בת 40, רווקה. מגדלת ילדה ששאיפת חייה היא להוציא את כל הסובבים אותה מדעתם בנוגע למה היא תלבש בבוקר. לא מתביישת להודות שקומדיות ורומנים רומנטיים עושים לי את זה. חובבת אמנות דקורטיבית ומכורה בגמילה (לשעבר) לקניות מכל סוג שהוא.... +עוד
עדכונים:
פוסטים: 29
עוקבים: 7
החל מדצמבר 2010
18/03/2017
תפוצ’יפס ושוקולד צ’יפס בעוגייה אחת ומכאן עוגיות דאבל צ’יפס. לא, לא נפלתי על הראש, ברצינות, שילוב של מתוק ומלוח זה השילוב הכי טוב שיש, באחריות.
העוגיות הללו לגמרי ממכרות ותזדקקו לשליטה עצמית כדי לא לחסל את כל העוגיות איך שהתבנית יוצאת מהתנור. כלומר אם ישאר לכם בצק ותעמדו בפיתוי לא לנשנש אותו עוד לפני האפיה, כי אין דבר יותר טעים מבצק עוגיות.
עוגיות דאבל צ’יפס:
המצרכים:
200 גרם חמאה רכה
1 כוס סוכר חום
1 כוס סוכר לבן
2 ביצים
1/2 2 כוסות קמח
1 כפית סודה לשתיה
1/2 כפית מלח
1 כפית תמצית וניל
2 כוסות תפוצ’יפס מרוסקים גס
2 כוסות שוקולד צ’יפס
אופן ההכנה:
מחממים תנור ל-180 מעלות.
בקערת מיקסר עם וו גיטרה מקרימים יחדיו חמאה, סוכר חום וסוכר לבן עד לקבלת תערובת אוורירית ונפוחה.
מוסיפים את הביצים, אחת אחת, תוך ערבול עד להטמעה מלאה של הביצים.
מוסיפים קמח, סודה לשתיה, מלח ותמצית וניל ומערבלים רק עד לקבלת תערובת אחידה.
מוסיפים את התפוצ’יפס ושוקולד צ’יפס ומערבלים בהירות איטית עד שהכל אחיד.
מצננים את בצק העוגיות במקרר במשך כחצי שעה.
בעזרת כף גלידה קטנה מניחים במרווחים גדולים בצק עוגיות על גבי תבנית מרופדת בנייר אפיה. מומלץ להכניס את התבנית למקפיא לעשר דקות לפני האפיה.
אופים כ-11 דקות. העוגיות עדיין רכות כשהן יוצאות מהתנור. נותנים להן להצטנן 2-3 דקות בתבנית ומעבירים אותן לצינון מלא על גבי רשת (למרות שהכי טעים לזלול אותן מיד כשהן יוצאות מהתנור)
שומרים את העוגיות בצנצנת סגורה בטמפרטורת החדר
» אין עצוב מזה: מיומנה של אם שכולה
» זן ואומנות ניגוב הטוסיק – איך ללמד ילדים לנגב?
» הפעוטה שראתה ושמעה את אמא שלה בפעם הראשונה בגיל שנתיים
» 3 טריקים עם מסקרה מהמאפר של ביונסה
» רק דברים טובים: שפתון אדום חלומי
» וידאו: איך לעצב את הגבות בבית?
» 5 דברים שיעשו לכם זיקוקים במיטה
» 5 דברים שכל אישה צריכה לדעת על גברים
תגובות