הבלוג של Fanny Rabinovich

meturlelet

בת 42, רווקה. מגדלת ילדה ששאיפת חייה היא להוציא את כל הסובבים אותה מדעתם בנוגע למה היא תלבש בבוקר. לא מתביישת להודות שקומדיות ורומנים רומנטיים עושים לי את זה. חובבת אמנות דקורטיבית ומכורה בגמילה (לשעבר) לקניות מכל סוג שהוא.... +עוד

בת 42, רווקה. מגדלת ילדה ששאיפת חייה היא להוציא את כל הסובבים אותה מדעתם בנוגע למה היא תלבש בבוקר. לא מתביישת להודות שקומדיות ורומנים רומנטיים עושים לי את זה. חובבת אמנות דקורטיבית ומכורה בגמילה (לשעבר) לקניות מכל סוג שהוא. מתחביביי: קניות אונליין, אוכל ולהחליף צבע שיער פעם בחודש לפחות.

עדכונים:

פוסטים: 64

החל מדצמבר 2010

המטבח הוא הטריטוריה הבלעדית שלי. מספיק כלי אחד לא במקום או טיפת לכלוך מיותרת כדי שהיורשת בת ה-12 תישאר מחוצה לו. לכבוד יום המשפחה הקרב שחררתי מעט והיא השתלטה עליו. התוצאה: מאפינס טעימים ונימוחים שכל ארוחת בוקר תתברך בהם

23/02/2020

מאפינס ביצים לארוחת הבוקר. צילום: ליה ופני ורבינוביץ

בישול ואפיה זו התרפיה שלי. יש לי דרך לעשות דברים ועל פי זה יישק דבר. את היורשת שלחתי ללמוד לבשל עם אבא שלי. שלא תבינו לא נכון, המטבח של אבא שלי הוא הטריטוריה שלו ואף אחד לא ייכנס אליו (מעניין מהיכן זה עבר אליי?) אבל את היורשת הוא קיבל בידיים פתוחות.

היורשת משתלטת על המטבח. אלבום פרטי

בזמן האחרון הכתה בי ההבנה שגם אני צריכה לשחרר ולהפך, לחבק את הרצון של היורשת להיכנס למטבח בהבנה ואפילו בהוקרת תודה. בגיל 12 המתקדם היורשת בהחלט יכולה לפנק אותי ולהכין לי ולה ארוחת בוקר או ערב קלה. המשימה הוכתרה בהצלחה, מאפינס ביצים טעימים ונימוחים לארוחת הבוקר על נושא הסדר והניקיון יש עוד מה לעבוד אבל אנחנו בהחלט בכיוון הנכון.

היורשת הגאה והמאפינס שלה

מאפינס ביצים לארוחת בוקר

המצרכים:

לפטריות:

6 פטריות שמפיניון גדולות חתוכות לקוביות

2 טבליות שום כתוש דורות

1 כף שמן זית

מלח ופלפל לפי הטעם

למאפינס:

4-5 ביצים

4 טבליות עשבי תיבול דורות לבישול איטלקי מופשרות

מלח ופלפל לפי הטעם

50 גרם גבינת מוצרלה מגוררת

תוספות למאפינס:

פטריות מטוגנות, עגבניה קטנה קצוצה לקוביות קטנות, פרוסות גבינת עזים, או כל תוספת אחרת שאתם אוהבים

 

אופן ההכנה:

מכינים את הפטריות. מחממים שמן זית, מוסיפים את השום הכתוש ומטגנים קלות. מוסיפים את הפטריות, מתבלים במעט מלח ופלפל ומטגנים עד שכל הנוזלים מתאדים מהמחבת. מעבירים לקערית לקירור.

מחממים תנור ל-180 מעלות.

בקערה טורפים ביצים, מוסיפים טבליות עשבי תיבול לבישול איטלקי, מלח ופלפל לפי הטעם וטורפים היטב. מערבבים את גבינת המוצרלה.

מרפדים תבנית מאפינס (הכמות מספיקה לשישה עד שבעה מאפינס) ומחלקים בין השקעים את תערובת הביצים.

מפזרים את התוספות. חצי עם פטריות מטוגנות ומעל פרוסת גבינת עזים וחצי עם עגבניות קצוצות.

אופים כ-15 דקות עד שהמאפינס זהובים ויציבים.

כמובן איך אפשר בלי סרטון טיק טוק שיתעד הכל. צילמה, ביימה וערכה: היורשת

embedded by Embedded Video

מאפינס ביצים טעימים ונימוחים הישר מן התנור. אלבום פרטי

עוד מהבלוג של Fanny Rabinovich

תצוגה מקדימה

מי אני? מה אני בכלל?

בכלל לא חשבתי שאתקבל. אני, זו שלא זוכה בכלום אף פעם, זו שגם אם אהיה המשתתפת היחידה בהגרלת שקר כזו או אחרת לא אצליח לזכות, זו שמייחלת לזכות בלוטו אבל אף פעם לא שולחת טופס, התקבלתי. זה לא שאני לא יודעת לבשל, לשמחתי עדיין לא...

תגובות

פורסם לפני 4 years
תצוגה מקדימה

המטורללת מארחת - בראנץ׳ עם טאץ׳

לא רק בראנץ'. באופן כללי אני אוהבת לארח משפחה וחברים ומשתדלת למצוא לכך סיבות מגוונות. בין אם זו המסורת שהתפתחה בשנים האחרונות בה אני מארחת משפחה וחברים לבראנץ' לכבוד יום הולדתי ובין אם לפתוח את הקיץ והבריכה המיניאטורית...

תגובות

פורסם לפני 3 years
תצוגה מקדימה

פנקייקס חומוס, עגבניות צלויות ויוגורט יווני

אמאאאא, מה יש לאכול הערב? מה את מכינה לאכול? מה אוכלים היום? ובכן ילדתי, אני בדיוק טורחת על ארוחת גורמה בת שבע מנות עיקריות עם שלוש מנות פתיחה, גזוז בטעמים שונים שמלווה...

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה