הבלוג של Fanny Rabinovich

meturlelet

בת 40, רווקה. מגדלת ילדה ששאיפת חייה היא להוציא את כל הסובבים אותה מדעתם בנוגע למה היא תלבש בבוקר. לא מתביישת להודות שקומדיות ורומנים רומנטיים עושים לי את זה. חובבת אמנות דקורטיבית ומכורה בגמילה (לשעבר) לקניות מכל סוג שהוא.... +עוד

בת 40, רווקה. מגדלת ילדה ששאיפת חייה היא להוציא את כל הסובבים אותה מדעתם בנוגע למה היא תלבש בבוקר. לא מתביישת להודות שקומדיות ורומנים רומנטיים עושים לי את זה. חובבת אמנות דקורטיבית ומכורה בגמילה (לשעבר) לקניות מכל סוג שהוא. מתחביביי: קניות אונליין, אוכל ולהחליף צבע שיער פעם בחודש לפחות.

עדכונים:

פוסטים: 52

החל מדצמבר 2010

קוקטייל ג’מייקני מתוק, מריר ומרענן – הכל בבת אחת

05/05/2019

צילום: פני רבינוביץ

צילום: פני רבינוביץ

כשחברה סיפרה לי לראשונה על הקוקטייל הזה שבן זוגה ממוצא ג’מייקני נהג להכין לה בתחילת היכרותם, אחזה בי חלחלה מרשימת המרכיבים שבחלק מהגרסאות מכילה גם ביצה חיה. אחרי שהתגברתי על תחושת הבעתה, שמתי כפי בנפשי, הפשלתי שרוולים, פתחתי בקבוקי גינס ונידבתי חכי לניסויים. התוצאה – קוקטייל מתוק מריר שנעים וטעים לשתות.

צילום: פני רבינוביץ

צילום: פני רבינוביץ

 

פונץ’ גינס ג’מייקני:

המצרכים:

1 בקבוק גינס

1/2 כוס חלב מרוכז ממותק

1 כוס חלב

1/8 כפית קינמון

1/8 כפית אגוז מוסקט

1/4 כפית תמצית וניל

 

אופן ההכנה:

מערבבים את כל החומרים, בקנקן או בבלנדר, מגישים בכוס עם קרח. אפשר להגיש עם קצפת מתוקה ומעט אגוז מוסקט מגורר מעל.

למי שרוצה לנסות את גרסת הביצה החיה, מחליפים את כוס החלב בביצה חיה, מערבבים את כל המצרכים בבלנדר ומגישים.

 

עוד מהבלוג של Fanny Rabinovich

תצוגה מקדימה

המטורללת מארחת - מסיבת טרום לידה

מסיבת ה- Baby Shower, מסיבת טרום לידה בגרסתה העברית, הנהוגה בארצות הברית ואנגליה מזה עשרות שנים, היא מפגש הנערך כמה שבועות לפני תאריך הלידה המשוער של האם לעתיד, ובמסגרתו מרעיפות בנות משפחתה וחברותיה הקרובות של ההריונית והאם...

תצוגה מקדימה

מי אני? מה אני בכלל?

בכלל לא חשבתי שאתקבל. אני, זו שלא זוכה בכלום אף פעם, זו שגם אם אהיה המשתתפת היחידה בהגרלת שקר כזו או אחרת לא אצליח לזכות, זו שמייחלת לזכות בלוטו אבל אף פעם לא שולחת טופס, התקבלתי. זה לא שאני לא יודעת לבשל, לשמחתי עדיין לא...

תגובות

פורסם לפני 2 years
תצוגה מקדימה

שלגוני נקטרינות, שמנת ומי ורדים

אחת הסיבות העיקריות שבגללן אני אוהבת להכין ארטיקים וגלידות בבית היא שאני יודעת בדיוק מה נכנס לתוכם. חוץ מזה אני יכולה לשחק עם טעמים שונים ומינונים שונים וזו תעסוקה...

תגובות

פורסם לפני 2 years

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה