הבלוג של Fanny Rabinovich

meturlelet

בת 40, רווקה. מגדלת ילדה ששאיפת חייה היא להוציא את כל הסובבים אותה מדעתם בנוגע למה היא תלבש בבוקר. לא מתביישת להודות שקומדיות ורומנים רומנטיים עושים לי את זה. חובבת אמנות דקורטיבית ומכורה בגמילה (לשעבר) לקניות מכל סוג שהוא.... +עוד

בת 40, רווקה. מגדלת ילדה ששאיפת חייה היא להוציא את כל הסובבים אותה מדעתם בנוגע למה היא תלבש בבוקר. לא מתביישת להודות שקומדיות ורומנים רומנטיים עושים לי את זה. חובבת אמנות דקורטיבית ומכורה בגמילה (לשעבר) לקניות מכל סוג שהוא. מתחביביי: קניות אונליין, אוכל ולהחליף צבע שיער פעם בחודש לפחות.

עדכונים:

פוסטים: 29

עוקבים: 7

החל מדצמבר 2010

החטיף האהוב עליי משולב עם העוגיות האהובות עליי לכדי שלמות מתוקה מלוחה, התמכרות מובטחת

18/03/2017

cookies1

תפוצ’יפס ושוקולד צ’יפס בעוגייה אחת ומכאן עוגיות דאבל צ’יפס. לא, לא נפלתי על הראש, ברצינות, שילוב של מתוק ומלוח זה השילוב הכי טוב שיש, באחריות.

העוגיות הללו לגמרי ממכרות ותזדקקו לשליטה עצמית כדי לא לחסל את כל העוגיות איך שהתבנית יוצאת מהתנור. כלומר אם ישאר לכם בצק ותעמדו בפיתוי לא לנשנש אותו עוד לפני האפיה, כי אין דבר יותר טעים מבצק עוגיות.

cookies3

עוגיות דאבל צ’יפס:

המצרכים:

200 גרם חמאה רכה

1 כוס סוכר חום

1 כוס סוכר לבן

2 ביצים

1/2 2 כוסות קמח

1 כפית סודה לשתיה

1/2 כפית מלח

1 כפית תמצית וניל

2 כוסות תפוצ’יפס מרוסקים גס

2 כוסות שוקולד צ’יפס

 אופן ההכנה:

מחממים תנור ל-180 מעלות.

בקערת מיקסר עם וו גיטרה מקרימים יחדיו חמאה, סוכר חום וסוכר לבן עד לקבלת תערובת אוורירית ונפוחה.

מוסיפים את הביצים, אחת אחת, תוך ערבול עד להטמעה מלאה של הביצים.

מוסיפים קמח, סודה לשתיה, מלח ותמצית וניל ומערבלים רק עד לקבלת תערובת אחידה.

מוסיפים את התפוצ’יפס ושוקולד צ’יפס ומערבלים בהירות איטית עד שהכל אחיד.

מצננים את בצק העוגיות במקרר במשך כחצי שעה.

בעזרת כף גלידה קטנה מניחים במרווחים גדולים בצק עוגיות על גבי תבנית מרופדת בנייר אפיה. מומלץ להכניס את התבנית למקפיא לעשר דקות לפני האפיה.

אופים כ-11 דקות. העוגיות עדיין רכות כשהן יוצאות מהתנור. נותנים להן להצטנן 2-3 דקות בתבנית ומעבירים אותן לצינון מלא על גבי רשת (למרות שהכי טעים לזלול אותן מיד כשהן יוצאות מהתנור)

שומרים את העוגיות בצנצנת סגורה בטמפרטורת החדר

cookies2

עוד מהבלוג של Fanny Rabinovich

תצוגה מקדימה

למלא את הבית בדברים יפים

[youtube MJdd2yUMtqk] אני אוהבת לעבוד עם הידיים. להכין יצירות במטבח אבל לא רק. בסדנה שיזמו סימילאק וסלונה למדנו מדנה ישראלי לצלם ולערוך סרטון עשו זאת בעצמכם עם מוצר DIY קלאסי - אריזת סימילאק. ...

תגובות

פורסם לפני 8 months
תצוגה מקדימה

מי אני? מה אני בכלל?

בכלל לא חשבתי שאתקבל. אני, זו שלא זוכה בכלום אף פעם, זו שגם אם אהיה המשתתפת היחידה בהגרלת שקר כזו או אחרת לא אצליח לזכות, זו שמייחלת לזכות בלוטו אבל אף פעם לא שולחת טופס, התקבלתי. זה לא שאני לא יודעת לבשל, לשמחתי עדיין לא...

תגובות

פורסם לפני 1 year
תצוגה מקדימה

עוגת בננות ותמרים עם ציפוי דבש ואגוזי מלך

יש לי ניסיון רע עם עוגות דבש. כזה רע שאני בורחת מהן כמו מאש חיה. לעומת זאת עוגת בננות או לחם בננות זו אהבה נצחית, כזו שאפשר לצרוך לארוחת בוקר, צהריים, ערב, לארוחות ביניים,...

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה