעה התפחה הבצק לא הראה אף סימן לתפיחה באופק וקלטתי שברוב בלבולי שכחתי להוסיף את המרכיב העיקרי בבצק שמרים, לרוב אני מתמודדת היטב עם שמרים. הבעיה העיקרית היא בהמתנה. המתנה...

תגובות

פורסם לפני 7 months
תצוגה מקדימה

עוגיות דאבל צ'יפס

תפוצ'יפס ושוקולד צ'יפס בעוגייה אחת ומכאן עוגיות דאבל צ'יפס. לא, לא נפלתי על הראש, ברצינות, שילוב של מתוק ומלוח זה השילוב הכי טוב שיש, באחריות. העוגיות הללו לגמרי ממכרות...

תגובות

פורסם לפני 6 months

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה