הבלוג של Fanny Rabinovich

meturlelet

בת 41, רווקה. מגדלת ילדה ששאיפת חייה היא להוציא את כל הסובבים אותה מדעתם בנוגע למה היא תלבש בבוקר. לא מתביישת להודות שקומדיות ורומנים רומנטיים עושים לי את זה. חובבת אמנות דקורטיבית ומכורה בגמילה (לשעבר) לקניות מכל סוג שהוא.... +עוד

בת 41, רווקה. מגדלת ילדה ששאיפת חייה היא להוציא את כל הסובבים אותה מדעתם בנוגע למה היא תלבש בבוקר. לא מתביישת להודות שקומדיות ורומנים רומנטיים עושים לי את זה. חובבת אמנות דקורטיבית ומכורה בגמילה (לשעבר) לקניות מכל סוג שהוא. מתחביביי: קניות אונליין, אוכל ולהחליף צבע שיער פעם בחודש לפחות.

עדכונים:

פוסטים: 60

החל מדצמבר 2010

פירה קרמי עם כרובית במקום תפוחי אדמה שהולך נהדר כתוספת לכל ארוחה

17/03/2017

שעת וידוי, אני לא אוהבת את רוב הירקות, כמעט בשום מצב צבירה פרט לתפוחי אדמה שאהובים עליי בכל צורה אפשרית. מאחר ובתקופה האחרונה אני משתדלת להקפיד על מה שנכנס לי לפה אני מחפשת תחליפים בריאים יותר וטעימים באותה מידה ולעתים אף יותר. הפירה הזה התגלה בדיוק ככזה. הוא אוורירי, קרמי במידה ותוספת נהדרת לכל ארוחה.

cauli1a

פירה כרובית ופרמזן:

המצרכים:

1 ראש כרובית בינוני ללא עלים ומפורק לפרחים קטנים

2 כוסות ציר ירקות / ציר עוף

2 טבליות שום כתוש דורות או 2 שיני שום כתושות

1/4 כוס גבינת פרמזן מגוררת

2 כפות עירית קצוצה

מלח ופלפל שחור לתיבול לפי הטעם

אופן ההכנה:

בסיר בינוני מערבבים את הציר עם פרחי הכרובית, מביאים לרתיחה על אש בינונית, מכסים את הסיר ומנמיכים את האש ומבשלים את הכרובית 15-20 דקות עד שהכרובית רכה אך לא מתפרקת לגמרי.

מעבירים את הכרובית המבושלת, ללא הנוזלים, יחד עם השום הכתוש למעבד מזון ומעבדים עד לקבלת מחית חלקה.

מעבירים את המחית לקערה, מוסיפים את גבינת הפרמזן והעירית הקצוצה ומערבבים. מתבלים עם מלח ופלפל לפי הטעם.

מגישים חם.

cauli2a

עוד מהבלוג של Fanny Rabinovich

תצוגה מקדימה

מי אני? מה אני בכלל?

בכלל לא חשבתי שאתקבל. אני, זו שלא זוכה בכלום אף פעם, זו שגם אם אהיה המשתתפת היחידה בהגרלת שקר כזו או אחרת לא אצליח לזכות, זו שמייחלת לזכות בלוטו אבל אף פעם לא שולחת טופס, התקבלתי. זה לא שאני לא יודעת לבשל, לשמחתי עדיין לא...

תגובות

פורסם לפני 3 years
תצוגה מקדימה

פנקייקס חומוס, עגבניות צלויות ויוגורט יווני

אמאאאא, מה יש לאכול הערב? מה את מכינה לאכול? מה אוכלים היום? ובכן ילדתי, אני בדיוק טורחת על ארוחת גורמה בת שבע מנות עיקריות עם שלוש מנות פתיחה, גזוז בטעמים שונים שמלווה...

תצוגה מקדימה

המטורללת מארחת - מסיבת טרום לידה

מסיבת ה- Baby Shower, מסיבת טרום לידה בגרסתה העברית, הנהוגה בארצות הברית ואנגליה מזה עשרות שנים, היא מפגש הנערך כמה שבועות לפני תאריך הלידה המשוער של האם לעתיד, ובמסגרתו מרעיפות בנות משפחתה וחברותיה הקרובות של ההריונית והאם...

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה