הבלוג של Fanny Rabinovich

meturlelet

בת 40, רווקה. מגדלת ילדה ששאיפת חייה היא להוציא את כל הסובבים אותה מדעתם בנוגע למה היא תלבש בבוקר. לא מתביישת להודות שקומדיות ורומנים רומנטיים עושים לי את זה. חובבת אמנות דקורטיבית ומכורה בגמילה (לשעבר) לקניות מכל סוג שהוא.... +עוד

בת 40, רווקה. מגדלת ילדה ששאיפת חייה היא להוציא את כל הסובבים אותה מדעתם בנוגע למה היא תלבש בבוקר. לא מתביישת להודות שקומדיות ורומנים רומנטיים עושים לי את זה. חובבת אמנות דקורטיבית ומכורה בגמילה (לשעבר) לקניות מכל סוג שהוא. מתחביביי: קניות אונליין, אוכל ולהחליף צבע שיער פעם בחודש לפחות.

עדכונים:

פוסטים: 53

החל מדצמבר 2010

סלסה מרעננת של אננס ותות מוגשת עם צ’יפס טורטיה קינמוני, רק נותר לדמיין שאתם משתזפים להנאתכם על חוף ים באי אקזוטי

24/02/2017

אם תשאלו אותי איך אני אוהבת את הירקות שלי, התשובה החד משמעית תהיה כתוספות על פיצה בלבד. אז כשנאמר לנו שהמטלה השבועית בפרויקט פשוט לבשל של סלונה ודורות היא להכין סלט, התגובה הראשונית שלי הייתה אוי ואבוי, התגובה השנייה שלי הייתה רגע, בשום שלב לא הוזכר הצירוף סלט ירקות ומכאן, סלט פירות. ואם כבר אז רק מהפירות האהובים עליי, אננס ותות. במעמד זה, אני רוצה להודות לאלוהי הפינטרסט על ההשראה, מה הייתי עושה בלעדיך.

מומלץ בחום להגיש עם קוקטייל רענן ולדמיין שאתם משתזפים ליד שפת הים במקום לעמול לקראת שבת.

fruit 1

סלסה של אננס ותות עם צ’יפס טורטייה קינמון

לסלסה:

1 אננס גדול בשל חצוי לשניים לאורכו עם הגבעול

250 גרם תותים ללא הגבעולים

2 כפות מיץ אננס

1 כף דבש

1 טבלית ג’ינג’ר דורות מופשרת או כפית ג’ינג’ר טרי מגורר דק

חופן עלי נענע קצוצים דק

לצ’יפס טורטיה:

3 טורטיות גדולות מקמח מלא

40 גרם חמאה מומסת

3 כפות סוכר חום

1 כפית קינמון טחון

 

מחממים תנור ל-200 מעלות.

על תבנית מרופדת נייר אפיה פורסים את הטורטיות. מושחים כל טורטייה בחמאה מומסת ומעליה מפזרים סוכר חום שעורבב עם קינמון טחון.

בעזרת גלגלת פיצה חותכים את הטורטיות למשולשים, מרווחים מעט בין משולשי הטורטייה ואופים 7-9 דקות עד שהטורטיות משחימות. מצננים עד להגשה.

בינתיים מכינים את הסלסה.

מרוקנים את תוכנו של חצי אננס בזהירות בעזרת סכין וכף (בזהירות), שומרים את מיץ האננס שמתקבל תוך כדי הריקון לרוטב. נפטרים מהליבה הקשה וחותכים את בשר האננס של שני החצאים לקוביות קטנות. חותכים את התותים לקוביות קטנות ומעבירים לקערה.

מכינים את הרוטב. בצלוחית קטנה מערבבים 2 כפות מיץ אננס, כף דבש וטבלית ג’ינג’ר מופשרת. שופכים את הרוטב על הפירות החתוכים, מוסיפים את הנענע הקצוצה ומערבבים. מעבירים את הסלסה לחצי האננס המרוקן ומגישים עם צ’יפס טורטייה בצד.

fruit 2

עוד מהבלוג של Fanny Rabinovich

תצוגה מקדימה

מי אני? מה אני בכלל?

בכלל לא חשבתי שאתקבל. אני, זו שלא זוכה בכלום אף פעם, זו שגם אם אהיה המשתתפת היחידה בהגרלת שקר כזו או אחרת לא אצליח לזכות, זו שמייחלת לזכות בלוטו אבל אף פעם לא שולחת טופס, התקבלתי. זה לא שאני לא יודעת לבשל, לשמחתי עדיין לא...

תגובות

פורסם לפני 2 years
תצוגה מקדימה

פנקייקס חומוס, עגבניות צלויות ויוגורט יווני

אמאאאא, מה יש לאכול הערב? מה את מכינה לאכול? מה אוכלים היום? ובכן ילדתי, אני בדיוק טורחת על ארוחת גורמה בת שבע מנות עיקריות עם שלוש מנות פתיחה, גזוז בטעמים שונים שמלווה...

תצוגה מקדימה

פאי פיצה DEEP DISH PIZZA

פאי פיצה, פיצה בסגנון שיקגו, דיפ דיש פיצה, פיצה בעלת שוליים גבוהים, עבים וקריספיים, המון רוטב עגבניות ושפע גבינה מבעבעת מתחת ומעל שנאפית לרוב במחבת או בתבנית ליצירת השוליים הגבוהים. השכבה העבה של התוספות בפיצת דיפ־דיש...

תגובות

פורסם לפני 10 months

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה