הבלוג של Fanny Rabinovich

meturlelet

בת 39, רווקה. מגדלת ילדה ששאיפת חייה היא להוציא את כל הסובבים אותה מדעתם בנוגע למה היא תלבש בבוקר. לא מתביישת להודות שקומדיות ורומנים רומנטיים עושים לי את זה. חובבת אמנות דקורטיבית ומכורה בגמילה (לשעבר) לקניות מכל סוג שהוא.... +עוד

בת 39, רווקה. מגדלת ילדה ששאיפת חייה היא להוציא את כל הסובבים אותה מדעתם בנוגע למה היא תלבש בבוקר. לא מתביישת להודות שקומדיות ורומנים רומנטיים עושים לי את זה. חובבת אמנות דקורטיבית ומכורה בגמילה (לשעבר) לקניות מכל סוג שהוא. מתחביביי: קניות אונליין, אוכל ולהחליף צבע שיער פעם בחודש לפחות.

עדכונים:

פוסטים: 21

עוקבים: 5

החל מדצמבר 2010

החטיף האהוב עליי משולב עם העוגיות האהובות עליי לכדי שלמות מתוקה מלוחה, התמכרות מובטחת

18/03/2017

cookies1

תפוצ’יפס ושוקולד צ’יפס בעוגייה אחת ומכאן עוגיות דאבל צ’יפס. לא, לא נפלתי על הראש, ברצינות, שילוב של מתוק ומלוח זה השילוב הכי טוב שיש, באחריות.

העוגיות הללו לגמרי ממכרות ותזדקקו לשליטה עצמית כדי לא לחסל את כל העוגיות איך שהתבנית יוצאת מהתנור. כלומר אם ישאר לכם בצק ותעמדו בפיתוי לא לנשנש אותו עוד לפני האפיה, כי אין דבר יותר טעים מבצק עוגיות.

cookies3

עוגיות דאבל צ’יפס:

המצרכים:

200 גרם חמאה רכה

1 כוס סוכר חום

1 כוס סוכר לבן

2 ביצים

1/2 2 כוסות קמח

1 כפית סודה לשתיה

1/2 כפית מלח

1 כפית תמצית וניל

2 כוסות תפוצ’יפס מרוסקים גס

2 כוסות שוקולד צ’יפס

 אופן ההכנה:

מחממים תנור ל-180 מעלות.

בקערת מיקסר עם וו גיטרה מקרימים יחדיו חמאה, סוכר חום וסוכר לבן עד לקבלת תערובת אוורירית ונפוחה.

מוסיפים את הביצים, אחת אחת, תוך ערבול עד להטמעה מלאה של הביצים.

מוסיפים קמח, סודה לשתיה, מלח ותמצית וניל ומערבלים רק עד לקבלת תערובת אחידה.

מוסיפים את התפוצ’יפס ושוקולד צ’יפס ומערבלים בהירות איטית עד שהכל אחיד.

מצננים את בצק העוגיות במקרר במשך כחצי שעה.

בעזרת כף גלידה קטנה מניחים במרווחים גדולים בצק עוגיות על גבי תבנית מרופדת בנייר אפיה. מומלץ להכניס את התבנית למקפיא לעשר דקות לפני האפיה.

אופים כ-11 דקות. העוגיות עדיין רכות כשהן יוצאות מהתנור. נותנים להן להצטנן 2-3 דקות בתבנית ומעבירים אותן לצינון מלא על גבי רשת (למרות שהכי טעים לזלול אותן מיד כשהן יוצאות מהתנור)

שומרים את העוגיות בצנצנת סגורה בטמפרטורת החדר

cookies2

עוד מהבלוג של Fanny Rabinovich

תצוגה מקדימה

מי אני? מה אני בכלל?

בכלל לא חשבתי שאתקבל. אני, זו שלא זוכה בכלום אף פעם, זו שגם אם אהיה המשתתפת היחידה בהגרלת שקר כזו או אחרת לא אצליח לזכות, זו שמייחלת לזכות בלוטו אבל אף פעם לא שולחת טופס, התקבלתי. זה לא שאני לא יודעת לבשל, לשמחתי עדיין לא...

תגובות

פורסם לפני 6 months
תצוגה מקדימה

שתיים הן ולא יודעות

לא מפחדת משמרים. כלומר חוץ מהפעם ההיא שבה אחרי שעה התפחה הבצק לא הראה אף סימן לתפיחה באופק וקלטתי שברוב בלבולי שכחתי להוסיף את המרכיב העיקרי בבצק שמרים, לרוב אני מתמודדת היטב עם שמרים. הבעיה העיקרית היא בהמתנה. המתנה...

תגובות

פורסם לפני 5 months
תצוגה מקדימה

סטוץ של אננס ותות

אם תשאלו אותי איך אני אוהבת את הירקות שלי, התשובה החד משמעית תהיה כתוספות על פיצה בלבד. אז כשנאמר לנו שהמטלה השבועית בפרויקט פשוט לבשל של סלונה ודורות היא להכין סלט, התגובה הראשונית שלי הייתה אוי ואבוי, התגובה השנייה שלי...

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה